Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Keď obesia ma !

Výběr: Print
08. 01. 2009
7
17
3080
Na drevené háky staronovej šibenice uprostred výmoľov a krajnice uprostred čerešní a hrušiek, tak ako prosil som ich - naposledy. A ty so šatkou v ruke na tri metre obďaleč. Jediná sa postavíš, a vánok - pieseň bude hrať, a vtáky spätným chodom tiahnuť budú na sever. Ja tíško - pre lásku v povetrí sa budem kolísať. Neplač, veď už si dospelá, už dávno nie - neskúsená panna. Si žena - a tie predsa neplačú!

17 názorů

Print
12. 01. 2009
Dát tip
Pláče není níkdy dost a nevítězí na odpornými škleby, vydávajíce se za úsměv...

doženu tě k pláči

ďakujem Anna za tvoje slová, za zastavenie a za tvoj TIP

macecha
08. 01. 2009
Dát tip
ja nikdy neplačem a možno je to chyba, o to horšie sa cítim .... pekné/ ***

Toscana
08. 01. 2009
Dát tip
Ale ono to tak opravdu je - schopnost se vyplakat nás dělá silnějšími, díky tomu totiž se umíme zhluboka nadechnout a zvládnout víc, než by se mohlo zdát. ;-)

neroušek
08. 01. 2009
Dát tip
Johann,Jánošíka taky odsoudili-jeho práci,život,hodnoty,jeho samotného! Tedy Johann má s Jánošíkom víc společného než si myslí.****

Aj keď aj Jánošík vysel - tento krát som to myslel obrazne a tou šibenicou - bolo ľudské odsúdenie, odsúdenie mojej práce, mojej tvorby - teda mňa samotného..Tento krát s tým Jánošík nemá nič spoločné, len vysel skôr ako ja !

neroušek
08. 01. 2009
Dát tip
**********PS. Johann,že si myslel na Jánošíka!***

ďakujem Toscanko...to som naozaj nevedel, že aj ženy plačú... ale nie ja som len s Vás žien chcel urobiť trošku silnejšie osôbky ako ste...

Toscana
08. 01. 2009
Dát tip
Nádherné *t K tomu pláči: ale ano, my ženy pláčeme, ale jen tehdy, když je něco silnějšího než my samy, je to jako zachytit se něčeho, abychom neupadly a nebo abychom se zvedly a šly dál.

och chlapci chlapci, máte to v tom nejasno - ženy pláčou a chlapi taky - pláče ten kdo je zasažen rozdílem mezi sny a skutečností... mezi tím co by mělo být a je... pláče ten koho něco bolí k nevydržení... a kdo pláče, dobře dělá protože pláč uvolňuje, očišťuje, dává úlevu - jasně, nic neřeší ale je to ventil - pokud není hraný na efekt, to taky umíme... :o) motiv dílka mi moc nesedí, nemám ráda ponurý obrazy ale to neznamená že je to špatný... a tohle se mi líbí moc ...vánok pieseň bude hrať a vtáky spätným chodom tiahnuť budú na sever... :o)

OK a ty tam budeš so mnou...

už aby to bylo

áno ale to sú na vine mušky a smietky prachu a možno my chlapi..., čo im skočíme do očí... a niekedy nielen tam.....

moorgaan
08. 01. 2009
Dát tip
ja vim, jen roni slzy:-))..vedi proc..

Ďakujem moc krát MOORGANE naozaj moc krát za tvoje slová, za tvoj príchod do môjho "stanu", za tip.. a kľudne príď znovu ! A ženy naozaj neplaču - ver naozaj nie !

moorgaan
08. 01. 2009
Dát tip
s tím plakání bych nesouhlasil, ale s básní ano!.-)) myslim, ze jsi se nasel:-))/*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru