Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tak leť!

Výběr: Print
12. 01. 2009
10
13
3044

Venované Milanovi Rúfusovi (1928-2009)

Majstre už nič nezaboli vaše telo, už žiadna potreba nezvíťazí, už môžte lietať - slobodne, ako vánok, už nemá vplyv na Vás Gravitačný zákon. Tak leť! A nesmúť, že nás si tu nechal, veď príde chvíľa a znovu zídeme sa v jasnom nebi a budeme opäť čítať pred Bohom básne z Tvojho pera.. Tak leť a priprav miesto nám nehodným Tvojich básni - čitateľom.

13 názorů

Jarmilka moc krát ďakujem za tvoje zastavenie pri mojich básniach

Posílám Tip a p. Milanovi poděkování, mám jeho sbírku (jedinou slovenskou) Památníček - je moc pěkná! Darovala mi ji jedna žena ze Slovenska v r. 2001.

moorgan moc krát ďakujem áno na modlibičkách som vyrastal...Milan Rúfus bol vzorom pre mňa, s láskou som obdivoval jeho prácu....

moorgaan
14. 01. 2009
Dát tip
viš, tohle je o něčem jiném, než běžně píšeš.. z tohodle je cítit tvá pokora a tvoje úcta k Milanovi Rúfusovi ..velmi zdařilé a procítěné dílo! /******

Macecha vážim si tvojho zastavenia - Tvojich slov ! Tak ako aj tých čo prišli a prídu..... Za každé písmenko...ktoré tu bolo a bude napísané..., lebo každe patri človeku, ktorý celý život rozdával radosť, len jeden krát rozplakal - celé Slovensko. A verím, že nielen Slovensko.Tym dňom bol 11. január. 2009

macecha
12. 01. 2009
Dát tip
krásne...***

Ďakujem za zastavenie za slova... a za tip...tento krát ho venujem tomu pre koho vzniklo toto dielo, len škoda, že pri takejto príležitosti.

Toscana
12. 01. 2009
Dát tip
Krásný nekrolog. *t

Print
12. 01. 2009
Dát tip
R.I.P. a ticho...

No to neviem.., to sa dozviem až sa raz znovu stretneme....tam kde teraz odišiel On... a kam ja pôjdem neskôr...

Háber
12. 01. 2009
Dát tip
pekná pocTa* iste má radosť***

Túto báseň som inak uverejnil so sústrastnou gondolenciou pre rodinu aj na www.markiza.sk pod článkom venovaným sa k úmrtiu Milana Rúfusa.

Marys
12. 01. 2009
Dát tip
krasa aj u teba...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru