Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Závěť

22. 01. 2009
11
14
1294
Dejte mi pergamen napíšu slova pro toho jednoho co jsem měla v životě před Bohem za manžela milujitě milujitě milujitě milujitě milujitě milujitě milujit miluj miluj miluj miluj miluj miluj miluj miluj miluj miluj miluj miluj miluj miluj milu milujitěmi milujitěmiluj milujitěmilujit milujitěmilujitě milujitěmilujitě milujitěmilujitě milujitěmilujitě milujitěmilujit milujitěmiluji milujitěmiluj milujitěmil milujitěm milujitě milujitě milujitěm milujitěmiluj milujitěmilujit milujitěmilujitěm milujitěmilujitěmi milujitěmilujitěmilu milujitěmilujitěmiluj milujitěmilujitěmiluj milujitěmilujitěmiluj milujitěmilujitěmiluj milujitěmilujitěmilu milujitěmilujitěmil milujitěmilujitě milujitěmiluji milujitě napíšu čitelně krví že je mým posledním prvý

14 názorů

Print
26. 01. 2009
Dát tip
:-)*

hunllef
22. 01. 2009
Dát tip
za kytaru *t

Delfín
22. 01. 2009
Dát tip
Stará láska nerezaví, i když časem zapadá v bahno skleröz, /básník praví, že byla ta jediná, která z upřímného srdce jako pramen vytryskla, proto člověk nese trpce, že i ona konec má.../ A když z hloubi zapomnění vzpomínka se dere zas, člověk více si ji cení, zas má pro něj spoustu krás! Občas je dost nebezpečné, když už člověk jde s někým jiným a potká bývalou lásku. Někdy na ni pohlédne jen jako na něco, na co si ledva matně vzpomíná, jindy to ale je jako blesk z čistého nebe a člověk má co dělat, aby ovládl tu záplavu citů, která jej náhle přepadla jak Lítice...;o)

Edvin1
22. 01. 2009
Dát tip
Kdysi jsem se učil básničky nazpaměť. Tak, tohle bych nezvládl. :-) Jinak si myslím, že poslední řádky skrývají jednu pravdu, kterou člověk pozná, až když je všemu konec. Tedy skoro konec: že je mým posledním prvý (Stejnou myšlenku obsahuje má minipovídka Pozdní lítost) Ed :-)

macecha
22. 01. 2009
Dát tip
Jarmilko, toto nějak nedokážu pochopit, promiň.

dobrá tedy, přehodnocuji svůj komentář a snižuji věkový rozdíl na 25 až 30 let

mašinfíra
22. 01. 2009
Dát tip
...můj názor nerouši... A těch 40 let jsi fakt trochu při svém vzdělání Armine přehnal...je to Žena...i když ublížena...tak je to poněkud netaktní, slušně řečeno.

neroušek
22. 01. 2009
Dát tip
No tak o 40 ne,Armin přehání,kytara je fajn,obsah je osobní,ale do básně by to neroušek takhle necpal.Tohle už je soukromé.Zde múzy mlčí.*****

Rampoušek
22. 01. 2009
Dát tip
krásná...kytara...i ty...

*ale může přijít druhý...,T,Iv.

krví píšou děvčata o čtyřicet let mladší, jarmilo :-) tohle je druh básně, který ostatní nepochopí, ale pro tebe má jistě velký význam. znám to, občas to taky dělám.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru