Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ave

26. 01. 2009
5
3
1589

Báseň som napísal ešte v roku 1993. Keď tragický zahynul môj kamarát, spolužiak zo základnej školy - Milan Sitár, ktorý bol mladší o jeden jediný deň! Kedže jeho mamina to veľmi ťažško znášala tak nikdy nebola uverejnená. Ticho driemala v šuplíku až do dnešného dňa.

Po chvíli z ošialu z odchodu tvojho. Píšem Ti ódu na radosť, píšem Ti krátku báseň, píšem Ti "Ave". Niežeby putá priateľstva - roztrhnúť by chcel. Ja vzývať chcem ! Básňou Tvoju stránku v nebesá za chvíle dlhé - priateľstva. Ja píšem Ti - báseň na slávu ja vivat volám v Tvoje méno. Sláva Ti proste zo srdca - priateľu !

3 názory

neroušek
26. 01. 2009
Dát tip
***************

macecha
26. 01. 2009
Dát tip
***TIP

Toscana
26. 01. 2009
Dát tip
Na dobrého přítele se má vzpomínat s úsměvem, máš pravdu, protože vzpomínka na něj nám vrací krásný společný čas. Život nebývá moc fér, když nám vezme někoho, kdo nám je velmi blízký, ale jakmile smutek trochu přebolí, měla by se nám mysl vracet právě k tomu krásnému, co nám ten člověk přinesl. *t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru