Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kaplnka

29. 01. 2009
5
7
2264
Zo starých časov miestom posledným k odpočinku zvolená. V tieni majestátov poblíž chrámu čo postavili predkovia zo sila. S tajomným erbom tvare gotika. Dnes pomalým tempom mení sa do krásy zašlých tvarov uprostred pustých ulíc môjho rodiska.

7 názorů

Moc krát ďakujem všetkým...apropo Hunllef možno preto že je písaná s nesmiernou láskou ku svojemu kraju v ktorom som prežil prevažnú väčšinu svojho života.

hunllef
29. 01. 2009
Dát tip
Já myslím, že slovenština zní líp z huby a čeština na papíře...;) Johánku, zatím všechno, co jsem od Tebe ze sbírky Otcová rodná - dedina svätá přečetla, je naprosto bezkonkurenční, a ani tahle básnička není výjimkou...*t

Toscana
29. 01. 2009
Dát tip
slovenština je každopádně mnohem měkčí než čeština, taky proto tak pěkně zní. *t

moorgaan
29. 01. 2009
Dát tip
skoda ze ted malo tu slovenstinu slysime..nebyt pismaku, tak o ni uz ani nezavadim!..takhle aspon vnimam to, co jsem driv slysel../*

macecha
29. 01. 2009
Dát tip
slovenčina - to je najkrajšia reč, akú poznám. A báseň krásna. ***

No vidíš a mne sa zas zdá že čeština je melodickejšia a ľúbozvučnejšia...som rád že sa ti páčila je to kaplnke v mojej obci, kde mám trvalý pobyt. A teda podstate o obci ktorej som sa rozhodol venovať celú básnicku zbierku Otcová rodná - dedina svätá.

hutch
29. 01. 2009
Dát tip
máte vy slovenští braťja výhodu že váš jazyk je krajší a nádherně zpěvnější.. krásně zňje :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru