Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dyad

30. 01. 2009
1
9
1921
Le baiser de l'amour Vice maladroit comme un pilier de sel complète - sans mouvement mais insuffisant - même fondre milieu de trempe têtes, la lumière de l'éclairage et ceux des autres fonctionne en fugue rythme. Une exclusivité pour la seconde, si demain - n'a jamais été, comme si seul et jamais plus désormais! Dyad capes en plastique avec parapluie dans le cadre de la cascade gouttes de shampooing découlant de l'entretien des voitures. Avec un timide coup d'œil directement l'un à l'autre dans les yeux de velours aussi naïf et mal se vautrer premier baiser de l'ombre - le début de la matinée.

9 názorů

Moc krát ďakujem...som rád že dátum pomohol

hunllef
31. 01. 2009
Dát tip
Ještě jednou já. Dvojici jsem našla, přečetla a moc se mi líbila...teď už konečně rozumím a můžu dát *t

hunllef
31. 01. 2009
Dát tip
Tam jsem hledala, ale máš jich tam moc, tak jsem se ztratila ;) Ale to datum třeba pomůže, děkuju! Jdu to zkusit eště raz.

bola napísaná 07. ledna 2009 môžno ti to pomôže pri hladaní v mojom zozname diel

V priamomojom zozname diel...bola súčasťou súťaže K.O.U.l.E

hunllef
31. 01. 2009
Dát tip
Taky nad moje síly, na sofistikovanou francouzštinu nemám, já tak jedině Voulez-vous couchez avec moi ce soir :D Ale tu báseň Dvojice nemůžu najít....budu hledat dál ;)

Toscana
30. 01. 2009
Dát tip
No - tak tohle je mimo moje možnosti taky, francouzsky leda tak jíst a spát :o)

No nie je problém preklad k tomu to dielu je v básni ktorú najdeš tu na pismaku je to báseň Dvojice.. chcem dokončiť túto zbierku - teda konkrétne Francais etudes de la amour. Tak prekladám niektoré básne, ktoré sú v podstate o láske do inak naozaj krásneho jazyka...

lethie
30. 01. 2009
Dát tip
Škoda že neumím francouzsky. Ráda bych si to přečetla

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru