Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Radostná perspektiva

02. 02. 2009
10
17
2416
Autor
jejdavilda

Rath: V roce 2013 chci Paroubka prezidentem

 

Klecová lůžka

a pevná vrata

pro soc.dem bůžka

Davida Ratha


17 názorů

Theuška
04. 02. 2009
Dát tip
jooooooo!!!!!! :))))*****

IVO
02. 02. 2009
Dát tip
To se vážně šušká? *T

Toscana
02. 02. 2009
Dát tip
Aleši, aby mohl balit, musí si nejdřív pořídit buď ruksáček nebo rozměrný lodní kufr, podle toho, za jakého haura by jinde rád byl :o)))

ale měl bys, abys věděl, kdy začít balit...:o)

jejdavilda
02. 02. 2009
Dát tip
Já vám mocktát děkuji, díky vaším komentům nemusím poslouchat zprávy a vím co se děje

Toscana
02. 02. 2009
Dát tip
PS: někdy mám dojem, že sociální slabost = tupohlavost

Toscana
02. 02. 2009
Dát tip
No jasně, když si soused pořídí kozu, nepořídím si ji taky, abych mu ukázal, že jsem lepší chovatel, ale budu se usilovně modlit, aby mu jeho koza chcípla nebo jí rovnou vrazím do sena pořádný hřebík. - To je způsob myšlení těch, o kterých ses zmínil, Aleši.

a hlavně se jejich voliči rekrutují z nezaměstnaných a sociálně slabých, takže čím víc jich je, tím víc hlasů dostanou...proč by se měli starat, aby se stav zlepšoval?

Toscana
02. 02. 2009
Dát tip
Protože komouši vedou líbivou rétoriku postavenou na lidských malostech - závist a nenávist a rovnostářství (ať má kopáč stejný příjem jako neurochirurg) - a na to tupohlaví slyší náramně dobře. Proto si to pořád posluchače a fanoušky najde.

a stejně jim to lidi žerou...ten komunismus je prostě zažraný hluboko...

avox
02. 02. 2009
Dát tip
rovnou svěrací kazajku a doktora Chocholouška na něj! je to k nevíře, jaký arogantní blbec se vyklube z politika, sotva se dostane ke korytu... Zrovna teď vyniká tenhle drát... kdo bude další? :-) */

Toscana
02. 02. 2009
Dát tip
Protože to, co ČSSD vymyslela, je cosi jako hybrid, takový kočkopes - a to nikdy nemůže přinést nic dobrého. Jednoduché jako hnojové vidle na tohle přijít, jenže to musí v lebeční dutině být taky nějaký mozek, pokud možno funkční aspoň v rozsahu "zdravý selský" :o)))

ono se jim to trochu vymklo už s těmi poplatky: krajské lékárny zdražily natolik, že i po odečtení regulačního poplatku mnohdy pacient připlácá víc než v sousední, nekrajské lékárně...:o)

ale když bude v klecovém lůžku, bude za ním jezdit ta spisovatelka Rohlíková, co napsala Harryho fotrovi :o)

Toscana
02. 02. 2009
Dát tip
PS: Mám dojem, že tenhle člověk by klidně do rána zežloutl a zešikmily by se mu oči, kdyby sem jako "velcí šéfové" dorazili Číňani. Pamatuju si ho jako nestraníka, pak zapáleného pravičáka a nyní je šupem do leva... Z čeho kape, tomu se přizpůsobí.

Toscana
02. 02. 2009
Dát tip
:o))) přidej k tomu ještě pořádnou dávku sedativ, aby udejchal fakt, že není na očích a že ho nikdo nepoklepává po rameni, jaký že je pašák. A že z pobytu v klícce mu tučné prebendy nepotečou. *t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru