Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cez slané.....

04. 02. 2009
3
3
1997

žalm č. 13 Nárek spravodlivého dôverujúceho Bohu

Cez slané potoky čo vyvierajú od oka. Obraciam svojú tvár s nádejou do neba.

3 názory

Toscana
05. 02. 2009
Dát tip
To je moc fajn, pokud to tak bereš, jenže mnozí z těch bigotních osob mají představu, že si (s prominutím) bez Boha ani neuprdnou - ale přece tak to není, život mají žít oni sami podle svých vlastních rozhodnutí. Jediné, co možná od Boha máme, je svoboda volby - svoboda, která je sice někdy pořádným břemenem, ale nevzdala bych se jí ani za nic. Žít jako "mouchy, sežerte si mě" a ve všem se spoléhat na boží úradek podle mého názoru namíchne i toho Boha, pokud někde nějaký je.

Vieš Toscanko...nemôžem proste v knihe ktorá by mala parafrázovať výroky náboženských žalmov napísať báseň neverte a nedúfajte...táto kniha bude predsa len skôr pre tých hlboko veriacích, ktorí sa s každou maličkosťou obracajú na Boha. Tým nechcem povedať, že som neveriacím človekom, ale tiež zastávam tvoj názor, že človek sa musí snažiť aj sám urobiť niečo pre seba a potom až prosiť.

Toscana
04. 02. 2009
Dát tip
Tak já nevím, JOhánku, ale spoléhat se ve všem na pomoc shůry asi není to pravé ořechové, a navíc i pochybuju, že by Bůh, pokud někde nějaký je, to i chtěl... *t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru