Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Wolker to tušil

09. 02. 2009
10
20
2711
Autor
jejdavilda

 

Poštovní schránka na rohu ulice,

to není nějaká lecjaká věc.

Když vyjdu z domu a otevřu ji

často mi odevzdá

Oznámení o uložení poštovní zásilky

z důvodu nezastižení adresáta doma.

A já už léta setrvávám  v bludu, že

žiju doma.

Kde tedy žiju?


20 názorů

to nic,.....v bludu žije kdekdo

Toscana
09. 02. 2009
Dát tip
Drámo asi ne, ale příjemné to taky není - nechápu, proč máš tohle zapotřebí... Si to představ naopak, že bych si nasekala 3-4 nicky a se všemi pak psala někam, kde jsi taky jako diskutér, a tím se ti všechna avi násobila - kdybych to dělala jako ty, že šoupneš avi nejen tomu, komu odpovídáš, ale rovnou všem v seznamu. Pak sice avi dostanu, ale rovnou v tomhle případě 3x, jednou za mašinfíru, jednou za Rampouška, jednou za BigBivoje. To už se mi pak fakt skoro chce třískat hlavou do klávesnice u počítače a výt jak šakal.

čučenka
09. 02. 2009
Dát tip
Žiješ v iluzi, synku :-)

Rampoušek
09. 02. 2009
Dát tip
Hele toskánská dámo snad to není takové drámo? Kočka má sedm životů a to přece nic neřeší ! Jenom když zavanou všechny větry Aleši.

Toscana
09. 02. 2009
Dát tip
Tááák - a už jsem objevila, jak blokovat aviza (tuto funkci jsem dosud na nic nepotřebovala), a nechala jsem si avi jen od mašinfíra - ono to stačí, stejně se realizuje se všemi svými nicky pod každým Vildovým dílkem a nikdy neopomene poslat avi všem v diskusi. :o)))))

Toscana
09. 02. 2009
Dát tip
Aleši, myslím, že na trochu té schizofrenie máme každý nárok, ale tohle už je fakt síla...

Toscana: a to ještě vznikl klub, nebudu ho snad ani jmenovat, kde jsou všichni tebou jmenovaní alternici, plus alternicky nejmenované přítelkyně, dohromady asi 10 postav, všechno varianty jen dvou lidí...Chocholoušek hadr :o)

Toscana
09. 02. 2009
Dát tip
Pro BigBivoj, Rampoušek a potažmo mašinfíra: Mohu poprosit o to, aby když už se svými alternicky píšeš komentáře pod totéž dílo, abys avi posílal jen z jednoho toho nicku, když už to avi musíš akutně nutně posílat všem? Dojdu, přihlásím se, 10-12 avíz ke dvěma dílkům a všechny jsou z těchhle nicků... Je to fakt dost na palici. Děkuju.

Toscana
09. 02. 2009
Dát tip
Ferry - Kujebáci?? Pošta Vysoké Mýto?? ;-)

Rampoušek
09. 02. 2009
Dát tip
oprava: Nerad bych se dotknul českého klasika, ale je zde vidět vliv amerikanizmu na můj písemný projev názvu autora oné schránky. Libor Wolkmen

avox
09. 02. 2009
Dát tip
jejdánku, máku! dopis z berňáku? pošťák asi tušil, že by marně bušil.... :-))

Rampoušek
09. 02. 2009
Dát tip
Horší než plechová...je schránka majlová. Někdy před 15 lety mi známý poradil, "ty vole ty ještě nemáš svoji mail.adresu?". Čert mu to byl dlužen, když 8 z 10 je spam! Walker by se asi dnes divil, co tam všechno je.

BigBivoj
09. 02. 2009
Dát tip
na pošťáky jsme holt krátký*

jasně, dávám sem všechno. kdyby to náhodou moje dvorní kapela odmítla, tak je to k dispozici :o)

Ferry
09. 02. 2009
Dát tip
Připusťme-pošťáci jsou lidi, přesto dost z nich se v domech pídí kam schovali se adresáti Mně vždycky říkávala máti: "Jseš blbá, proto půjdeš k poště, ne mésti však jak nové koště Oznámení napiš už v práci ať si tam dojdou - KUJEBÁCI!" *

Toscana
09. 02. 2009
Dát tip
Tak to se těším, až bude hotový - doufám, že ho půjde najít i tady... ;-)

jo, zrovna o tom píšu větší písničkový text :o) ale nemůžu nic prozrazovat, zatím...

Toscana
09. 02. 2009
Dát tip
Mi se to taky dost běžně děje, že jsem doma a přesto mou poštu doručí do práce manželovi... pošťáci mají občas prostě svérázný smysl pro humor (a nebo tajně v brašnách nosí slivovici a tajně nasávají, aby jim v zimě při roznášce neumrzl nos) :o))) *t Aleši, mi to připomnělo verše Zuzany Trojanové: "Život je sen jen v člověku bez oken, který má strach a v nic nevěří a denně klepe u dveří a pak se ptá - dobrý den, nejsem tu já? a nikde není k nalezení...!

to je skoro jako ten dialog: ...ťuk ťuk (na dveře)...jdu ke dveřím a ptám se "kdo je?" "já..." ozve se z druhé strany dveří. "já?" říkám si udiveně...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru