Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pane dajže mi.

11. 02. 2009
4
3
2335

žalm č. 31 Hospodin útočiskom v ťažkej skúške

Pane dnes nastal čas kedy povedať mám rozhodne kade budem kráčať ďal. Preto Ťa prosím z čistým srdcom o radu. Dajže mi prosím zjavenie aby som vedel čo správne je a čo nie.

3 názory

Aviem
11. 11. 2009
Dát tip
čisté srdce .. Lev tahor Lev tahor znamená po hebrejsky "čisté srdce" Toto sú verše z iného žalmu - 51:12,13 לב טהור ברא־לי אלהים ורוח נכון חדש בקרבי׃ Lev tahor bera li elokim, veruach nachon chadeš b'kirbi אל־תשליכני מלפניך ורוח קדשך אל־תקח ממני׃ Al tašlicheni mil'fanecha v'ruach kodšecha altikach mimeni. Stvoř mi, Bože, čisté srdce, obnov v mém nitru pevného ducha.Jen mě neodvrhuj od své tváře, ducha svého svatého mi neber! To, čo napísala Toscana.. to je obrovská naivita a svojim spôsobom aj spupnosť. Žiadna pomoc, ani tá najvyššia nás nezbavuje zodpovednosti za naše rozhodnutia..

macecha
11. 02. 2009
Dát tip
potrebovala by som tiež zjavenie, aby som vedela, čo robím dobre a čo nie .... ***

Toscana
11. 02. 2009
Dát tip
Na světě je přes 6 miliard lidí - fakt věříš tomu, že každému extra se zjevují rady, kudy dál? Máš svobodu volby, vol sám. O tom to totiž je především, že, jak říká sv. Pavel Korintským: "Dokud jsem byl dítě, mluvil jsem jako dítě, myslil jsem jako dítě, smýšlel jsem jako dítě, ale když jsem učiněn muž, opustil jsem dětinské věci." Chovej se jako muž a vol sám svoji cestu bez spoléhání se pořád dokola na zásahy shůry...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru