Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Valentín.

14. 02. 2009
2
4
1835
14-tý február fosfórovo nástenný kalendár už týždeň pred v mojej izbe pre istotu ohlasoval aby som náhodou tak ako je u tých roztržtých bežným javom nezabudol. Na kyticu na dezert z marcipánu na pár písmenok poslaných starožitným mobilom o veľkosti malometražnej izby. Na nežné dotyky a bozky tak ako sa patrí na správne zamilovaného. Aj napriek kalendáru opäť som zabudol. Neplač ! Veď Valentín môže byť zajtra a každý deň ! V tomto nerozhoduje kalendár dav pošetilých čo nevyhrali nad pretvárkou. Skupina obchodníkov ale ty a ja a našá láska.

4 názory

macecha
16. 02. 2009
Dát tip
Johann, súhlasím s Tebou vo všetkom, čo tu vravíš ..***

Toscana
14. 02. 2009
Dát tip
No to si myslím taky, ale květiny donesené v pravý čas dělaji hotové divy, to mi teda věř. ;o)

Vieš myslim si, že človek ktorý miluje niekoho tak dáva najavo svojú lásku po celý rok - nielen jeden deň...to by bolo veľmi slabé. Preto správny muž, ale aj žena by si mali svoju polovičku všímať 365 krát v roku, resp. ešte o jeden deň navyšše.

Toscana
14. 02. 2009
Dát tip
Já vím, že je to víceméně komerční svátek, ale nedovedeš si představit, co třeba takové kvítko provede s ženskou duší - i s tou, co říká, že nějaký Valentýn jí může být ukradený. Mi dnes muž donesl šlahoun obalený květy orchidejí, bylo to takové překvapení, že jsem nemohla popadnout dech. No a o tom to přece je. Abys mi věřil, tak tady je jeho fotka:

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru