Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

A

23. 02. 2009
7
17
2991
A Jedna strieška čiarka k tomu. Poďte deti poďte z domu. Vezmite si papier – pero ! Nebojte sa len tak smelo. Jedna čiarka najprv sprava. Potom druhá zasa z ľavá. A to všetko jedným smerom. Zhora pekne – nadol jedným ťahom. A nakoniec ešte jedná. Stredom malá čiarka.

17 názorů

ale ja to píšem správne...začinaš na vrchu a ťaháš čiarku s prava do ľava a potom zasa z ľava do prava...musíš uvažovať tak kde je vychádzajúci bod... a keď berieš do uvahy že všetky ťahy sa robia pri písani z vrchu ťahané smerom na dol tak je to absolútne správne.

Jasne...chňapem...alebo resp. chápem

hunllef
23. 02. 2009
Dát tip
Vy chlapi si umíte všechno tak hezky zdůvodnit :D Mimochodem - její nejoblíbenější film je Noc na Karlštejně...takže Karel na bankovce ji moc nebere, pochop :D

Však na tej Vašej je Karol IV. ak sa dobré pamätám, resp. ak ste nezmenili grafiku. Takže to môže mať aj s výkladom histórie. A cukríky pomáhajú proti depresiam...to len najhoršom prípade. :-)

hunllef
23. 02. 2009
Dát tip
Stokoruna??? No tak to není teda dvakrát výchovné...:D

Budem rád...keď bude splašene utekať...tak cukrík a stokorunáčka urobia zázrak...a vráti sa.

hunllef
23. 02. 2009
Dát tip
Pěkně, Johann! Testnu na své pětileté sestře ;) *t

ďakujem všetkým čo prišli a zanechali po sebe svoju stopu...len by ma skôr zaujímalo, čo na tieto básničky povedia ...tí, pre ktorých sú určené...takže ak niekto máte malé deti, prípadne vnúčata v predškolskom veku skúste prosím povedať im túto básničku, alebo niektorú s básničiek z ABECEDY, skúste ich pri tom jednotlivé písmenko naučiť písať...a dajte prosím vedieť ako túto básničku vnímali... vaše deti. Budem rád.

macecha
23. 02. 2009
Dát tip
Johann, pekný počin ...**

neroušek
23. 02. 2009
Dát tip
*

A.H.
23. 02. 2009
Dát tip
předposlední strofa trošku kostrbatí. Jen tak dál pro děti *t*

neviem čo si mi chcel naznačiť Jaroušku..samozrejme naznačovaná báseň je pekná ale predsa ruku na srdce pre deti predsa len pri ťažká...preto by som im ju neurčil... Grafo: vďaka.

grafo
23. 02. 2009
Dát tip
milé je to :)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru