Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

E

23. 02. 2009
4
7
2358
A zas je tu niečo nové preto poďte deti smelo. Zoberte si papier – pero A na štyri krát maľujte si s tetou. Najprv rovná kolmým smerom Nám už všetkým čiarka známa. Po prestávke kratučkej ukončíme kolmú čiarku aby náhodou nám do oblakov neušla pekne rovnou po ležiačky – úsečkou. Aby písmenko nám na zem nespadlo a neskončilo u doktora – zlámané nakreslíme takú istú ako kreslili sme čiarku hore. A už skoro hotové pre istotu čiarkou v strede takou malou písmenko si pre parádu - ozdobme.

7 názorů

Ďakujem všetkým čo si so mnou opakujú abecedu a jej spôsob písania.

A.H.
24. 02. 2009
Dát tip
to je individuální

macecha
23. 02. 2009
Dát tip
***

No mohli ale bohužial skutočnosť je taká, že chlapi nie sú moc na deti... a prevažná časť pedagogického zboru venujúca sa predškolskej a prvostupňovej mládeži sú ženy. Muži ako učitelia skôr učia odborné predmety na druhom stupni, resp. na stredných školách. Poviem pravdu ešte som sa nestretol s učiteľom v materskej škôlke, prípadne v prvom ročníku ZŠ. Tá teta je v týchto básniach braná ako učiteľka.

hunllef
23. 02. 2009
Dát tip
A nemohly by si ty děti malovat nekdy aj se strýkom? ;) *t

No nazdar neroušku...ako opakuješ si zásady písania abecedy...verím, že síce ty to určite nepotrebuješ...Inak som rád, že sa ti básnička pre deti páčila.

neroušek
23. 02. 2009
Dát tip
Ahoj,Johann.*****

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru