Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Klietka hanby

02. 03. 2009
1
11
2295
Na námestí na trikrát sa sťahovala aby naposledy pred radnicou – svoje miesto našla. Ukovaná zo železa čo darom mestu bola daná, kde neposlušné zatvárali mladé devy, čo svojím telom k hriechu – mužov opantali. Bez rozdielu v postavení i richtárova dievka medzi nimi za neresti svoje – bola. Najznámejšou navždy biela od Levoče bude pani, čo pre titul otvorila nepriateľom mestské brány.

11 názorů

papouch
02. 03. 2009
Dát tip
boženanebesích...!! mě z něj šlahne.. To, že tam nemáš pravopisné chyby neznamená, že to není bezduchá grafomanská slátanina, která dělá slovenskému jazyku ostudu!

No tak potom ten čo navrhoval pravopisnú úpravu už v spomínamom programe bol asi maďar...lebo aj toto dielo prešlo pravopisnou kontrolou cez ten program, ktorý som spomínal

papouch
02. 03. 2009
Dát tip
..néé, fakt, za prznění té malebné, melodické a nádherné Slovenštiny by se mělo střílet ale adamoviče bych pověsil, a to na kandelábr, na náměstí v Levoči, na krk mu dal cedulku PRZNITEL SLOVENČINY a nechal ho tam dlóóuho viset pro výstrahu ostatním ;-))

Petrusha
02. 03. 2009
Dát tip
v podstate Horné Uhry si zvykli hýčkať svojím spôsosbom... asi si späť zvykáme :)

papouch
02. 03. 2009
Dát tip
no právě, chytil od nich jakousi slátanou hatmatilku a teď si myslí, že píše slovensky :-)p

papouch
02. 03. 2009
Dát tip
možná v levoči byl, ale píše jak maďar :-p

No bol ale to bolo veľmi dávno prečo sa pýtaš?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru