Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Komárno

02. 03. 2009
2
5
2160
V dolnej zemi riekou rozdelené mesto do krajín. Predsa Slovensku je niečím vzácne v ľavej strane toku pevnosťou, čo na pár rokov domovom bola z cudzej zeme armády a námestím rôznych fasád podľa štýlu Európy.

5 názorů

Moorgann..tak to sa pokúšalo už toľko ľudí...takže jedna kritika od jedného "vtáčika" ma určite nerozhádže. Inak vďaka za tvoj názor...cením si ho o to viac, že je to názor v "podstate" cudzinca...aj keď nikdy som čechov nepovažoval za cudzincov...a tak isto sa ja nepovažujem v čechách za cudzinca...to len bláznivý politici urobili svoje...takže možno jedného dňa bude napísaná druhá časť tejto zbierky pod názvom: " Česká republika - ukradnutá moja otčina".

moorgaan
03. 03. 2009
Dát tip
papouchu proboha proc ho urážíš ?..pise celkem v pohode, vyjadruje svoje ja, ma vztah k zemi kde zije, vsima si okoli a chce to dat ven !.. co je na tom magorskyho? ...mas jiste rpavo mu to zhodnotit jako sracku- ale urazet ho nemusis! - tebe snad nekdo urazi? ..slusne ti odpovedel na tvou kritiku, bez urazky rekl svuj nazor a ty hned o magorech!!- ses normalni? ...Johan - predpokladam, ze se nenechas otravit! /*

papouch
03. 03. 2009
Dát tip
ty jsi makeš :-))))))) netvrdím, že tvořím skvosty, naopak o sobě tvrdím, že jsem podřadný třetiřadý blbůstkář ale od tebe je dost ubohé, tento přístup - "tvoříš blbiny? Nemáš mi co říkat" Vole, to, že sám nepíšu perly neznamená, že nepoznám sračky, které tvoří nějaký grafoman... Přesvědčit magora, že je magor, je nemožné. :-)

No vieš možno keby mi to povedal niekto iný...tak to pochopím..., ale podľa tvojej tvorby ktorú som mal možnosť čítať tak si s tvojho názoru nič nerobím...a nerozhádžde ma ! Podľa môjho názoru braky tvoríš Ty a nie ja.

papouch
02. 03. 2009
Dát tip
mě z něj fakt vomejou on toho nenechá a nenechá těmi bláboly děláš ostudu celému slovenskému národu! pochop to už konečně, proboha to, co plodíš, je hnus třeba máš talent na jiné věci, zkus .. třeba matematiku, hrát na housle, křížit zeleninu, hrát poker... já nevím ... ale na psaní poezie talent prostě nemáš!!! zkus to, krucinál, pochopit myslím to vážně, bez urážky

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru