Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dvere

03. 03. 2009
9
21
4280
Modré oči na zamatovej tvári zmaľované make-upom v tieni pouličných lámp trblietajúce sa slzami. zakrývané vlasov Tvojich končekmi. Diaľnicou a dverami do útrob a do duše. Tie jediné – bolesť správnou formou vedia prejaviť. Aj keď sa smeješ a hráš na šťastnú. Oči Ti jediné od žiaľu plačú úprimne. Ostatné krivky tie pošetilo hrou svalov veselo si klamú preto v slovníkoch a v tézach často sa vraví že oči sú bránou do duše – a nielen do Tvojej!

21 názorů

jejdavilda
10. 03. 2009
Dát tip
to je jen první krok, ovace přijdou pozděj

BigBivoj
10. 03. 2009
Dát tip
pesnička sa volá Zažni ...ještě kúsok...

BigBivoj...neviem síce Žbirku počúvam rád, ale túto pesničku som asi prespal...takže naozaj neviem. Inak vďaka za tip.! Jejdavilda...ďakujem za tip aj keď viac by ma potešil, keby sa Ti páčila aj básnička a nie len pre to, že som spravil väčšie medzery a že to teraz prečítaš...za to sa tip...nedáva, to skôr som mal urobiť automatický...takže skôr si mi mala udeliť "horúci zemiačik" vtedy, keď to tak nebolo.

BigBivoj
10. 03. 2009
Dát tip
neděláš dobře jaromíre že dáváš ty vypálený sirky nazpět do krabičky vypni se úplně fakouši a bude tu klid upe !

jejdavilda
10. 03. 2009
Dát tip
aaa tak ti ti musím dát tip. Ne , že bych byl unešen z dílka, ale už ho aspoň přečtu. děkuji*

BigBivoj
10. 03. 2009
Dát tip
trblietajúce sa slzami to zpieval pred časom ten váš Lennon Miroš Žebirko nie ? ale to bolo...něch sa slnko zatrbliece v nočných kalužiach... ale sú to peknučké dvierka, škoda ich

Moc krát ďakujem všetkým...čo hodnotili...

Impresse
07. 03. 2009
Dát tip
*

vida, z mack-upu se stal make-up :-)

Dúfam, že po technickej úprave sa ti to bude čítať teraz lepšie.

Jejdavilda máš absolútnu pravdu a dobrú pripomienku...pozabudol som na starších hneď to napravím.

joooooooooooo ty myslíš make-up :-) a příště avi, prosím :-)

jejdavilda
03. 03. 2009
Dát tip
já bych zas potřebovak někoho, kdo by mi to předčítal. Když už je to pro starší lidi moc malé, musí to být ještě tak husté?

Armin že by šlo o anglické pomenovanie - toho čím si ženy "gebria " ksift v domniení, že budú krajšie... a pritom zabúdajú, že v prirodzenosti je krása. Ostatným ďakujem za názory.! Extra vagan C....to som si myslel,že ty budeš ako jediný potrebovať opäť tlmočníka..., čím to asi bude...že by si mal päť rokov? a nevieš, alebo nechceš rozumieť slovenskému jazyku..apropo to je jazyk tvojho najbližšieho suseda s východu.

Je to hezké,TIP

co je to mack-up ?

moorgaan
03. 03. 2009
Dát tip
jako studánky.-))/*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru