Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Okřídlenky (30)

12. 03. 2009
11
25
3937
Zahřmělo v srdci v duši převelice zhasl náš svícen všude černo je přihlížel story kdo nehrál v ní roli a v rukách s nic bos táhl do boje

25 názorů

Delfín
14. 03. 2009
Dát tip
Zahřmělo v srdci, blesk se kamsi ztratil, z tohohle mráčku pršet nebude, jsme jako krtci, každý hned se vrátil do díry svojí, kde pohodlí své pečlivě střeží, toho dalek zcela, chtít svět hned měnit k svému obrazu, čas rychle běží a života mela míjí nás v dáli a bez podrazu. Pohodlí je nám ideálu dražší, lhostejnost naší pozou jedinou, tak polibte nám vy, jimž v hlavě straší naivní pravdy, sedýnku holou!

Ale jdi ty :))))) - je nás mnoho, nevidíš? :)))))

macecha
12. 03. 2009
Dát tip
To je od Tebe moc hezké. Aspoň někdo pro mne něco dělá. Díky.

Pro Tebe to dělám, Any, slíbila jsem!!! :)))))))))))

macecha
12. 03. 2009
Dát tip
Tak, už Tě zase, Jarmil, poznávám. Už se to kolem Tebe zase točí. A mně je konečně zase o něco lépe. Díky, že ses vrátila. velký T***

Samé dary... Jarmeel :)))

ach, Ivane, pokolikáté už.... :)))

hahahahahahahaha - budovatelská, viď? :))))))) - teď vidím i tu vlajku na žerdi - brrrr!!!! :)))) - starého psa novým kouskům nenaučíš :)))))

(připomíná mi to éru básnílků...) :)))

Sám sebe uchopit a vybrat sobě cestu vyzvrátit iluze ten nadbytečný šlem nechápat nechtít nic dát nahému svou vestu s pokorou vzpřímeni jen zavelet si: jdem!

Impresse
12. 03. 2009
Dát tip
*

jejdavilda
12. 03. 2009
Dát tip
Boso do boje není radno choditi na cosik šlápneš a místo do boje, možeš jít ... do dom*

Jablko z Edenu v tomatě... to má tě usmířit? ani nápad! s červy a plazy spát ve svém břiše za básně označit stará klišé? jak dlouho starče můj smíme tápat?

ahoj Péťo :))))) - určitě ano :))))

moorgaan
12. 03. 2009
Dát tip
a nebyl to boss?.-)).. achóój Jarmil:-)) /*

Pche! k čemu boty nám kde sval je rozdrásaný pod žebry schovaný lížeme si své rány a jen tak mimoděk si bereme to cizí kde v nás je důstojnost? proč mravnost je nám cizí?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru