Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cestou na Želiv

13. 03. 2009
5
4
1390
Autor
JirkaS

Novinky.cz Ptáci prý hlásí nový příchod jara! Jen moje stará je furt moje stará (a i mý břicho je furt stejný....) Kdo jenom má se zabývati lejny!?

Začal jsem celkem zvesela tak trochu písňově asi jako--- Až nás milý exekutor všechny oblepí půjdem si dát s kamarády hezky do řepy Na futro i na sekyru hlavně aby mělo míru my se jen tak nelekneme pána z úřadu pojďte moji kamarádi dát mu na bradu Pak jsem zvolnil – znělo to moc revolučně (prvorepublikové řekla by moje grandma) takže--- Skončila doba hojnosti jež byla kupuji benzín za dvě za tři kila (a místo vína ze šatovských vinic popíjím patok jako by nic) Propírám mysl kdo mi kolik dluží a kdo si za mý nejspíš pěkně užil A jak tak sedím myslíc na tisíce světlo odkapává z vypůjčené svíce --- Na tohle by mně neřekla nic Nedožila se, holka A možná líp Už z toho magoráku magořím /to zní logicky ne?/ Zlomená tuha verzatilky v oku slunce = definice tmy Jdu k magnetové hoře Z nemocného Li Poa táhne chlast a na chodbě klape vypínač s párátkem Kde jsou všichni? kde je aspoň někdo? Naproti bydlí totální magor Chodí si ke mně půjčovat šroubovák Asi něco šroubuje - pravděpodobně Ostatně - i prázdná verzatilka je fajn sem tam se k něčemu hodí /asi tak/

4 názory

ruprecht
10. 04. 2009
Dát tip
líbí /asi tak/...*

oleandr
14. 03. 2009
Dát tip
jo, dobré to je...

Petrusha
13. 03. 2009
Dát tip
:))) ***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru