Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Košice

14. 03. 2009
3
5
1686
Uprostred námestia kam každá vkročiť mala by z cudzej zeme noha turistu. Vo vrcholnom štýle na pár etáp postavená zasvätená k sv. Alžbete najkrajšia z jedných mála na Slovensku bazilika z tohto mesta. Len o kúsok druhý o niečo len menší kde v čase útlaku po slovensky hlásal Božie slovo kňaz. A nakoniec v samom konci fontána čo zahrá pieseň na rozlúčku do kroku Ti.

5 názorů

Háber
15. 03. 2009
Dát tip
dominikánsky kostol, kostol mena Panny Márie, kostol u Krista kráľa... atď...troch košických mučeníkov...

Hanbím sa, ja som v Košiciach ešte nikdy nebol:(

Apropo nemáš za čo ďakovať..., čo by som bol za občana Slovenskej republiky, a čo by to bola za zbierku, keby som ostal len na západnom Slovensku, resp. na juhu a na severe...keby som neopísal aspoň takouto formou aj východ...a jeho metropolu...Košice si naozaj svojou krásou zaslúžili existenciu v tejto zbierke. Mnohí by povedali, že je tam ešte mnoho krásnych vecí....ako príroda v ZOO, vláčik (uzkokoľajka)... ale nedá sa opísať. Viem že tam je krásne Dominikanské námestie, dominikanský kostol....

Háber
14. 03. 2009
Dát tip
košice sú takmer moje rodné:), takže vďaka***


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru