Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tajtrlík

15. 03. 2009
0
1
773
Autor
Marci12


Tajtrlík



No,tak jo..Opravdu jsem praštěná, a nemůžu si pomoci. Přesně takhle probírám svou situaci se svým nitrem. Co mě vlastně k tomu chlapovi táhne…Vždyť ho vůbec neznám,jenom z fitka
Přemýšlím nahlas,no,ještě,že jsem sama doma. Petr se vrátí až zítra večer,to je ještě spousta času. Jo,Petr. Můj ctěný,pracovitý pan podnikatel a taky pan manžel. Blbec je to,ale ty jeho prachy zas tak blbý nejsou. A zatím mi nechává volnou ruku,což taky není k zahození. Když si ale vzpomenu,že už vlastně zítra přijede a zase mu budu muset dělat tajtrlíka v té skládané sukýnce,bílé halence a v podkolenkách,vlasy zapletené do copánků a s mašlemi. Ach jo,no to by se jeden zbláznil. Ale co,do zítřka času dost. Tohle můžu řešit až zítra. Zůstává dnešek.
Dnešek a Lešek,no ne,už i básním,fakt jsem praštěná. Když on má figuru jak vysoustruhovanou,to jsou ty nekonečné hodiny v posilovně. A to jsem ho zatím viděla jenom oblečeného,dnes to může být jinak. Líčím se a usmívám se na sebe potutelně do zrcadla. Už jenom jednu jedinou hodinu a sejdeme se. Těším se,každou částečkou své bytosti se těším. Vezmu si ty černé šaty,mají príma dekolt a obepínají mou postavu tak,aby všechny mé přednosti vynikly. A že má co vynikat! No,no zas si tak moc nefandi,snažím se brzdit své nadšení ze sebe sama. Ještě si prohrábnu blonďatou hřívu,pár kapek toho super parfému a můžu jít. Poslední pohled do zrcadla,jo,dobrý je to.
Nasedám do svého sporťáčku,mimochodem dárek od manžílka k narozeninám a pomalu se rozjíždím krasavci Leškovi vstříc. Přesněji řečeno,sraz máme v tom malém hotýlku kousek za Prahou. Cesta mi příjemně ubíhá,sluníčko vesele svítí,zkrátka léto jak má být. A už jsem na místě,tamhle už čeká,v ruce kytku růží.. Jak ví,že je miluju?
Po báječné procházce a příjemném povídání následovala ještě báječnější večeře a mělo následovat nejbáječnější milování v útulném hotelovém pokojíčku. To jsem ale netušila,co má v tom kufříku,co ho pořád tahal s sebou. Na tom útulném pokojíčku kufřík otevřel a podával mi skládanou sukýnku,podkolenky ,bílou halenku a dvě červené pentle .Prý takhle to má nejradši,a ty vlasy ať si zapletu do copánků….
Co k tomu dodat? Radši budu dělat tajtrlíka jenom doma,tam mám zatím své jisté...


1 názor

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru