Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyhodnocení soutěže na téma CESTA

20. 03. 2009
1
11
4014
Autor
Rampoušek

Vítězem soutěže na téma ****** CESTA ****** se stává :

Baronka se svojí básní Na cestě s celkovým počtem : 34 tipů a v oblíbenosti je u : 3 čtenářů Jménem poroty gratuluji k prvnímu místu a další výsledky pořadí následují: na místě druhém vesuvanka a její CESTA s počtem 19/1 na třetím místě Impresse a Cesta s počtem 16/3 cenu mimořádné první jarní květiny získává Stano Háber a jeho Cesta s výmoľami kríža s počtem 16/1 Všem zúčastněným blahopřeji, děkuji za účast a nechť je toto malou inspirací pro všechny co mají poezii rádi.

11 názorů

*

Rampoušek
29. 03. 2009
Dát tip
děkuji Iv.

Za výběr obrázků***

vesuvanka
24. 03. 2009
Dát tip
Rampoušku, omlouvám se, že jsem se tak rozpovídala - mě dostat k sopkám tak mám tolik myšlenek, že nejsem k zastavení :-))) Ještě jednou moc děkuji za obrázek Stromboli a zdravím :-)))

vesuvanka
24. 03. 2009
Dát tip
Rampoušku - vůbec se nezlobím, právě naopak, sopkou jsi mě potěšil - většina lidí u nás vnímá sopky spíše negativně, ale já, při pohledu z přírodovědného hlediska v nich nacházím to jejich krásné a dobré, co mě fascinuje a inspiruje k tvorbě - sopečnou činnost vnímám především jako tvůrčí proces - zrození ostrovů a velmi bohatý život na úrodných lávách - zpustošení krajiny je vždy jen dočasné a život se vrací :-))) Pokud jde o oběti na životech lidí, jsou dílem nešťastné náhody a především neznalostí člověka, který zejména v minulosti nerozuměl varovným signálům předcházejícím erupci (drobná vulkanická zemětřesení, na něž reagují živočichové hromadným opouštěním svahů sopky a další jevy). Bohužel lidé jsou nepoučitelní a znovu staví města města na úpatí vulkánů a spoléhají, že se nic nestane, když sopka desítky nebo stovky let dřímá....

Rampoušek
24. 03. 2009
Dát tip
Jani,doufám, že se na mě nezlobíš za tu sopku... měl jsem pro tebe jiný krásný obrázek, ale inspirovala mě ta tvoje báseň...ty víš jak to myslím :) Stano, kytička je malá ale zato první...

vesuvanka
24. 03. 2009
Dát tip
Jsem mile překvapena, děkuji :-)))

Háber
23. 03. 2009
Dát tip
jééééj, ďakujem*som nevedel*

papouch
20. 03. 2009
Dát tip
Morálním vítězem jsem já.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru