Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Monolog kastrovaného samce

26. 03. 2009
10
12
2209
Autor
Puzzle

Odpusť mi, Jašku...

Monolog kastrovaného samce

 

Nikdy bych nevěřil tomu, že se to jednou stane…že se jednoho večera probudím zavřený ve skříni a bude mi zle…bude mi zle z toho, že nemám koule…cítil jsem tupou bolest hlavy po narkóze a ostrou bolest v tříslech…zakousl se do mě ledový strach…vypotácel jsem se ze zpola otevřené skříně a v tom se otevřely dveře a v nich stála ONA ...okamžitě letěla pro hadr a utírala mojí moč a moje zvratky…polekaně na mě hleděla s vytřeštěnýma očima…asi jí to došlo…co mi udělala…proč jsi mě sakra zavřela do té skříně a nedržela mě v náručí... třeba by to probuzení do nevratné reality nebylo tak kruté…já vím, schovala jsi mě před tím svým malým spratkem…myslela sis, že si mě udržíš doma...že se trochu zklidním a nebudu chodit domů s krvavými šrámy a nezvanými hosty… ale to ses krutě spletla…nejsem z těch, kterým by stačila teplá postel a nadstandardní menu…chci víc…chci svobodu…chtěla sis mě k sobě připoutat…sobecká bestie…neumíš milovat…láska nevlastní…nepoutá…stejně ti uteču a půjdu za ní…a řeknu jí, že můj život už ztratil smysl…ztratil jsem to, pro co jsem byl stvořen…a to je právě to, co jí už nemůžu dát…a tak jsme jednoho večera seděli vzadu za domem na kamenném plácku…a jen tak jsme spolu byli…venku se stmívalo a ve vzduchu bylo cítit jaro…

 


12 názorů

Puzzle
25. 11. 2010
Dát tip
Díky za to, cos napsal...

Ostrich
24. 11. 2010
Dát tip
Víc lidí víc koček, psů, slepic, krav, vepřů víc jejich námi způsobených životů... i smrtí radostí... i utrpení a pořád míň a míň živého divokého světa A když to píšu, usmívám se protože těch pro život podstatných tvorečků neubylo ani za mák Vytýčit náš rozměr života jako hlavní je sice pochopitelné ale z pohledu sinic a měňavek to vůbec nestojí za řeč. (Je tak snadné pořídit si živou hračku, získat kladnou emoci... Je tak obtížné nést s lícem i rub... chceme každý smutek zoufale od sebe oddělit... jen probůh...nenést zodpovědnost...nerozhodnout se...jenom se hladit) Tohle v tom kastrování vidím - a díky za inspiraci...je dobré se na kocoura kouknout jako na člověka, aspoň si člověk uvědomí... kde dělá chybu a kam ta chyba povede.

Vaud
17. 04. 2009
Dát tip
dost zajimavy :-) *

Lightdancer
02. 04. 2009
Dát tip
hezky..."hádanko" ;)

moorgaan
26. 03. 2009
Dát tip
...guľe sú potreba iba na škrábanie:-))) /**

Rani
26. 03. 2009
Dát tip
au....

Puzzle
26. 03. 2009
Dát tip
Jééé...děkuji;-)

Drayer Baba
26. 03. 2009
Dát tip
Sakryš trochu se mi rozpliznul, ale před tím vypadal fakt dobře :D

Drayer Baba
26. 03. 2009
Dát tip
****************** ***TTTTTTTTTTTT*** ***TTTTTTTTTTTT*** *******TTT******** *******TTT******** *******TTT******** *******TTT******** ****************** Takhle obrovský tip, jen pro tebe :)

Puzzle
26. 03. 2009
Dát tip
Tohle byl taky kocour, nádherný samec, silný a statný...dodnes si to neodpustím...viděla jsem ho z okna v jeden podvečer, kdy seděl vedle své přítelkyně...jen tak spolu seděli...romantika...nic jiného s ní ani dělat nemohl...bylo to hrozně dojemné...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru