Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vopice

01. 09. 2001
2
0
3641
Autor
zolli

Vopičák s vopicí

vrávorá ulicí.

Von ji má po pívu

Vona zas po vínu.


Mahoney
17. 09. 2001
Dát tip
ech, hlásím se k rande :)) nebo aspoň o avízko :))

zolli
10. 09. 2001
Dát tip
Tady si kde kdo dává rande, ale že by něco plac vlastní mamce!!!!! HAMBA

Šílená
03. 09. 2001
Dát tip
.....:o))) tedy...ne že bych byla nějak vypočítavá materialistka nebo tak něco ale.... astrálka říkala že nemá na hodinkách sekundovou ručičku...a wopi opáčil že sestřičce ručičku (a možná i nožičku!!! učiněný gentleman) dodá... ehm... břízo...já nejen že nemám ručičku...ale já nemám ani hodinky.... znamená to že by si mi třeba v rámci toho souboje nějaké.......?:o) ....aneb...bráško...stojím jako vždy zcela nezištně při Tobě;op Ještě bych si dovolila....nechci vám do toho samozřejmě nějak tentononc ...narušit atmosféru...to vůbec ne...ale...co kdybychom chladnej úsvit a orosenou louku nechali nevyzrálým Puškinům (přeci jenom to je vo zdraví courat se takhle po ránu ve vlhku...a taky ty ifikovaný klíšťata ....) a sešli se třebas někde kolem třetí (to už bych mohla bejt vyspinkaná), v nějaké zahradní restauraci (když už to musíte mít venku) s příjemnou obsluhou, něco k pití, jídlu......co vy na to?....

rire
03. 09. 2001
Dát tip
souhlasím a přidávám se k zalívání břízy, ať mu rostou větve a kořínky :))) Vítězství Vopice Věc tuze nejasná V ruce skví palice Vybere Vavřince, BUM! a je po sklínce :)

rire
03. 09. 2001
Dát tip
Šílenko,Břízáčku, Wopi, od zítřka večera jsem doma :)) [resp. úterý noc příjezd, čtvrtek večer odjezd Beskydy, sobota popoledni příjezd Praha, haha, hehe, neděle směr Kárlštějn] a potom do 17. v Praze :)))

Šílená
03. 09. 2001
Dát tip
rire...jsi stále doma....je-li tvým domovem srdce tvých přátel...:o)! ale i tak se těším...že tě uvidím nejen v srdci:o)!

Wopi
03. 09. 2001
Dát tip
jo,jo, Š. to řekla... :-)

rire
03. 09. 2001
Dát tip
Šílenko, doma jsem tam, kde mě mají rádi :))) už víš proč se tak těším domů? :))) přeci na Vás na všechny :))) a specielně na vás dvě sestřičky a zarostlého bratříčka:) HLADÍÍÍM !!! :))))) MVMR!

Wopi
02. 09. 2001
Dát tip
Astrálka: Toliko Tvá nepopíratelná ženskost Tě ochránila před druhým drsným soubojem. Vidíš, že se bráním nařčení z přízně k C2H5OH, kteroužto rozhodně neslynu, a přisadíš si s THC... :-))) To zelí není tráva ni žádná odrůda konopí indického (cannabis sativa var.indica), nýbrž patrně tzv."pokémonské zelí", čili písmák Bacil. :-))) zolli: Sorry za to, co jsme Ti tu nadělali... obávám se, že uklidit to po sobě není v mých silách... :-)

Astrálka
02. 09. 2001
Dát tip
* ale no tak Wopidoo, zadrž výstrel, dávať teba do súvislosti s konope by mňa nenapadlo, napadlo to Břízu, asi podľa dĺžky tvojej tvorby ;o) ale aj on si z teba pravdepodobne iba vystrelil :o) * my vieme, to čo máš nasušené na povale nie je žiadna omamná tráva, ide výhradne o pampeliškovú monodiétu :o) v množství větším než malém :o)

Bříza
02. 09. 2001
Dát tip
tak zaprvé: Astrálko - o travách - ať už v jakémkoli skupenství jsem skutečně v souvislosti s Wopim nezačal já, ale Ty - což si můžeš dovolit, protože máš prsa a tak podobně, takže Tě Wopi na souboj nevyzve (je to jemnomuž ze staré školy) ... ale já si to neberu osobně, neb diskriminaci pohlavní přivykl jsem již v mateřské škole (ženy tomu říkají emancipace...). zadruhé: pokud mi zalepíš ústa a sebereš propisku, budu stejně dál dělat oplzlé posunky zatřetí: Wopi - podmínky přijímám: a abych se nebál, přivedu si Rire (esli s tím souhlasí), který stanoví druh munice - a jako ošetřovatelku příp. zranění (to jsem odkoukal od Tebe) Šílku, která zasáhne, až se mi Tvůj štěpný jedovatý verš zabodne v místa, kde záda ztrácí své slušné pojmenování... :c)

Wopi
02. 09. 2001
Dát tip
Bříza: Fajn. Hermit a rire nám pošlou slova a za úsvitu v chladné mlze se rozejdeme zarosenou loukou a tasíme zbraně :-).

Krel
02. 09. 2001
Dát tip
:-))

Wopi
01. 09. 2001
Dát tip
:-))) vopičák s vopicí vrárojaj ulicí von ji má po chlastu ona má vochlastu :-)

Semipalakva
01. 09. 2001
Dát tip
hihihi Wopi *

Diana
01. 09. 2001
Dát tip
Woba jste týpci a zasloužíte típek

:-))

Bříza
01. 09. 2001
Dát tip
Zelí a Wopí rádi se vopí alkehól do smutku bodá svý kopí

Wopi
01. 09. 2001
Dát tip
Břízo, vyzývám Tě na souboj! Házím Ti k nohám virtuální rukavici a vol zbraně :-)))))))))))))))

Bříza
01. 09. 2001
Dát tip
nóó - napřed jsem si říkal, že Tě umlátím olivovou ratolestí, nebo mávátkem s holubicí míru od Picassa, ale pak jsem si řekl, že místo brachiální inzultace bude lépe bojovat veršem ... přiveď si sekundanty a nahoď téma ;c)

Wopi
01. 09. 2001
Dát tip
No, volíš těžké zbraně... ;-), to bude tvrdé... :o).

Wopi
01. 09. 2001
Dát tip
Bříza: Dobře. Mí sekundanti buďtež hermit a Astrálka. Hermit nám sdělí jedno slovo, někdo z Tvých sekundantů, který to slovo nebude znát, nám sdělí druhé. Na tato dvě slova něco napíšeme. ;-))

Albireo
01. 09. 2001
Dát tip
Na tenhle souboj se těším. Nezapomeňte na avízka. Z těch 3 čtyřverší se mi nejvíc líbí to Wopi(covo).

Astrálka
01. 09. 2001
Dát tip
* pánabeka, ako mám byť sekundantka, na hodinkách nemám sekundovú ručičku :o( vynechajte ma z toho, ju ? :o) * no Wopiho česť musím brániť, keď mu už Bříza pustil očko.. Wopi nesmie byť odhalený ! :o) * pretože v podtexte štvorveršia od Břízu je konopí, navrhujem fúkací test a stanovenie obsahu THC vo Wopiho krvi :o))) * zolli podarená ! :o) na koho si to napísala ?

Wopi
01. 09. 2001
Dát tip
Astrálka: nevynechám ;-)), ručičku Ti seženu - a bude-li potřeba, i nožičku! :-))

Astrálka
01. 09. 2001
Dát tip
* Wopi, to sa mi uľavilo :o) * je to pocta, že sa môžem z diaľky prizerať ako sekundant :o))) * ale akonáhle sa niekomu z vás pustí z nosa krv, alebo začnete používať vulgárne štvorveršia, nezabrániš, aby som neprišla na bitevné pole s lekárničkou - tam mám náplaste na ústa, a počítaj že budem kmitať ako sekundantka, včetne toho zákroku, že vám zoberiem propisky :o)

Wopi
01. 09. 2001
Dát tip
:-)))) díky - vďaka (nebo jak to je)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru