Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak sem chtěla dať darmožrůta do učeni

17. 04. 2009
6
6
2547

sem trochec ožratá, ale kdo ftudle deni dobu jako neni, kurńa?

Tož kurva, znate to asik taki. Mate doma to podsvinče nezdárné a vono mu je najednou těch patnásť let, tož sa s tim mosí něco zrychtovat, mosí se strčit do nějakí ty inštytuce, bo by jináč neboly ty dáfky na rumajzl. Čéra sem zala darmožruta za vlasy, posadim ho na lavicu před barakem a že si s nim vo tom všem vážně jako promluvil. Tak co, kvakla sem. A von Co jak co, maminečko? A ja Jak dal, kam podeš do učeni, je to duležita věc svinsky, de vo dafki. A von sa zamyslal a Maminko já přecik vim, kam chcu, chcu jit na to gimnázijum. Hned sem mu ji višla. Ty hajzle jeden, kvákla sem svinski, leda hovno, leda hovno, ty podeš do učeni a ňákou fest fachu bodeš dělat, 'nákou řáckou práci, třeba fkravině čeledina, nebo šiče. A von sa rozbulal, tož se mu eště jednu střihla a najednou se mi udělal v palici nápat. Uš to mam, řekla sem. Dam tě do učeni k těm cigánům, jasný? A von se lekl a stuhnul jak chuj, dyž se dá do papuli, a Jak to mysliš mamičko? A já No kurva jak asik! Podeš do učeni na čorkaře, to má tu budoucnosť takovi povolani jako! Neš něco kvaknul tak sem ho zala za ucho a vodtahla do dilny, že mu udělám cigánskej mejkap, abi ho ty piče indický lepšejc přyjaly! Dala sem na hadr černidlo na boty a zmastila mu tim ksicht a pazóry, byl černej jak uhli kurňa. A von sa tento a Maminko dyť tady na tej škatulce pičou, že to je jedovaty a nema sa to davat na kožu! Tož sem ho pohladila po kokosu Na něco se umřit mosi, viš? No uš sme šly do lesa. Tam je totiž ta cigánská dira, jak uš vite. Voni tam ty chuje černý bydlaj, bo si nedovedu zrychtovat normální baračisko. Dyž sme tam boly, tož sem vodklopila ten kryt z vlnityho plechu a zavolala Dolu tady vam vedu učedníka, vy černý tlamy, udělejte my z něj řáckýho vobraceče kapes a já za vodměnu nidy uš neudělám pogrom, jasan? A kopla sem sinátora dolu. No jo! Voni ale ty černokulki něli ňáků debylní naladu, udělal se brajgl, začali běžet ven, něli na sobě každej adydasky a v pazórách tyče. Bolo jich strašně moc, bo se v tej diře vot podzima svinsky namnožili. Neněla sem šancu. Připažila sem a dala sa do běhu a bjéžela až do vsnice z lesa a cigáni za mnou a kvákali tou jejich hatlamatilkou, prt sem temu rozumněla. Na návsi naštěsti ten den bolo hodně ogárů, samý borci holohlavý, vona tam totiž prdlo v zemi pivovodní potrubí ajak to scalo ze země, tak ogáři to tam chlastali. No jak viděli ty cigány v adydaskách, tak se do nich hned daly a svinská bitka bola, ale já sem na to srala, vratila sem sa do lesa, vytahla z diry polomrtviho sinátora a pak to tam šecko zapalila. Darmožrůt pode do učeni k hovnocucářum, to bude lepči. Nebo mate lidi ňákej inej napat?

6 názorů

VH64
13. 02. 2012
Dát tip
+++++

neroušek
28. 10. 2009
Dát tip
:)*

Halinu myluju ssvinky, bo je řáckui vipasená jako a jako gut, no ne? Sinátor bode jezdiť s popelářama aš vichodi ten ginmpl, kurva!

Veruna
10. 09. 2009
Dát tip
měl jezdit s hovnocúcem,co ňáký gynpl! ale milu, kůrva, ty seš celá spisovatelka, taká kapacita jak ta..halina pawlovská!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru