Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zadání nového tématu soutěže (7) Jaro raší a haraší

25. 04. 2009
2
81
7719
Autor
Rampoušek

******* nové téma soutěže klubu ROMANTIK ******* <<<<<<<<<<<<<<<< Jaro raší a haraší >>>>>>>>>>>>>>>

Naší soutěže se muže zúčastnit každý autor, podmínkou je jen dodržení názvu příspěvku a to: Jaro raší a haraší. Dále do upřesnění kategorie uveďte ROMANTIK. Forma soutěže je volná, libovolná. Času je dost, uzávěrka příspěvků bude v pátek 1.5. o půlnoci. Tipování probíhá souběžně s publikací díla a bude ukončeno ve pátek 8.5. opět ve stejný čas ! Rozhodovat o vítězi bude nejen počet tipů, ale i oblíbenost díla a v případě rovnosti hlasů porota. Porota je tříčlenná ve složení Rampoušek Baronka Yeptischka Přejeme pěkné rašení a případné harašení !!!!

81 názorů

Háber
28. 04. 2009
Dát tip
vďaka za avízo - už som pridal*takže sa hlásim*

baronka
28. 04. 2009
Dát tip
Teta Jozef Blaho přeji k leposti věku Ráda tě vidím s tváří olíznutou mládím a děkuji za plodné zastavení

BigBivoj
27. 04. 2009
Dát tip
že jo :))))))

moorgaan
27. 04. 2009
Dát tip
děsná prdel:-))))

raja
27. 04. 2009
Dát tip
a stejně je tady prdel:))))

kdepak, můj problém ne, Puchu :o)

Rampoušek
27. 04. 2009
Dát tip
tvůj problém Ali

týýjo! romantici se tu řežou jak koně :o) musím se někde podívat, kde je ta aréna, tam to tedy musí být super :o) jo, a zaškrtávám "nechci dostávat aviza" , tak se nedivte, že budu reagovat zas až v červnu :o)

papouch
27. 04. 2009
Dát tip
Syde, debil si vždycky o sobě myslí, že debil není, i když mu 1000x řekneš, že debil je.. .-) Je to marný, je to marný.. :)

reinka
27. 04. 2009
Dát tip
dobrou...

Rampoušek
27. 04. 2009
Dát tip
Zas je dílo dokonáno půjdem domu radši spát až se ptáci probuději můžem znovu na to s... dobrou noc milý písmáci !

BigBivoj
27. 04. 2009
Dát tip
Tak to se mi líbí olejíček po pár kapkách do ohníčku přilitý na rampouchovo soutěžní zadáníčko Ty Teto Pepo si fakt myslíš, že když ti táhne na 21, že si sežral všechno šalamountství co, a hlavně že můžeš bejt volenej a vyvolenej :)))) asi by jsi potřeboval fakt dlouhej bič a malej dvůr jak cigáni u nás na vsi hovoří a nebo na chvíli do lomu, voni by tě ty sprosťárny jako jiný, rádoby kritiky admini /aniž by věděli co a k čemu to je/ přešli a začal by sis vážit řivota a práce ostatních !!!

reinka
27. 04. 2009
Dát tip
Teto,jak poznáš, kdo je ten blbec, který vnímá svět tak trochu mimo? Já to nepoznám.... a obdivuji ty, co se to snaží opravdu poznat, i když si myslím, že toho pravého blbce nikdo stejně neodhalí :o))))

reinka
27. 04. 2009
Dát tip
Taky pohlížím na svět reálně... Myslíš, že ti, co píšou na Písmáka a nepochopí jeho přihrádky hned na poprvé jsou méněcenní? A myslíš, že přihrádky jsou to pravé?

reinka
26. 04. 2009
Dát tip
klidně vykrvácej...

jejdavilda
26. 04. 2009
Dát tip
V podstatě souhlasím s reinkou a vzdávám se účasti v této diskuzi. I když i tady si vážím lidí, kteří mají radost ze života a nechcou ji za každou cenu kazit druhým. Jednou i ty syde pochopíš o čem je řeč ( bod 4 je , nemýlím-li se, o tom, že je zakázano urážet druhé)

reinka
26. 04. 2009
Dát tip
Pracuji teď s lidičkama, kteří dokáží říci vše jednoduše... a prostě:o))) Neurážejí nikoho, pokud se neporvou o koláč. Z nich čerpám lásku a porozumění. Jsou šťastni tak jak bych přála být i vám všem. O to přece jde nebo ne? Neskládají básně, nekritizují... vážím si jich víc než vás všech tady....

jejdavilda
26. 04. 2009
Dát tip
moorgaane, ona to sranda ani není, obraz naší budoucí inteligence je dost deprimující

jejdavilda
26. 04. 2009
Dát tip
jo a co se týče tvého posledního inteligentního příspěvku a tak určitě jsou onteligentnější ty rohy. Já sice neznám tvou životní pouť, ale pokud jsi na VŠ a relatívně zdravý tak nevíš co je pakárna. nakonec i té vojně jsi unikl

jejdavilda
26. 04. 2009
Dát tip
já jsem mluvil o pravidlu číslo 4, která bys měl dodržovat, když už toužíš být adminem. tady máš tu svou odpověď Odesláno 04.01.2009 21:03:27 Předmět Re: n/a Jen tak pro radost... zamysli sa nad sebou

ježkovy voči!

moorgaan
26. 04. 2009
Dát tip
jejdavilda ...to je prdel co?.-))

jejdavilda
26. 04. 2009
Dát tip
já píšu idiotsky abys mě pochopil i ty, armine

jako mluvit do zdi...

moorgaan
26. 04. 2009
Dát tip
Pomerancova - prosimte vysvetlil jsme ti slusne, ze aviza neposilam a predpokladam, ze pokud jsi se zapojila do diskuse, tak si ji hlidas i bez aviz, pokud ne, je to tvuj problem a uz me s tim neunavuj, jsi trapna, pokud si myslis, ze avizo je nutnost k diskusi ! ja s tebou mluvit nechci, jen jsem reagoval na tvuj projev vuci mne..pokud bych chtel s tebou mluvit, tak ti poslu zpravu, kdybych citil, ze se mnou mluvit chces.-)).. a ja s tebou pokud umim cist mluvil take slusne, je tam snad neco , co by bylo neslusne? - pokud si pamatuji, tak ty jsi zacala narazet na rentierstvi a podobne kecy - oplatil jsem ti svym nazorem na to a nic vic , nic min ... o me gentlemenstvi nemusis mit strach, zatim si zadna zena nestezovala na to, ze bych neumel byt vuci neznemu pohlavi galantni - to ale neznamena, ze tim, ze jsi zena, se nemohu ohradit vuci tvemu psotoji k me diskusi smerem ke sprostakovi.. ..predpokladam, ze ti zas nekdo posle avizo, abys vedela , jsem ti odpovedel, kdyz uz tak touzis po me spolecnosti:-)) ..jo a za tim alibismem si stojim! a klidne to ber jako projev meho negentlemanstvi vuci tobe - nikoliv vuci zenam obecne!

Jejdavidla : pokud si pamatuji, tak sydovo motto není "život je pakáreˇ", taktéž vyjádření nedávno 20 člověk je, mírně řečeno, idiotské. A ani se nedivím, že tě vyhodil z chatu, pokud jsi tam perlil jako tady, měl ti ještě virtuálně nakopat sedínku. Moorgaan: Mohl bys používat interpunkci ? takhle to vypadá, že to píše hotentot. K problematice avíz a arény se již nevyjadřuji, kvůli naprosté zabedněnosti jistých uživatelů.

jejdavilda
26. 04. 2009
Dát tip
Plně souhlasím s moorganem. O žádné aréně tu není nikde řeč a co se týče pravidel tak ty nejraděj porušuje sud alias teta neboť urážky to je jeho parketa. Je to bída ti dnešní VŠ. Avíza neposílám neb mi nedokázal vysvětlit proč mě vyhodil z chatu. Takže by to bylo zbytečné. ostatně pokud si dá nedávno 20 člověk jako motto "život je pakáreˇ", tak je v něm někde chyba

moorgane, chces se mnou mluvit nebo nechces? jestli chces, proc mi neposilas aviza, jestli nechces, proc me oslovujes? tomu nerozumim - ani tomu, jak si muzes byt jisty ze vis o co mi jde lip nez ja:-) no n ic, avizo mi poslal nekdo jiny - nekdo zdorilejsi nez ty. ale snad mi alepson vysvetlis jak to, ze neposilas aviza souvisi s chovanim tety josefa? hm? a mozna se i omluvis za ty podivne reci o alibismu a tom ze mi ve skutecnosti jde o neco jineho? ja s tebou mluvila slusne a navic jsem zena, takze co takhel chovat se alepsopn torhcu jako gentleman? :-)

moorgaan
26. 04. 2009
Dát tip
jak je videt, diskuse jde i bez aviz:-))

moorgaan
26. 04. 2009
Dát tip
posloucham Mr.Geňu .. smaozrejme, to je zabava pro bohate v hlave.-)) ..bavim se tim , ale musim priznat, ze se bavim i tady.-))..rampousku moc to nehltej, at neroztajes.-))

LaMouette
26. 04. 2009
Dát tip
Rampousek.. tekuji pjekne za avi.. lec ja pindikem wopravdu nedisponuju.. mno.. :-)

Rampoušek
26. 04. 2009
Dát tip
Tak pěkný večer chlapci a když vás to nebaví tak v TV je Suchoš a Genzr zábava pro vysokou inteligenci :)) piráte : nemá to cenu, volovi nic nevysvětlíš !

moorgaan
26. 04. 2009
Dát tip
Teta Jozef - tvuj projev mne uplne staci k tomu, abych pochopil kdo jsi a proto s tebou diskusi koncim, jelikoz opravdu na tvou inteligentni slovni zasobu nemam..budes jednim z tech chudaku co se v anonymite nicku a pisemneho projevu realizuji ve sve pudove nejtajnejsi podobe sprostaka - v realite by sis to nedovolil, protoze vis, ze bys dostal pres drzku!.-)).. Pomerancova- podle ceho soudis, ze jsem rentier ? ani bych nechtel byt, mam rad svou praci,a prostredky z kterych ziju jsou poctive vydelane, jsem spokojeny, ze si umim na sebe vydelat a ze nemusim nikomu zavidet to, ze si udela hodinku denne cas treba na Pismaka- nepotrebuju sedet hodiny u pc abych sledoval diskuse -staci mne opravdu malo casu na to abych to stacil prohlidnout - zas tolik jich tady neni,je to veci vyberu a pameti! .. a slusnost je v prvni rade to, nemluvit sproste a neurazet druhe, pokud by ti slo opravdu o slusnost, tak by ses nejdriv zarazila nad vetami Tety Jozefa , ale jelikoz ti jde evidentne o neco jineho, tak se skryvas alibisticky za rousku neposilani aviz ! - aviza jsou potrebna mozna pro nekoho, pro mne ne!.. a to ze ti to vadi je problem tvuj, ne muj...a verim, ze i bez aviza si to prijdes precist..nebo se mylim?:-))) i tobe hezky vecer !

LaMouette
26. 04. 2009
Dát tip
ehm.. navits.. dyz je tu doooole.. docela i pro nas plpy ploncki.. viditelnej napis... "Nechci odsud dostavat aviza" na kerej se da.. sfjete dif se.. kliknout..:-)) cili avi posilam.. pac si myslim, ze dyz nekomu ci netso rict.. ze je slusny ho woslovit..:-)

mno moorgane, opravdu si myslis, ze lidi nemaji nic jineho na praci, nez sledovat neustale diskusi, jestli nahodou nekdo nemluvi na ne? zavidim ti, zit zivot rentiera musi byt skvele :-) ale jinak, je slusnost, kdyz nekoho oslovujes, pripadne se k nemu vyjadrujes, mu poslat avizo. tak nejak se predpoklada, ze na literarnim serveru neni vic telepatu nez je obvykle v bezne populaci. proto mame aviza. hezky vecer :-)

Rampoušek
26. 04. 2009
Dát tip
Díky za pozvánku papoušku na Medlov. Nepojedu a asi bych tam roztál úplně, nebo by mi tam vykvetlo peří na hlavě...opravdu díky nechci ani nemohu. Budu mít spoustu starostí, zatím co ty tady nebudeš :))

moorgaan
26. 04. 2009
Dát tip
papouchu - jasne, hlavne ze ty patris mezi inteligenty!.-))..aviza mohou nekomu vadit, napriklad mne - a co vadi mne, nechci aby vadilo druhym - timto heslem se inteligentni lide drzi od vychovy z detstvi!...pokud se nekdo pusti do diskuse pod dilo, je predpoklad , ze bez aviz tuto diskusi sleduje- pokud ne, tak diskutuje jen tak mimochodem a ceka na aviza, aby reagoval !.. trochu slabomyslne!..pokud chci hloubeji s nekym polemizovat , ci se snim domluvit, poslu mu zpravu , je to osobnejsi a cilene primo na nej ..aviza jsou pro sklerotiky, kteri si nepamatuji kde blaboli sve duchaplne splechty ! coz je asi tvuj pripad , ode me se urcite nikdy aviz nedockach a ja na tva aviza urcite necekam, sleduji temer vsechny diskuse a polemiky, takze nepotebuji napovedu, kde kdo zrovna nekoho napada a nebo se snazi byt chytrej! teta- vsiml jsem si ze take davas do areny sva dila- znamena to snad, ze jsi idiot?

papouch
26. 04. 2009
Dát tip
tebe rampouchu na Medlově nechci

Rampoušek
26. 04. 2009
Dát tip
No tak soudruzi písmáčtí... problém se snad vyřešil, je to tam kde to má být, také už víme co je to Aréna, kdo to jsou kritici i administrátoři, pravidla jsme si přečetli, s nimi souhlasíme a můžeme klíďo začít před Medlovem soutěžit na tu jarní tému ne :)) papouchu, doufám, že něco duchaplného napíšeš, když už jsi ten kolotoč zmeškal. Tolik jsme se na to těšili a celý kolektiv zaměstnaců bohnické léčebny také :))

papouch
26. 04. 2009
Dát tip
tajak Rabb, Teta, deckart a Armin. moorgane - poslat avízo někomu, komu odpovídáš, je přinejmenším slušnost mezi inteligentními lidmi. Což se tebe netýká.

Rabb
26. 04. 2009
Dát tip
jak píše teta, ano ano.. ..jinak jako k soutěži jsem se už vyjadřoval, názor stále platí.

deckart
26. 04. 2009
Dát tip
Ono je celkem jedno, co je prvajdlech, každý autor by měl být natolik soudný a stát o hlubší kritiku jen u těch děl, která myslí vážně. Pokud nechápeš ani toto, je mi líto.

moorgaan
26. 04. 2009
Dát tip
Armine - potrebujes avizo k tomu aby ses dozvedel ze placas blbosti?... Teta - pri vkladani dila je popsane pouze o to zda autor stoji ci nestoji o hlubsi kritiku ..ovsem o tom co je a nebo neni arena ani slovo a uz vubec ne to, zda tady kritici lovi ci nelovi ...vubec by nebylo na skodu, kdyby v prvaidlech bylo naznakem vysvetleno, co treba arena je a k cemu slouzi, jako napriklad "dilna"..aspon pro novacky!

Moorgane, jelikož jsi očividně nepochopil funkci avíz, tak se na arénu vyser.

moorgaan
26. 04. 2009
Dát tip
Armine prosimte, kde najdu v pravidlech neco o aréně?..rad bych si precetl neco o tom, jak a kam umistovat dilo a podobne navody jak se chovat na Pismaku ! / ktere tady tak vehementne vysvetlujes - pravdepodobne budes mit specialni funkci na Pismaku - vedle admin,kritik -tobe by slusela - vykladač /.. apropo -je tam bod 4. o urazeni, ale to se asi Rampouska netyka, to se spis bude tykat vysvetlovatelu pravidel v teto diskusi!

rampouchu, aréna je takové místo, kde se shromažďují díla, jejichž autor při vložení novotiny zaškrtl, že stojí o hlubší kritiku. Kritik je člověk, který zpravidla v aréně hledá nová díla. A když vidí, jak je zase v aréně nablito, tak se mu do žádného hodnocení děl nechce. Nablito tam bývá těmi, kdo stojí o hlubší kritiku u událostí, strazů, upoutávek, těmi, kdo tam za den narve pět a více děl pochybné až žádné kvality. Nelze se pak divit kritikům, že po přečtení pěti nablivších děl rezignuje na další hodnocení. Přečti si pravidla užívání serveru, dozvíš se tam i o aréně. V případě dalších dotazů technické rázu ti jistě rádi odpoví Dassler nebo Dero.

Rampoušek
26. 04. 2009
Dát tip
O aréně nic nevím. Dal jsem to papoušku do událostí a nic víc. Nechápu, kdo to tady tak nakonfiguroval, že když se dílo uloží do konceptů a je ještě vlastně nepublikované tak už je zároveň viditelné pro ostatní na serveru. To je jedna věc a ta druhá je, proč vlastně existuje koš autora, když je stejně nefunkční a na nic při omylném smazání díla. Pak za další jsou otravná žlutá avíza i v případě když je dílo přečtené z jiné pozice. Nad tím by se měl někdo pozastavit a něco s tím udělat, pak klasická noční a ranní nepřístupnost na server, je to fakt někdy na zlost. ...a díky za vola, dlouho ho tady dělat nebudu :)

papouch
26. 04. 2009
Dát tip
..a pak se divte kritikům, že na svoji funkci rezignují, když kdejaký vydrbanec... áále, co se roščiluju.

papouch
26. 04. 2009
Dát tip
to je vůl.. Opakuji otázku: Proč na tohle vyžaduješ hlubší kritiku ??? Přečetl sis aspoň základní pravidla používání Písmáka?? Máš vůbec ponětí o tom, žes to nasypal do Arény?? Právě díky blbům, kteří ignorují zde zavedené postupy a pravidla se Aréna stala žumpou a pozbyla tak svoji původní funkci :-(

Rampoušek
26. 04. 2009
Dát tip
nemusíš, když nechceš :-)

papouch
26. 04. 2009
Dát tip
..někomu haraší ve věži jaro nejaro.. Proč na tohle chceš hlubší kritiku??!?!

jejdavilda
26. 04. 2009
Dát tip
ty ma léto shazuji

Rampoušek
26. 04. 2009
Dát tip
to je dobře :) a co ty rohy ?

jejdavilda
25. 04. 2009
Dát tip
mi žačly konečně rašit vousy

Rampoušek
25. 04. 2009
Dát tip
avi

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru