Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stůl

30. 08. 2001
0
0
2364
Autor
Monie_Kim

.....zvědavá

 

Můj stůl

 

na stole mám -

jen pár drobností

 

kalendář

stojánek na tužky

lepící štítky

 

skleničku

a v ní

ulámané listy

firemní fuksie

 

rámeček s obrázkem

 osla

firemní čepici

 

kaslíky s lejstrama

šanony

sešívačku

 

hrníček s kávou

nedopitou

 

počítač

telefon

 

toť království mé,

kde vládnu

 

váza má,

ve které vadnu

 

prkna na kterých

se předvádím

 

hrad odkud

na lov vyrážím

 

monarchie má

bez pravidel

 

země soukromá,

bez svodidel

 

a jaký je ten Tvůj?
Monie_Kim
04. 09. 2001
Dát tip
....... hmmm, musím se smát sama sobě, páč jsem úplně zapoměla jak jsem to chtěla všechno zpracovat...jste mě příííííjemně překvapili :-)))) Vy si zasložíte 1*!

Pepe
31. 08. 2001
Dát tip
Na mém stole je spousta věcí... je veliký a celý zaplněný... kupříkladu zesilovačem, brožurami k PC, astronomickými publikacemi (čerstvě nakoupenými z Úpice), dokonce se tu válí i triedr :o))) prostě vše, možná se tu najde i něco k snědků fůj :o)

papouch
31. 08. 2001
Dát tip
já mám na stole hlavu jsem nějakej unavenej :-)

Wopi
31. 08. 2001
Dát tip
na stole - stolní lampa - stolní voda - stolní hlava papoucha (unavené těžítko) :-)

Rising_Star
31. 08. 2001
Dát tip
Na mém stole stoleMmém mám já věcí tucy tucy Třeba je tu kytkafíkus sklenka stužkami moBil a obrázek ženy olověný Pegas tele fon bedýnky u sklínky to aby se hrálo výKaz práce podšálky pod šálky z CD kláVesniciMyš papírků hafo beDnu duTou sCDky a složenky, krávy zelený, nenažraný tak to bychom měli (milej zlatej)

hermit
30. 08. 2001
Dát tip
...vedle stolu mám plakát Fatal Shore, "týženskýcohrálasesupemanem" :) a holek ze Zkurvený nudy a Langra, kterýmu jsem trošičku dotvořil fixkou očička a rty aby byl k světu, kafe už mám skoro dopitý a sešívačku bez sponek, na monitoru trapnou lplechovu od Guinesse (ach jaký já jsem ale rocker :o))))) mušličku, žlutý kuře, nálepku od kofily ze zlatejch šedesátejch let a vůkol bor*el...... hm, k čemu ti tenhle údaj asi tak bude? .-))))))

Monie_Kim
30. 08. 2001
Dát tip
...sbírám podkady pro další logický nesmysl přece ;-) Hermi - závidím ti ty plakáty, mě tu maximálně povolí vystavit ty vysílací věže, co stavíme...

Wopi
30. 08. 2001
Dát tip
Na stole mam fšechno: papíry, haldy papírů (šetři naše lesy, ty wopidoo jedno!), kafe ve sklenici, kafe v sáčku, kafe v hrníčku, kafe vysypaný mezi tim, diskety, cédéčka, další diskety, další cédéčka, párátko, špinavý kapesník, čistý kapesník, sáček papírových kapesníků (hej, ty lesy xakru!), kočku, desetník ohnutý do ruličky, kouzelné kamínky, zcela neschopné kamínky, sponky roztažené, pixlu od energeťáku a v ní penicilín (nebo jinou plíseň - nepředstavila se mi, ale přívětivě pokukuje), nůž, sluchátka a spousty věcí...

Wopi
30. 08. 2001
Dát tip
no prostě stůl ;-))))

Na stole mám bordel jako v tanku: přetékající popelník popel tužky co nepíšou (jednu, co píše) zapalovač zbrusu nové razítko cédéčka obsahu neurčitého monitor klávesnici myš a taky Bibli (páč v ní 3lob tuhle něco hledal) půllitr se šťávou diskety sluchátka papíry jakési ovladač na video ovladač na věž igelitu kus - prostě hnus...

JiKo
30. 08. 2001
Dát tip
židle...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru