Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bez srdce

29. 04. 2009
14
23
5016
Autor
darksky

Na zakladě výtky své nejmilejší obdivovatelky přidávám tohle. snad ti to udela radost "eS". :)

Weev pode mnou uháněla k orgasmu s přesvědčením týden abstinující nymfomanky. Už jsem si zvyknul, jak zbrkle letí za tím svým. Opatrně jsem jí oddaloval finální křeč a vnášel jsem do pohybů pánevní arytmii. Kam se, k sakru, poděla ta naše dřívější synchronizace? Věděl jsem totiž, že já to mám hodně daleko. Držel jsem jí hlavu v dlaních a z blízka sledoval její obličej. Měnila výrazy, snad několikrát do vteřiny a mačkala mě do sebe, tak hluboko, jak to jen šlo. Uvědomil jsem si, že mi znova uteče. Nechtěl jsem jí to pokazit a sesynchronizoval jsem se s jejím odhodláním, udělat si to. Je tak trochu honem honem, jako chlap, napadlo mě.

Když se pode mnou vydýchala ven z nirvány, pomalu jsem ho vytáhnul a hladil ji.
"A co ty?" ptala se s debilním výrazem, který vám pokaždý ta chemická exploze nasadí do dobličeje.
"No, já nic...".
"No, tak jedeme" hodila mi pánví proti břichu, přesvědčená, že já se taky musím udělat abychom si nic nedlužili.
"To je v pohodě, jsem na to zvyklej" myslel jsem obecně, ale vzala si to, dost pravděpodobně, pouze na sebe.
"To je trochu smutný, ne?"
"No jestli to ta kámoška dole ukopne, můžu to zkusit" snažil jsem se frázi zabalit jako vtip, ale znělo to úplně pitomě.
Už jsem jí říkal, že nesnáším sex stylem: "Já už byla, tak se ve mně udělej, nějak to už vydržím".
Tvářila se zklamaně, tak jsem přistoupil na tuhle skoro-onanii a znovu se do ní ponořil. Bylo to přesně jak jsem očekával, unavený, tupý maso. Weev pode mnou skoro ani nezrychlila dech. Dělal jsem všechno pro to, aby se zase chytla a bylo v tom aspoň trochu vášně. Nic! Samozřejmě mi v uších hučelo, jak tohle nesnáším. Na druhou stranu jsem se odhodlal, uspokojit po jejím těle, taky její ego, a když už se rozhodnu, tak to dotáhnu. Pomalu jsem se dostával za hranici, kdy už by se mi nechtělo vracet a ona začínala předvádět svůj hereckej výkon, aby to celý urychlila a nepřirozeně vzdychala. Začínala se mi točit hlava. Moje prohulený plíce pravděpodobně nedávaly mozku dostatek kyslíku. Pořád jsem byl daleko a myslel na to, jak ji to nebaví. Vzpomněl jsem si na Lou, která mě vždycky dokázala vyprovokovat k naprostýmu zatmění mysli, křikem, škrábáním, kousáním, obscénníma hláškama, svým mládím. Měl jsem to rád, miloval jsem jí k zbláznění. Klouzal jsem ve Weev a myslel na Lou, jak uměla dostat mojí věčně přemýšlející hlavu mimo. V duchu jsem se hecoval. Když to na mě přišlo, hladila mě jak malý děcko a líbala na čelo. Pořád jsem se neuvolnil a byl tak trochu v křeči svých myšlenek a vzpomínek. Hladila mě a já jsem hrozně chtěl cítit to, tak jak bych měl, místo toho mi někde v hlavě blikala červená kontrolka a cítil  jsem se zranitelně. Každej je zranitelnej při orgasmu i po něm. Kdybych chtěl někoho zabít, zabil bych ho chvíli po tom, co se udělá. Koukal by jako bezbranný děcko a jen by si tak umřel, s překvapeným výrazem. Byla štastná, Weev se tetelila štěstím, jak se jí to dobře povedlo, ale já jsem věděl, že se to povedlo mě, Lou, mým vzpomínkám. Necítil jsem se vůbec fajn! Stejný obličej, díky kterýmu jsem se udělal, mi připomínal, jak strašně mi bylo, když to všechno hezký končí. Dopíjel jsem právě svůj oblíbenej cocktail všehochutí. Hořko, sladko, slanej guláš v mý přespříliš přemýšlející hlavě.
Zatraceně, já se tý Lou snad nikdy nezbavím. Vždyť, už to je přes rok a pořád se mi vrací do hlavy jako bumerang.
Weev mi dala pusu na spánek, pohladila mě po stehnu a vytrhla mě z myšlenek zpátky do přítomnosti.
"Už pojedu, musím ještě něco udělat doma" v mžiku se oblíkala.
Nastal obligátní chaos v šeru.
"Kde mám podprsenku?"
"Tady!"
"To jsou kalhotky" hi hi hi.
Proboha, to je fraška, obrátil jsem oči vsloup. Naštěstí mě nemohla vidět.
"Dělej, rychle! Jede mi to za 5 minut!" popoháněla mě o chvilku později, když sem hledal klíče, které jsem pohodil na stůl.
"Klidně půjdu sama, v pohodě" snažila se stihnout tramvaj v čas.
"Aaaa, počkej" přehraboval jsem se v bordelu.
"No vidíš, už je mám" zvonil jsem klíčema v dlani a tlačil se ven ze dveří.
"Byl jsem s Petrem ve Futuru, o víkendu a docela jsem se tam zrušil redbullem s vodkou" vyprávěl jsem jí do rychlé chůze, abych překonal postkoitální mlčení.
"Fuj, to je dryják, redbull bych do sebe teda nenalila."
"No jo no, mám to rád, i když tomu říkám umělá hmota" zlehčoval jsem svou náklonnost k naprostému jedu.
"Nemohl jsem potom spát, a čuměl jsem do půl šestý na teleshoping, zoufalost" klesal jsem hloub a hloub do "morální opilecké žumpy", jak by řekl jeden můj sečtělý kamarád-notorik.
"Mě by to nevydrželo srdce" konstatovala věcně.
"No já mám nízkej tlak, tak pohoda, maximálně si ho zvednu k normě" uvědomuju si, že nevydržím dýl jak pár vět, něco nezlehčit.
"Já ho mám právě vysokej, mě by to zabilo, už i kafe se mnou docela dost zacvičí "
"Kafe nepiju zase já, je mi po něm nějak divně, vždycky mi strašně buší srdce, asi sem na něj nějak alergickej nebo co."
"Hm, ty máš i srdce, to je pro mě překvapení" opírá se tvrdě do konverzační marnosti, kterou předvádíme.
Hlavou mi jen bleskne, že na tohle se fakticky nedá reagovat. Naštěstí přijíždí tramvaj a nastává loučení. Loučí se vřeleji než obvykle, já stejně tupě, jako vždycky. Nasadím si sluchátka, mávnu, usměju se, ona se usměje, řidič na to šlápne a je pryč.
Cestou domů mi její afektivní poznámka straší v hlavě a přemýšlím, jestli mám opravdu, takovej chladnej odstup, jak mi naznačila. Chvílema si občas přijdu přesně tak, jak řekla. Bez srdce. Prázdnej! Pravda, ale je, že to mám v hrudníku rozsekaný na sračku. Ona samozřejmě netuší proč, a myslím, že ani nestojí o to, aby znala přesný důvod. A nebo jo? Každopádně to se mnou asi bude ještě boj. Chudák holka. Já pevně doufám, že vydrží. Mám ji totiž, přes všechen strach, docela rád.


23 názorů

Tragicus
15. 05. 2009
Dát tip
Myslim, ze kdyz jsem to nedavno cetl, prislo mi to trochu nudne a pres to ozvlastneni myslenkami prilis obycejne, mozna jsem sice byl jen ospaly, cist znovu se mi to nechce.

katugiro
15. 05. 2009
Dát tip
První odstavec čtenáře nelítostně vcucne do slizkého světa "oplzle triviálních" (jak psal StvN) povídek, ale pak se to posune o dost výš. Zůstala tam řada pravopisných chyb a námět není nijak originální, ale zpracováním a atmosférou za textem se liší od těch zmiňovaných trivialit, až si říkám, do jaké míry to byl autorský záměr :) *

těša
12. 05. 2009
Dát tip
a sesynchronizoval jsem se s jejím odhodláním, udělat si to. Na druhou stranu jsem se odhodlal, uspokojit po jejím těle, taky její ego tady nějak přebývají čárky jinak mě to bavilo, hlavně prostředek, ale dál mi chyběla myšlenka, která mi pak na konci připadala hrozně vynucná.

StvN
11. 05. 2009
Dát tip
Zpočátku jsem čekal nějakou oplzlou trivialitu. Naštěstí jsi do textu vnesl něco víc. Nebudu to dál komentovat. Někdy se cítím podobně. Pěkně jsi to napsal.

Marcela.K.
11. 05. 2009
Dát tip
Myslím, že tohle není "onanistický" text...i když já vlastně nevím, jak onanistický text vypadá. Možná máš jen to "štěstí", Lakrov, že si to celé nedokážeš představit.

Lakrov
11. 05. 2009
Dát tip
Děkuji za avízo, ale asi se moc pro čtení takovýchhle 'onanistických' textů nehodím. Mám z nich většinou dojem, že se jedná o jistý druh exhibicionismu nebo o nedostatek popisovaných aktivit; a přitom to nemusí být pravda.

Marcela.K.
10. 05. 2009
Dát tip
Za název...výstižnější bys nenašel.

raja
10. 05. 2009
Dát tip
marnost, tohle slovo mě napadlo po dočtení. Víc ze sebe nedostanu.Tip*

darksky
07. 05. 2009
Dát tip
souhlasim samozrejme diky za nominaci :D

StvN
07. 05. 2009
Dát tip
Souhlasí autor s nominováním povídky do PM?

katugiro
07. 05. 2009
Dát tip
Nominace na Povídku měsíce.

Janina6
01. 05. 2009
Dát tip
Dost dobře napsané!*

darksky
30. 04. 2009
Dát tip
Moudivláček diky potesilo...

Je to prima napsané a musím říct, že mě to celkem dostalo...*

darksky
30. 04. 2009
Dát tip
diky vsem novy co tipovali nebo alespon cetli. Wiski: taky si te prohlidnu :D

babik
29. 04. 2009
Dát tip
dobre to je :)

darksky
29. 04. 2009
Dát tip
Dekuji za reakce avi

kachen
29. 04. 2009
Dát tip
dost dobrý...hlavně ta scéna v posteli, docela si dokážu představit, jak ten kluk byl znuděný...za mě tip*

dadik
29. 04. 2009
Dát tip
no podívejme..*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru