Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídky v Jindřišské věži, Tibet a Nepál

12. 05. 2009
0
10
2689
Autor
Zbornik

Autorské čtení povídek v Jindřišské věži a cestovatel z Tibetu do Nepálu

V pondělí 18. května 2009 v 19 hodin - Vás zveme na další autorské čtení povídek tvůrců z kulturních serverů Totem.cz, Literra.cz, Pismak.cz, Mezera.org a tvorby příchozí veřejnosti do podkroví pražské Jindřišské věže v pražské Jindřišské ulici.

Své texty vezměte s sebou!

Ve druhé půlce večera proběhne poutavá beseda a promítání s cestovatelem Petrem Paloušem, který jen na kole z tibertské Lhasy do nepálského Kathmandu.

Těší se nejen
Petula a Martin:-)


10 názorů

ale to nejde zařiď domluv, to se musí nejdřív zařídit tady a potom teprve u nás, ty lidi taky nemaj furt čas a třeba teď tu byla slečna, co dělá Namíbii, byla tu dva týdny a dneska zase odlítá zpátky na misi, tak já nebudu nic zařizovat, dokud to tady nebude domluvený

Milly
18. 06. 2009
Dát tip
Hehe, taky mam jednoho potencionálního zajímavýho hosta v rukávu. .-) Tož zařiď, domluv, přijď a čti taky, jo..?? .o) (třebas narozeniny)

Hele, řikala jsem Petule, že bych mohla někdy na příště zajistit povídání nějakýho cestovatele z Tísně, ymyslim, že by mohlo bejt zajímavý

Milly
12. 06. 2009
Dát tip
Jo, Martine, kdopak byl ten sympatický chlapík, který tam minule hrál na kytaru? .-)

Milly
12. 06. 2009
Dát tip
čekanko, přijď, lidi nechoděj sem, ale na Věži je vždycky narváno..! .-)

Zbornik
30. 05. 2009
Dát tip
Promin Cekanko, jsem tu az ted. Dalsi cteni bude 15. cervna, budes-li moci, urcite zas s necim prijd!:-)

tak nejdu, když tam nikdo nebude, tak mě to nebaví :-)

NO, KOUKÁM, ŽE TU MOC VELKEJ ŠRUMEC NENI :-)))))

přemejšlim, že bych šla, už jsem dlouho nic nečetla a ve věži jsem už dlouho nebyla a dlouho jsem nic nečetla, myslíš, že bych se vmáčkla s nějakým textem?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru