Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

POGUJ JAKO FOGLAR

16. 06. 2009
4
12
2202
Autor
Honza_Princ

Junáckému vůdci mohou ze zapeklité situace (akční drama ne nepodobné nesnázím) pomoci pouze chlapci z jeho oddílu, které vypiplal z ničeho a předal jim mnoho ze svých zkušeností právě pro tuto příležitost. Na to jak je připravil se jich za malou chvíli zeptá les a netřeba dodávat, že odpověd z nich poleze jako z chlupaté deky... Film ve kterém se punkáči a členové skautské organizace naučí vzájemnému respektu, ale nikdo to moc nepřizná. POGUJ JAKO FOGLAR je dobrodružné akčně poučné dílo, které obsahuje hutnou zápletku a stojí 100%tně za tu půl hodinu času co trvá.

Stránky o seriálu



Co dát kam aby to fungovalo?
V této NAPROSTO ZÁSADNÍ části druhého dílu se dozvíte jednu ze základních informací docela potřebných k pochopení fungování přírody a také rok ve kterém Lord Baden-Powell založil vesmír. To poslední platí zvláště pro ty, kteří vidí více než ostatní a také věci, které vůbec nejsou.




Vyvrcholení zápletky ve které se záchraná skupina tvořená junáky Dušanem, Tesilem a Masošem pokusí o nemožné. Znemožní se nebo umožní Jeseterovi útěk ze zajetí? Závěr možná vybarví některá políčka modrých životů našich posluchačů a čtenářů...


12 názorů

Honza_Princ
16. 06. 2009
Dát tip
přesně tam. pročpak.?nějaký konexe?

papouch
16. 06. 2009
Dát tip
v Dubu na Moravě? .-))

Honza_Princ
16. 06. 2009
Dát tip
papo dyť já rozumim(film byl opravdu natáčen v dubu) :) křídlo na jakej ses to dívalo film? objasnit! sid, dík moc...ač nerad už jsem to jeseterovi přeposlal, jejda s tim zas nebude k vydržení :) ach jo ach jo

Křídlo
16. 06. 2009
Dát tip
docela zábavná byla personifikace salámu, ale k čemu ty folklorní prvky při ozdravování kontaminované vody?

papouch
16. 06. 2009
Dát tip
achjo... do dubu... :) Kategorie "Divadla, Filmy, Výstavy" slouží k upozorňování na zajímavé akce v tomto oboru. Dej to do blbůstek, ok.

Honza_Princ
16. 06. 2009
Dát tip
jojo :) klidně to přehodim do blbůstek. kategorie film mi přišla příhodnější pro film. napsal jsem k té blbůstce scénář a třeba písniček a dokonce soutěží k textům písniček sem tady viděl spoustu...dávám sem jednu takovou věc do roka, takže si nemyslim, že bych si to plet s filmovym serverem :) dívadlo-film je na hlavní straně? to tentokrát nenaaschvál(ne že by na hlavní straně nebylo spousta sraček kolikrát)už to běžím přehodit :) jo a samo dík těm co se na to podívali :)

sidonia
16. 06. 2009
Dát tip
mazeeec!!!:) nejlepší:otevřeš pivo, otevřu ti hlavu a černý ountík za neposlušnost smála jsem se, až jsem se popadala - vážně skvělé a jeseter, no to je nádhernej chlap!

Induan
16. 06. 2009
Dát tip
Jj, to je fakt. Ok, sorry, dal jsem kategorii blbustky.

papouch
16. 06. 2009
Dát tip
Vážení, Kategorie "Divadla, Filmy, Výstavy" slouží k upozorňování na zajímavé akce v tomto oboru. Nikoliv na prezentování vlastních výtvorů. Nepochopili jste smysl kategorie. Klipy patří na Youtube, nikoliv na hl.str. Písmáka. Pryč s tím!

papouch
16. 06. 2009
Dát tip
héééj, klucií, neblbněte... :-( jsi přesvědčen o tom, že tohle patří na hlavní stranu??

Induan
16. 06. 2009
Dát tip
Cha :) Tak jsem si při tom vzpomněl na podobnou blbůstku - desetiminutovou dramatickou akční sci-fi hovadinku o ničem, s fajn hudbou a zvláštními efekty z roku raz dva, co jsme natočili s kámošema někdy před 12-ti lety - tejden po maturitě. Takže tady to je: http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=326487 Dobře se bavte :) Jinak - Poguj jako Foglar samozřejmě *tip :)

katugiro
16. 06. 2009
Dát tip
já hned poznal, že to není pytel kokin :) *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru