Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídka měsíce - Květen 09 - Vyhlášení

16. 06. 2009
5
14
3615
Autor
Tragicus
     Za měsíc květen byl hlasujícími zvolen Povídkou měsíce text Narvahův - exit udělením 39 bodů.
    
    
Výsledné pořadí:

     exit - Narvah (39)
    
     Když Vídeň dávno není - Morien Híthwen (27)
     Šestnáct /Město/ - Charlie Colonial (21)
     Nataša Gollová na výtěrech nozder - soulož s negrem (13)
     Hanička - arkp (9)
     Odrazy - DerchanModrodenna (9)

     Hlasovali: arkp, DaNdÝ, Edmund Elat, Janina6, katugiro, Květoň Zahájský, LaMouette, melancholická dívka, moorgaan, Morien Híthwen, Narvah, Pohádkářka z pomerančových květů, Pomerančová, pozorovatel, reka, StvN, Tangens_Omega36, Tragicus, Trapný autor, VT Marvin, Winter, Wiski

     Vyšší účást hlasujících je potěšující.
     Gratulace vítězi, díky hlasujícím.

     Je možno zasílat nominace za měsíc červen.

     P.S. pro PM: StvNovi nechť se ozve někdo z klubu Povídka měsíce, kdo by chtěl vyhlašovat jednotlivé části červnového kola PM.

14 názorů

OffTheLip
28. 06. 2009
Dát tip
Pičón

yarda
19. 06. 2009
Dát tip
Vážení, obdivuji vaše nadšení pro věc a snahu tady na Písmáku něco rozhýbat. PM sleduji již delší dobu, myslím, že už i sami autoři jí vnímají kladně. V červnovém hlasování už asi nebudu chybět :)

moorgaan
17. 06. 2009
Dát tip
neztezoval bych to!- zda se mne ,ze pravidla jsou nastavena dobre, jasne a srozumitelne- a hlavne jednoduse!!!- vzdyt se snad ani nic jednodussiho a zaroven prehledneho neda vymyslet...nejsme v EU parlamentu, aby ustava mela 4000 stran- cim tezsi a rozsahlejsi prehlednost, tim mensi bude zajem se tim zabyvat!...

Janina6
16. 06. 2009
Dát tip
Gratuluji vítězi a taky organizátorům! Jsem ráda, že přibylo hlasujících. Souhlasím s Wiski, že by ten, kdo hlasuje, měl přečíst všechny povídky, ale myslím, že většina z nás to stejně dělá - aspoň mně by tedy zvědavost nedala :-)

StvN
16. 06. 2009
Dát tip
Díky za vyhlášení a za návrhy. Po tomto tragickém kole budeme opravdu muset upravit směrnice pro hodnocení. S tou diskusí si nejsem tak jist, protože jakákoliv diskuse znesnadňuje sčítání hlasů. Pokud by vás někoho napadl jiný jednodušší a přehlednější způsob hlasování, tak sem s návrhy.

katugiro
16. 06. 2009
Dát tip
VTM, jo, tak jsem to myslel.

Narvah
16. 06. 2009
Dát tip
bezva, dík!

katugiro
16. 06. 2009
Dát tip
22 hlasujících, to je pěkný. A gratulace všem povídkářům. Propříště bych ještě navrhoval umožnit diskusi už při hlasování (myslím, že teď už se toho moc nestrhne) a zavést buď povinnost rozdělit všech šest bodů (3+2+1; protože jich bylo tentokrát uděleno jen 118 z 132), nebo, pokud čtenář hlasuje jen pro jednu či dvě povídky, udělit jim 1 či 2+1 bod. Jinak je dílo na prvním místě protežováno na úkor ostatních. A dík Tragic(us)ovi za pořádání!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru