Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Malboro Classic Video

Výběr: G_B_Show
17. 06. 2009
13
31
4110
Autor
pozorovatel

Vzhledem k tomu, že se na Kafi rozjela Chvilka poesie, o kterou se stará režisér vindal drámo s nově přijatým damákem bílá místa v akvarelu (tajná informace), tak jsem si řekl, že bych přispěl i tou Chvilkou prózy a pokusil se tak nějak ztvárnit jednu svou povídku. Pozn.: Mimochodem bílá místa v akvarelu se na DAMU dostal především díky této povídce! (taky tajná informace) Jinak přes prázdniny plánujeme další natáčení, takže pokud byste měli zájem, ozvěte se.













 

http://www.youtube.com/watch?v=lWdIoxEod8o











 


31 názorů

pozorovatel
04. 03. 2011
Dát tip
už to půjde

jaza
22. 06. 2009
Dát tip
hele, celkem sem se zaposlouchal... upoutalo mě to, jsem hoch roztěkaný

pozorovatel
18. 06. 2009
Dát tip
s recitacema aspoň na rok ale končim, je to zběsilost chtěl jsem, aby to namluvil bratránek, ale nebyl čas

mně to přijde dobrý pózo, ten konec má gradaci a myslím žes to dobře nasnímal, bez keců.. to že je to takový pomalý a jednotvárný tomu textu jen prospívá, mimochodem jako recitátor ses překonal :)

pozorovatel
17. 06. 2009
Dát tip
jak to myslíš sterilně? já zvolil jednoduchou formu - vzpomínky, na které se nedá moc zkazit spíš jsem očekával, že video vyzní směšně

Anetté
17. 06. 2009
Dát tip
nene, hlas dobrej a dobrej nápad, se mi líbí jak to neni nic složitýho a na konci z toho tak přirozeně vyplyne celkem silnej závěr, skvely:)

Jinovata
17. 06. 2009
Dát tip
zkusil jsem derovi ještě jednou napsat

pozorovatel
17. 06. 2009
Dát tip
jj, bylo na to míň času, tak jsme to nechali bejt já bych hlavně měnil záběry a to bych pak měnil všechno a to se mi už nechce:)

G_B_Show
17. 06. 2009
Dát tip
to tátovo "Hm" a pak když mluvíš o kamarádech, kterým budeš lhát. někde na konci ti vypadlo ř. Jinak, jestli to budeš třeba ještě namlouvat, bych klidně ještě protáhl některý ty pauzy mezi větama. A taky ještě o něco víc držet ten pomalej, unylej tón konverzace. Perfektně tam sedí.

pozorovatel
17. 06. 2009
Dát tip
jaký dva okamžiky? hádám, že jednou v přímý řeči

G_B_Show
17. 06. 2009
Dát tip
Umíš v tý jednoduchosti najít velký kouzlo. Ta famu ti pude o moc snáz než mě:) Vážně mě to i docela dojalo. Až na dva okamžiky to bylo i perfektně přečtený. Všechny ty pauzy a tak. Super.

pozorovatel
17. 06. 2009
Dát tip
spolupráce je domluvena, jen ji dero musí uvést v praxi a to se neděje proč? to nevim, ale píše si s nim jinovata

Rabb
17. 06. 2009
Dát tip
no oká.. ..ale furt si myslím, že by ona spolupráce měla být víc vidět na písmáku a ne až na něco kliknu. ..každopádně určo plus, mno. (šak je to jen můj názor, já mám většinou názory blbý..;-) ) :-)

pozorovatel
17. 06. 2009
Dát tip
stvn: dero měl asi tak před týdnem, dvěma vložit banner na místo starýho časáku... vše, co bylo závislý na spolupráci s písmákem se příliš vleklo a my tak byli nuceni postarat se sami

pozorovatel
17. 06. 2009
Dát tip
no myslim, že to přeháníš internet je založen na vzájemné provázanosti, zakazovat odkazy jde téměř proti smyslu internetu vidět v každém odkazu reklamu mi přijde dost přehnaný... kafe mělo původně být na stránkách písmáku, ale vzhledem k tomu, že by zatěžovaly obsahem a dassler by tak platil ještě víc než teď, tak jsme koupili stránky vlastní navíc je snad očividný, že tu jde o spolupráci s písmákem a tvorbou časopisu pro něj ...je mi nepříjemný, že to musim vysvětlovat video půjde, jde jen o nějakou opravu

Rabb
17. 06. 2009
Dát tip
no jakože propojení by mohlo bý tážně větší, když je to spolupráce s písmákem, ne že tu bude furt nějaká upoutávka na ekafe, mno.

StvN
17. 06. 2009
Dát tip
Svým způsobem se nabízí otázka, kdybych chtěl navázat na Rabbovo rýpnutí, proč není časopis implementován do kódu Písmáka, repsketive, když už jste sehnali tak dobrého programátora, proč není zainteresován na Písmáku, ale na nějaké externí práci. Proč to jsou prostě dvě oddělné věci, když je to od začátku prezentováno jako akce Písmáka. Ale možná se pletu. Možná to tak prezentováno nebylo.

Rabb
17. 06. 2009
Dát tip
starost o písmák? jsem asi už jako písmácky dospěl.. nebo zesenilnil.. je to podle tebe snad špatně? ..s youtube tadyk taky nesouhlasím.. když někdo uvede třeba hudební klip jako dílo.. atd. ..ale pokud to máš pořešeno s dasslerem, není problémm, mno. a co ta úprava webu? punde to video?

pozorovatel
17. 06. 2009
Dát tip
a na youtube je reklama? náš programátor pracuje na stránce Spolupracujeme, navíc jsem na všem dohodnutej s dasslerem, ale ty mě poslední dobou nějak překvapuješ svou starostí o písmák... :)) navíc odkaz na jinou stránku neni reklama.. tohle říkat na internetu je vážně podivný

Rabb
17. 06. 2009
Dát tip
Omlouváme se, právě probíhá údržba. ??? mrknu jindy tedy.

Rabb
17. 06. 2009
Dát tip
a na ekafe je taky občas (jako tady asi cca 5krát týdně) reklama na písmák? :-)

Santi€
17. 06. 2009
Dát tip
fayn.

Jinovata
17. 06. 2009
Dát tip
bmva gratuluji, pozo chválím, ostatní reklamně odkazuji na ekafe.eu

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru