Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

>>> BITVA PSANCŮ 38. KOULE - zadání tématu nového kola <<<

18. 08. 2009
0
40
3978

. Stano tu není, tak improvizovaně vyhlašuju místo něj ... .

.
Čas:         24 hodin (soutěž ukončena zítra, tj. ve středu 19.07.) ve 20:15
Téma:    jakýkoliv název z děl Hábera  (vyberte si u něj na autorské stránce)
Forma:  libovolná
.
.
Důležitá připomínka - soutěžní příspěvek musí mít v názvu slova
" K.O.U.L.E. / Háber" 
Avizo prosím zašlete Mořskému koníkovi.
Cituji:
16.05.2009 13:56:17
a to AVÍZO prosím PŘÍMO OD DÍLA a NEBO (ti od koho mám zablokovaný avíza protože avízujou bezhlavě) zprávou S ČÍSLEM DÍLA!!! - ne sem páč abych tu luštila mezi všema kritikama esi někdo píše zrovna mně, že mám klubit, je děsný totiž!
a žlutím bo křičím! :oD
 

Bitevní podmínky:
 
1)      účast v každém kole bitvy je dobrovolná; podmínkou není ani účast v klubu, nicméně pokud máte zájem, stačí se přihlásit
 
2)      téma zadává vítěz předchozího kola; v případě, že nemůže či nechce, zadá téma autor, kterého vybere on nebo zadavatel tématu předchozího kola; první téma zadává řádek; téma zadává zadavatel prostřednictvím díla v kategorii "srazy, akce" na hlavní straně; po ukončení daného kola zadání z hlavní strany smázne
 
3)      zadavatel tématu se daného kola může účastnit pouze mimo soutěž
 
4)      předmětem zadání je téma a doba, za kterou má téma být napsáno (minimálně 1 hodina, maximálně 24 hodin); zadavatel může stanovit i formu, ve které má být dílo zpracováno
 
5)      uznávají se pouze vlastní práce, napsané v daném termínu, tedy nikoli práce staré, již publikované atd.; každý autor může soutěžit pouze s jedním dílem; autor do názvu díla uvede předmět zadání daného kola a ve vlastním zájmu se přihlásí v klubu o jeho zařazení
 
6)      vyhodnocení soutěže: o výherci rozhoduje počet tipů a výběrů, v případě rovnosti počtu tipů či nejasnosti má konečné slovo zadavatel daného tématu;; vyhodnocení soutěže probíhá po dobu 24 hodin po ukončení soutěže
.

40 názorů

vkulování ukončeno, esi někdo zapomněl avíznout a já ho nenašla na svých náhodných potulkách, má šanci, v případě že dílo prokazatelně publikoval před dnešní 20:15 hodinou... jinak už se odvčil do zítra 20:15 jen čte, kritizuje a tipuje :o)

Petrusha
19. 08. 2009
Dát tip
tak na toto fakt odvahu nemám

avox
19. 08. 2009
Dát tip
Tak tomu říkám nápad, nábor nových čtenářů!? (Hábera mám v oblíbených už dávno a tipuji jako vzteklá... teď si mám dát pro inspiraci opakování? :-) )

no u sebe si možu dovolit nějakej ten offtopic snad ne? jinde bych to nestrpěla ani sobě ani tobě... :o) ale neboj, za chvíli vážně spokojeně usnu :o) tož posílám přání dobré noci a nalož si s ním jak chceš :o) dobrou aj do Belgie :o)

papouch
18. 08. 2009
Dát tip
nespavost to není .-) .. hele už kecáme of topic.. a to si jako admin nesmím dovolit, bo mě zas někdo těžce rozmázne .-)

ale to zrovna myslím jo... to je mnohem zajímavější než sem čekala... v čem tkví problém? nespavost nebo nespokojenost? o u se neodvažuju uvažovat ani:o)

papouch
18. 08. 2009
Dát tip
já spokojeně neusnu, ale to sem nepatří .-)

takový tajemství nevlastním... znamená to že nejsu dáma?! papoušku, a nakonec všeci spokojeně usneme... :o)

papouch
18. 08. 2009
Dát tip
a zrovna tohle se mi líbí! .-)

ano, myslím že umím vrhat ryze klasicky - a prosila bych nepitvat mý schopnosti veřejně - dáma musí mít nějaký tajemství přece :o) papoušku, aj todle beru na vědomí :o)

papouch
18. 08. 2009
Dát tip
to se mi taky nelíbí .-))

já náhodou umím koulí aj vrhnout! :o) ano, papouchu, beru na vědomí...

papouch
18. 08. 2009
Dát tip
mi se to nelíbí

no nestřídáme no... dyk mi to exříďa předal... su sama sirota kulová :o)

môže byť - ale netreba, Arminko :o)

a musí to být slovensky ?

před Belgií se člověk musí mít na pozoru :o) jasně že mořská marti :o)

Rabb
18. 08. 2009
Dát tip
a ještě vlastně: do tohooo!

Rabb
18. 08. 2009
Dát tip
hehe.. chvalitebné brouzdání ve vodách neznámých.. jakože téma se mi zdá docela nápaditý.. :-)

ano, Syde - aj takto pojatá intimní osobní zpověď se připouští - jen mě nezapomeň avíznout a napsat do názvu povinný prvky :o)

BigBivoj
18. 08. 2009
Dát tip
to je fakt dobrý...

při žádným (ze svých) vyhlašování nepočítám s tím že bych se všem trefila do gusta - takže co si kdo myslíte, je mi vcelku jedno - buď přispějte nebo nechte být, není to přece povinný... že se vám furt chce kolem teho pindat :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru