Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

i v temnotě je světlo -superstar

28. 08. 2009
0
15
3087
Autor
raccr

Takže. Tohle je moje vubec první dílo.Které jsem napsal dle vlastní fantazie inspirované karetní hrou. Snad se bude líbit...:-)

ahoj lidi. Bojovníci v karetní hře Yu-Gi-Oh! . Před nedávnem jsem se ocitl na rozmezí mezi životem a smrtí.Tam se mi zjevil bojovník.Tedy spíš bojovnice připomínající povstalce z nového světa. Zdělila mi jméno, které mi z počátku nic neříkalo, ale pak jsem pochopil oč jde. Šel jsem dlouhým tmavím světem na jejihž konci bylo světlo. Když jsem se pak přiblížil to světlo se změnilo v kruh...spíš okno do jiného světa. Přešel jsem až k oné zářící věci,natáhl svou pravou ruku a ukazováčkem se lehce dotkl středu záře. Náhle mě jaká si neznámá síla odhodila od světélkujícího kruhu.Bylo to jako když stojíte v u moře na mělčině a nevědomky do vás vrazí vlna,která vaše tělo následně odhodí až na břeh. Jak jsem si tam tak ležel a přemýšlel co to mohlo být,napadla mě myšlenka jestli jsem mrtví nebo co to vlastně se mnou je? Sotva jsem si tuto myšlenku řekl. Světlo začlo být silnější.Cítil jsem jak se prostor okolo mě chvěje.Bylo to jako když okolo vás jezdí vlaky a nad hlavou krouží dopravní letadlo.
Seděl jsem tam...v neznámu,kde,kudy,kam..... Zmatek.Nebod to byla jediná věc, která mě držela aktivním.Byl jsem jako zalitý v betonu.Strachem jsem se klepal, ale nebyl jsem schopný žádného pohybu, který by mě dostal do bezpečí.Hlavou jsem outáčel a koukal co že se vlastně hýbe.Nechápal jsem....všude byla tma a tam jediné světlo které mě má zřejmě poslat na věčnej odpočinek. Najednou to vše utichlo,ale světlo ze zářící věci zustalo a dokonce se zvětšovalo až se zastavilo a vytvořilo siluetu člověka.Byla to hubená postava.Typoval bych postavu ženy. Jak si tam tak sedím a sleduju co se mi to před očima vytvoří...ta postava se otočila ke mě.Koukala na mě. Co mám dělat? i kdybych mohl utect,což jsem v tom stresu neměl. Té postavě by nedělalo problem mě nějak omráčit nebo snad zabít. Takže jsem si tam jen tak seděl a čekal až si mě to spracuje,rozemele nebo jak říkají mafiáni,pošle pod kytičky. Postava šla až dorazila ke mě. Světlo mě oslnilo a ztěží šlo z takové blízkosti určit co to vubec je.Náhle to světlo ustanulo,pomalu tlumilo až bylo skoro možné identifikovat osobu skrývající se v něm, ale pořád tam bylo to světlo které mi nedovolilo nic odhalit. Náhle ten hlas promluvil přímo ke mně ,, Ničeho se neboj,nechci ti ublížit.´´ poté co jsem pochopil že se mi asi nic nestane se mi ta postava představila ,, Já se jmenuji D.D. Warrior Lady a přišla jsem ti předat poselství´´ nevěděl jsem co znamená její jméno ani co mě čeká ale nebál jsem se a byl jsem připraven jít do toho hlava,nehlava. Potom mi zdělila že se mám stát bojovníkem za Jinou dimenzi a předala mi Deck pod ukrutným názvem který sám naznačuje jaká nemilosrdná síla se v něm skrývá.Byl to Dark Emperor!!!
Jak jsem ho vzal do ruky, cítil jsem jak mi jeho síla vniká do srdce.Cítil jsem se jako Hulk když už se mění ze světlé na tmavě zelenou a to je fakt síla.


15 názorů

Madelaine
02. 09. 2009
Dát tip
Tají se mi dech při zjištění, co všechno je na Písmáku stylisticky i gramaticky možné - a zdaleka nemyslím jen toto dílo. Kamenů však již bylo hozeno bezpočet, takže já jím vrhat nebudu. :-)

raccr
01. 09. 2009
Dát tip
Děkuji za kritiku, i když byla poněkud ostrá,souhlasím. Mrzí mě že jsem považován za imbecila, nic méňe mi to zdělil zkušennější a já jako velked idiot s tim nic neudělám. Rád by jsem veděl jestli tohle psaní má nějakou budoucnost, zda-li jsem totální idiot a nebo se s tím dá ještě něco udělat. Takže prosim zase o nějakou tu kritiku :-) děkuji

martinez
30. 08. 2009
Dát tip
o chybách už tu byla řeč... ale ani bez nich by mě to neoslovilo...

Podměsíc
29. 08. 2009
Dát tip
Velmi trapná recese pro kabinet kuriozit. Taky outáčím hlavou.

raccr
28. 08. 2009
Dát tip
Děkuji za zařazení.Ani nevím o co se jedná,jestli jsou nějaké ceny a jak to celé funguje.Prostě mě jen baví psát příběhy...Děkuju za upřímnou kritiku

Dalek
28. 08. 2009
Dát tip
Češtino braň se. A o tom zbytku raději nemluvit. Je to rozházené, bez nápadu...prostě pro mě nečitelné.

raccr
28. 08. 2009
Dát tip
Omlouvám se. Kámoška mě sem zařadila a bohužel jsme se zapoměli odhlásit .Doufám že omluvu přijmete. Moc děkuji a ještě jednou se omlouvám.

Glomma
28. 08. 2009
Dát tip
jestli to existuje?? Omlouvám se,jestli jsem to přiřadil kam jsem neměl.V tomhle jsem velký začátečník a dílo patřilo mezi mé první. Je to prostě fantasy se vším všudy. Nevím jestli něco takového existuje, ale dofám, že jako příběh se bude líbit. Děkuji za zájem,velmi mě potěšilo že někdo zeptal :-) Přeji hezký večer Čerý Radek

raja
28. 08. 2009
Dát tip
Mě nějak dochází to, tento, no, dech...Norsko, poraď.

Norsko 1
28. 08. 2009
Dát tip
Literatura hry, neznám. To existuje ?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru