Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ako žlté klasy na poli

27. 09. 2009
2
9
1700

Ako žlté klasy na poli

 

 

Vinieme sa

jeden s druhým

v tichom náruči

bez lásky a bez nehy

len tak......................

v rytme – zvieraťa.


9 názorů

Sculp...v tom máš /možná/ pravdu,já tuto konkrétní věc takto nikde nečetl a doufám,že není opsaná.Jesli je to osobní nevím,ale vím,že tam není místo pro detail...doplnit cokoliv,je to postaveno do jiné roviny a byla by řeč o novém výplodu :)

Sculpt...tady je to zkratka,není to oslavná óda na něco, má vše co má mít ...že se to dá napsat jinak,třeba zajímavěji? ...jistě,všechno napsané se dá napsat jinak a zajímavěji,tro jednoho bude zajímavá ta,pro druhého jiná /navíc většina autorů protěžuje svůj styl a jeden názor(včetně témat) a to je ta největší chyba a u kritiků(ofic.),je to rána pro poezii

...to zní rozumně:)...jen k tomuto výplodu,není špatný,je krátký,čistý,syrový,tak jak život běží,nezajímá mě jestli tak autor šoustá,nebo jen ví,že je to dneska častější ...neodsuzuju autory,kteří něco někam posunují,nebo vracejí,navíc,nerad kritizuju ...o hrubce nic nevím a obsah tématu je život, který je a zatajovat ho,nebo přikrašlovat,by bylo špatně,tak jako když napíšu o fázi zamilovanosti i kdy kdejaký hrubián dělá ťuťuňuňu a tyto klišé slova nepoužiju,pak si jen na něco hraju,nebo neznám život,nebo...a to už nebudu rozepisovat

...stejné téma ve zkratce...dobře* (poznámka,nesnáším slovo klišé...a psát o tom jak to často je ve skutečnosti,nikdy klišé nebude,tak jako slova miluji tě...klišé vymysleli umělci,kteří neumí napsat nic "klišé",co píšou,snad je to šou,ale ne poezie)

Marlav
29. 09. 2009
Dát tip
smutné

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru