Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Závislost?

27. 09. 2009
7
17
3021

Kdepak! Nejsem závislý na internetu!

Nemocný.

Duševně

fyzicky


Sám.

Na koleji

jen s chřipkou


Odpojený.

Od přátel

žití


Život offline nemá cenu.


 


17 názorů

Spíš bych řekla, že život online nemá cenu...každopádně * ))

BrownSugar
26. 11. 2010
Dát tip
Dobrý a důležitý postřeh!:)

neroušek
23. 10. 2009
Dát tip
Velmi dobré,pocity vyjádřeny dobře.Prolog je zbytečný,shazuje,taktéž otazník v názvu básně.Básník nechť se nebojí říkat pravdu na plný koule.*****

Marlav
08. 10. 2009
Dát tip
to mám také***

Metta
28. 09. 2009
Dát tip
u PC nikomu nepredas bacily...*

PST -Též rybu? :-D eh, už mlčím. offtopic.

PST
28. 09. 2009
Dát tip
Se slečnou se nespí!:-)) Ale jinak mi mluvíš z duše. Jdu též vařit, tak někdy příště...

PST - já nejlíp usnu s krásnou slečnou vedle sebe :-D To člověk kolikrát neví co už na netu dělat, je tam nuda a hned jak ho odpojí, zjistí že se nepodíval ani na jeden ze svých mailů, neodepsal tetičce Amálce, nezapsal si zkoušku... zrovna jako teď... nudím se a nevím coby.. půjdu vařit :-D (ano, také jsem si tenkrát chtěl uvařit nějakou specialitu, ale kuchařku jsem nechal doma a používám stejně spíš nějakou na netu...... jsme ztraceni...

PST
28. 09. 2009
Dát tip
Vzhledem k tomu, že si pouštím i muziku z netu, mám přes něj fax a telefony, tak fakt chybí, a taky si v tu chvíli uvědomím, co důležitého jsem měla odbavit a teď díky odpojení nemohu... No je to již bohužel součást života, a člověk musí mít rozum, aby věděl kdy tu pupeční šňůru přetrhnout. S tím spaním u mně je to těžké, spím špatně a nejlíp usnu s notebookem na klíně ve 3 ráno :-).

PST - přesně tak.... když mi nejel net, řekl jsem si.. hm... mohl bych se mrknout na nějaký film... hm, ale na jaký když jsem žádný nestáhnul... mohl bych si přečíst komix na netu..ehm, nemohl... mohl bych se učit.... a smůla.. skripta jsou na dokumentovém serveru.... mohl bych si zahrát nějakou hru.... ale proti počítači je to nuda... hm... mohl bych jít do kina... ale kde zjistit co dávají? Nakonec zvítězila moje přirozená touha po komunikaci a šel jsem psát dopis :-D p.s. nejlépe je to vyřešit spánkem.... stejně jako zamilovanost nebo hlad.... šel jsem spát v 8 večer.

PST
28. 09. 2009
Dát tip
Tak tohle rozhodně platí. Vadí mi jak kvůli práci na PC a na netu nestíhám to ostatní, vadí mi kolik zabírá času, protože toho tolik nabízí, a beru jako samozřejmé, že se ihned s kýmkoli spojím hned několika možnostmi. A pak najednou net nejde, to "ticho" je až děsivé, věta STRÁNKA NELZE ZOBRAZIT tak skličující, a najednou spousta času na vše. Jenže se zrovna do ničeho jiného nechce... Také nejsem závislá :-))

avox
27. 09. 2009
Dát tip
ale jdi... a kde bys ventiloval všechny své libé i nelibé pocity? :-))

nene, já ho potřebuju jen kvůli škole! :-D

Vaud
27. 09. 2009
Dát tip
to jsme všichni :-)

avox - protože by to tam bylo ještě mnohem horší :-d

avox
27. 09. 2009
Dát tip
A dlouhý víkend... tak u sta hromů, pročpak jsi nejel stonat domů?! :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru