Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

pro Báru

10. 11. 2009
1
12
2088
Autor
milansv15

je to pro pro holku kterou mam nejen rád

píši jednu básničku

pro mou hezkou hvezdičku

zabouchl jsem se strašně moc

a vzpomínám si na tu noc

kdy uvědomiljsem si že mám tě víc než rád

a že ti chci na dlouho svoje srdce dát

chci ti své srdce dát celé

a myslim že dopadne to skvěle

okolnosti trošku klamou

ale ted vše hodíme stranou

i když řikáš že nejsi krásná

to jenom tvoje zraková schopnost není dost  jasná

si nejlepší žena co za život znám

a proto ti těd básen z lásky dám


12 názorů

/sát o ůásce ka krásné a nmic si nedělej z kritiků, mě taky kritizujou, ai ji nikdy nepoznali a přeju ti moc štěatí s tou slečnou!

Flavia
11. 11. 2009
Dát tip
Milansve15: Jedna úplně hrozně důležitá věc: zapracuj na gramatice! Vždyť jen v tom komentáři máš tři velké hrubky, což je na dvě věty výkon! Každému to občas ujede, ale tohle je špatné. Zkus se zlepšit, než Báru pustí první vlna zamilovanosti a všimne si toho! Jestli se budeš řídit mou radou, ušetříš si v budoucnu hodně ostudy. To ti píšu s těmi nejlepšími úmysly, nejsem z těch kritiků, kteří rádi metají zlá slova. A se slečnou hodně štěstí :-)

milansv15
11. 11. 2009
Dát tip
Ahoj lidi já vim ale slíbyl jsem Baře že to sem napíšu tak jak sem jí to napsal tak to pochopte .Aspon vým že v psaní nejsem nejakej mistr světa jak mi tvrdí bára že umim psát,ale snažim se co to de tak pište krityki na další moje výtvory dík

sidonia
10. 11. 2009
Dát tip
zaťukej v noci na okno a až vykoukne, tohle jí řekni. tam to patří. bude ráda.

Gerrhen
10. 11. 2009
Dát tip
Mno, Tóru to z hlediska kvality vystihl naprosto přesně. Každý jsmě nějak začínali, že jo. Jenže tohle je aréna, takže se připrav, že tady padají hlavy. Zvlášť u těch, kteří se ohání slabými a tupými rýmy.

Beed
10. 11. 2009
Dát tip
'i když řikáš že nejsi krásná to jenom tvoje zraková schopnost není dost jasná' Ach... to je vyznání... Nechala bych si to být tebou ale jen pro Báru. Je to osobní (a o hlubší kritiku si radši nežádej - mohlo by to bolet).

Bosora
10. 11. 2009
Dát tip
Bára bude mít asi radost. Já ale nevím...

jémine, no... to měla dostat Barča pod stromeček na papíře s opálenejma rohama! takový věci nejsou na export;)

Flavia
10. 11. 2009
Dát tip
Promiň, ale je to hrůza... Ještě bych pochopila, že ti psaní nejde (koneckonců taky nejsem žádný literární talent), ale to ti čtenáři na Písmáku nestojí aspoň za to, aby sis po sobě báseň aspoň přečetl a opravil gramatické chyby a překlepy?? Ale láska prý omlouvá vše, to je mé jediné vysvětlení :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru