Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyhlášení soutěže "Slovo má" - porotcovské kolo

12. 11. 2009
0
17
2380
Autor
slovoma

Vyhlašuji výsledky dlouhodobé soutěže "Slovo má" - porotcovské kolo.

1. místo - Vaud

2. místo – Pišta_Hufnágl

3. místo - Armin Tamzarrian 

 Úvodníky budou tradičně zveřejněny na úvodní straně. Hodnocení porotců pak najdete pod jednotlivými díly zveřejněnými ve sbírce - 7. kolo - porotcovské.

POZOR!
Stále platí, že partner serveru Písmák, sportovní obchod i247sport,  věnuje  vítězi cenu v podobě trička Adidas v ceně 450,- Kč. Cena se uděluje až do konce roku 2009.

Vítězi samozřejmě gratuluji, nicméně chci v tomto kole udělat vyjímku. Tričko si neodnese pouze vítěz, ale celá porota a to jako poděkování za její naprosto bezvadnou spolupráci a ochotu, se kterou se zhostili kolikrát nelehkých rozhodnutí a hodnocení. 

Soutěž ale pokračuje dál a ještě je stále dost času zaslat dílo na můj nick do zpráv a tím se zařadit do soutěže, v jejíž moci je uveřejnit Vaše dílo na úvodní stránku Písmáka :-)

Uzávěrka listopadového kola je 25. listopadu.

Prosím tedy, zasílejte svoje soutěžní díla za listopad přímo mně do zpráv nebo použijte odkazu na stránce vyhlášení (tj menu Soutěže - Slovo má). Těším se na ně!


17 názorů

Renegáte.

Půjčíš mi své žluté tričko, na které sedají mouchy?

To je rozumné. Když si jedno tričko odnese celá porota, je ale třeba dodat, že každý porotec (v pořadí, v jakém byl ohodnocen) bude povinen tričko porotci po něm následujícímu vyprat, aby nesmrdělo. Interval nošení daného trička bude jeden měsíc. Z toho je patrno, že porotci, kteří se umístili na vedoucích příčkách, budou výrazně znevýhodněni. Poněvadž máme zimu, a jen tričko nestačí. Další vrstvy oblečení ale tričko (a s ním i veřejnou deklaraci literárních kvalit) skryjí. Nemilé. Takový porotec-nýmand, který se téměř neumístil, pak přijde na řadu z jara, to už bude teplo, a divák, neznalý kontextu, bude mít dojem, že právě tento porotec, hrdě si vykračující v tričku, vyhrál. Tristní.

řádek
13. 11. 2009
Dát tip
ty hodnocení jsou prima :)

jejdavilda
13. 11. 2009
Dát tip
daruji všem tričko s logem své firmy pod podmínkou, že ho budou nosit na sobě celý příští rok a nesundají ho ani na noc avi octopovi aby veděl, že jsem to s ním myslel dobře

papouch
12. 11. 2009
Dát tip
hmm, morální vítěz soutěže je stejně Ostopus Syd.. a jako takový by též zasloužil triko ;-)

slovoma
12. 11. 2009
Dát tip
Syde - nehodnoceno

Tak tohle pořadí jsem tušil :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru