Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Literární pokus o sebevraždu

15. 11. 2009
6
22
2773
Autor
FAE BOMB

Velmi se bojím dne, kdy dva opálení chlápci, v noční košili a s ručníkem na hlavě, zazvoní u dveří a lámanou češtinou se zeptají: "Vy jste pan FAE BOMB?".

 

Svatá prohibice

 

O prázdninách na výlet,

vyjel prorok Mohamed.

Na šlapací drezíně,

uháněl to k Medíně.

Při silniční kontrole,

nafoukal dvě promile...

Prý po této ostudě,

nikdy pít už nebude.

Pak s úsměvem na líci,

zakázal pít věřícím...

 

 


22 názorů

FAE BOMB
16. 12. 2009
Dát tip
Snad jen odlišné náboženství, zvyky a barva kůže... I terorista ale chce žít. Ano, má rád svojí rodinu, chce si na malinkaté zahrádce okopávat svojí zeleninu, za voknem pěstovat kytky... Pak přiletí americká bomba a celou jeho rodinu zabije...

renegátka
16. 12. 2009
Dát tip
Jak snadno se dá lidi zmást.Nakonec poznáš, že to jsou obyčejní lidé, kteří mají rádi svou rodinu a toho co nás odlišuje je tolik co by se za nehet vešlo.

FAE BOMB
16. 12. 2009
Dát tip
V zahraničí jsem poznal několik muslimů, který byli aspoň navenek daleko slušnější, než leckterej křesťan. Pokud to byli teroristi, tak aspoň musim ocenit jejich dokonalé maskování...(Omlouvám se za střelbu do vlastních řad.)

renegátka
16. 12. 2009
Dát tip
Je tak snadné vymývat lidem mozky,pro mne má význam dobrat se pravdy ne té oficiální přikrášlené , jen té lidské, té co se dá pochopit v souvislostech a z více pramenů.

FAE BOMB
16. 12. 2009
Dát tip
rng: Chytrá holka...! :-) Nijak nezpochybňuju poctivou snahu (snad) většiny muslimů žít správně. Některé citáty z kORÁNU (záměrně napsáno takto, první písmeno menší, než malé), jsou více než šokující. Snad budu mít příležitost si tuto knihu přečíst a to v tištěné podobě. Předsudky je žádoucí si vytvářet na základě hlubší znalosti věci...

renegátka
16. 12. 2009
Dát tip
Jasně nejdřív musel být pořádný průšvih a pak se píšou pravidla a zákony.A deset procent je deset procent.

FAE BOMB
16. 12. 2009
Dát tip
Ve skutečnosti to bylo trošku jinak. V začátcích své kariéry "proroka" Mohamed pouze doporučoval věřícím, aby aspoň na modlitby nechodili sežraný. Pozdějc začal organizovat džihád, svatou válku proti nevěřícím. V praxi to znamenalo přepadání obchodních karavan. Z lupu dostával přiměřených deset procent. Proti znásilňování nic neměl a kompletní vyvraždění všech "nevěřících" naopak schvaloval. Nebylo žádoucí, aby se někdo někde potom vykecával. V čem byl problém? Karavany nezřídka převážely víno. Bandy jeho krvežíznivejch hrdlořezů se pak totálně sežraly a na "proroka" pak nezbylo ani jeho obvyklech deset procent. "Mučedníci" pak byli několik dní nebo snad i tejdnů v lihu a na "svatou válku" totálně srali, než jim došel chlast. Proto to Mohamed zakázal. (Zdrojem mejch informací je internet)

FAE BOMB
17. 11. 2009
Dát tip
Nebo počkáme na zimu, na svařák... Vůbec totiž nevim, co se pije na podzim...

koloušek
16. 11. 2009
Dát tip
Dík za poklonu i pozvání, ale žádný talent nemám,někdy to jde, někdy nejde nic. Pivko by nebylo špatné, ale asi by ti se mnou nechutnalo. Necháme to na léto, ne?

FAE BOMB
15. 11. 2009
Dát tip
Hej, kol, nezajdem někdy na pivko? Zajímá mě pochopitelně tvůj literární talent... Myslim si, že by nám vrchní zanedlouho přestal dávat prázdný účtenky. Všechno bysme asi popsali... Obdivuju tvůj talent zareagovat prakticky na cokoliv ve verších...

koloušek
15. 11. 2009
Dát tip
Děkuji za vysvětlení, ale ...stejně se furt chlastá. Proto miluji Česko.

FAE BOMB
15. 11. 2009
Dát tip
kol: No, voni mu to kupodivu uznali... Muslimové se nicméně hlásej' k židovsko-křesťanský tradici. Pravda...? Ježíše uznávaj' jako jednoho z proroků. Taky pravda, néé? Tak super. Jak ale moh' ten "jeden z mnoha proroků před Mohamedem" proměnit vodu v otravnej jed zvanej alkohol? Abych byl přesnej, bylo to víno... Kladu si otázku, zda tento zázrak nebyl náhodou hříšnej...? Mám však i druhou otázku. Jestli by náhodou nebylo dobrý někoho nakopat do prdele...! Miluji Ameriku!!!

koloušek
15. 11. 2009
Dát tip
Pít jim sice zakázal, se zlou se však potázal. Stejně se furt chlastá a fidli basta ...T*

FAE BOMB
15. 11. 2009
Dát tip
Ano! Silou pera, ne meče, budu bojovat!!! Nóó, když by mě snad dostali a náhodou nepodřízli, tak pro ně budu skládat protizápadní básničky. Pokud jich přijde hned celá řada, tak, prosím, uvědomte policii!!! Ty blbci stejně asi nic neudělaj'... POMÁHAT sobě a CHRÁNIT svoje zájmy!!! Tak na to teda kašlete a dobře se bavte...!

renegátka
15. 11. 2009
Dát tip
beru zpět, ty se bát nemusíš, ubráníš se, protože tvé texty jsou dostatečně silné

papouch
15. 11. 2009
Dát tip
:-))

FAE BOMB
15. 11. 2009
Dát tip
Dík, Avox. Nemůžu se tu ale moc vykecávet. Běhám vod vokna k voknu a mířim na všechno podezřelý svojí neopravitelně nefunkční vzduchovkou. Tvářim se u toho, jak Arnold Schwarzenegger s funkční malorážkou... :-))

avox
15. 11. 2009
Dát tip
... a vyměnil starý rum za moderní opium... boj se, džaure :-))) */

FAE BOMB
15. 11. 2009
Dát tip
Satanské verše si najdu a přečtu. Kde jsou? Abych si ušetřil práci... Máš pravdu, teď, když k nám přijde sousedka a bude nám chtět prodat pár vajec vod domácích slepic, tak z opatrnosti přijdu otevřít v brnění a s vobouručnym mečem. To by možná na ty jejich šavličky a podřezávací nožíky mohlo stačit. Možná bych si přes to měl navlíknout ještě neprůstřelnou vestu. Člověk nikdy neví... Dva Škorpióny za pasem by se taky třeba hodily... Mohamed každopádně nesplňuje podmínky pro vstup do křesťanskýho nebe. Nelze předpokládat, že existuje i jiné, paraelní...

renegátka
15. 11. 2009
Dát tip
vážně to vypadá na Satanské verše, budeš muset být opatrný a nikomu neotevírej

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru