Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Polojasno

21. 11. 2009
15
20
1862
Autor
Kiwagamo´ag

Koukni se nahoru , člověče !

Ztratily se tři hvězdy
v souhvězdí Panny.
Asi je někdo přefik
a už jsou vdaný.

20 názorů

Puškin....pašák.Ď.

A.S.Puškin
13. 04. 2010
Dát tip
To abys neřekl, ty jedno Kiwagamo, že Puškin je sviňa! Šup s tebou někam znovu do seznamu děl! Asi na hlavní stránku! Zdraví Saša

koloušek
05. 12. 2009
Dát tip
A to je dobré!T*

slivaka
25. 11. 2009
Dát tip
..:)prolog mám u některý podobnej, ale dílo hustý:))**tip

Štírka
24. 11. 2009
Dát tip
fajn se to čte...:-)

jejdavilda
23. 11. 2009
Dát tip
A to je milé*

Možná mně spadl šutr ze srdce směrem do kalhot (neboj furt je to jen ten jeden a ten samý šutr) a vykutálel se nohavicí na chodník a zůstal tam ležet, a já jsem šel pořád dál, až ten šutr zůstal úplně někde vzadu úplně maličký! Až zas se budu vracet, ten šutr se zase zvětší a bude trochu zlobit! Prima, že jsme se napili na ty turbíny! Fungovaly bezvadně! Vysvětlivky: za šutr dosaď strach a hádanka je vyluštěna! J.Š.

Všem děkuji za zastavení...ty, bubáku v Bruselu....ses nějak rozjel, to ti spad kámen ze srdce, že ses ulil ze Slam poetry a vyvinil z Open micu, co ?!! A měs tu nechal na pospas můzám. Jinak se mrkni na www.dlouhyvlasy.cz . Je tam celé to jejich CD. No s koncertem se to nedá srovnat.Absolutně chybí atmosféra. Jsem rád, že jsme šli. Vikinko...Zjejdovildovatět je pochvala...viď ?

A také jsou tady hezké reakce jiných písmáků! A tohle se mi okamžitě vybavilo, když jsem je prohlídl..! Nejdřív jsou (P)anny, pak "vcukulet" vdaný. Zazní z nebes bohulibá pohádka? Však hlavně když dávaj´...??? Jen když jsou (K)uřátka!!! Hvězdy snad nezkříží, ďáblův stroj Magion, v svádění nad mistry mistrem je Orion. Po (Š)tírech obvykle jen kostí hromádka…! Hlavně když dají……? A zbydou (K)uřátka! J.Š. 23.11.09 Brussels

Jé to je hezký! J.V. , tohle je to tvoje, to jsi celý ty! Takového, si tě já pořád pamatuju! Bez toho "hloupého" pesimistmu, s humorem! Ať ti to vydrží (ten stav mysli)co nejdéle! A napiš mi nějaký ztotožňující se text pro mne! Uvidíš, pak písnička bude natotata! Zdar a sílu! J.Š.

Adamova Eva
23. 11. 2009
Dát tip
bude hustší mléčná dráha, tak hl.aby nám aspoň kouse Panny svítil *O)

Toscana
22. 11. 2009
Dát tip
Už chovají potomčata asi - někde v souhvězdí Kuřátek... :o))) *t

reinka
22. 11. 2009
Dát tip
zjedovatěl? Je to život, viki objeví se před vánoci na Náměstí republiky:o)))))))

avox
21. 11. 2009
Dát tip
To byl jistě on - totiž Orion :-))

BigBivoj
21. 11. 2009
Dát tip
:))))*

Bíša
21. 11. 2009
Dát tip
:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru