Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

láska není soubor baletních figurín

07. 12. 2009
29
79
5507
Autor
sepiolite

Marika ležela nahá na zádech, pod zadkem zastrčený polštář, nohy doširoka roztažené.  Střídavě zavírala oči a snažila se představit si něco vzrušujícího, střídavě upírala zrak na Marka, který neobratně žmoulal v prstech kondom a snažil se o jeho nasazení. Měl ruce od lubrikačního gelu, takže mu prezervativ neustále vyklouzával a on se tomu pokaždé nuceně zasmál. Marika měla rozkrok proměněný v čvachtavou krajinu a přemýšlela, co by asi teď měla cítit. Na nic nepřišla, ale už se jí Markův boj zdál být dost dlouhý, takže se posadila a natáhla ruku.

„Ukaž, já to zkusím.“ , usmála se na Marka a v dlani jí přistála ulepená guma.  Ještě dokázala určit, která strana by asi tak měla přijít nahoru, ale už to bylo stejně jedno. Marek si lehl a nešťastně vzdychl.

„Promiň.“ Ozvalo se po chvilce a Marika otočila hlavou k jeho tělu. Či spíš – k jeho klínu. Pousmála se, pustila kondom přes okraj postele, dlaně si otřela o stehna a klekla si nad Markův rozkrok. Naslinila si rty, vytvarovala je do perfektního kroužku a pak už se jen snažila zachytit Markův dech, podle kterého poznávala, je-li na správné cestě. Byla.

Marek je enormně tichý muž a i při sexu se snaží dýchat pouze nosem, výjimku dělá pouze tehdy, když je nachlazen. To se snaží o nádech nosem a výdech ústy. Marice to bylo jedno, ale občas by jí drobné zvukové navedení nevadilo, ba právě naopak. Po chvilce uznala, že Marek je připraven na další zkoušku. Sebrala ze země načaté balení pánské ochrany, vytáhla další stříbrný čtvereček a s naprostou precizností jej nasadila.

Marek se usmíval a začínal mít výraz samce, který hodlá pokořit samičku. Marika byla připravena hrát tuhle hru a hlavně – dnes měl být večer „Markova splněného přání“. On – dostatečně nabuzen ke splnění si svého snu, ona – lehce v křeči, ale s vědomím, že to nebude trvat dlouho. Bylo jasné, že v tomhle snu bude dostatek místa pro erekci, zvlhlou sliznici a nakonec i pro prozaické koule. A to už ani nemluvím o potu, nebo snad spermatu.

Začali se líbat. Marek rutinně šátral po jejích ňadrech, lízal jí krk a žužlal ucho. Marika se neodvážně snažila sténat a vzpínat se pod jeho „vášní“. Konečně jí zajel rukou mezi stehna. Byl nadšen, jak moc je vlhká a gratuloval si k touze, kterou u své ženy dokáže vyvolat. Vtom si vzpomněl, že jí celý klín pokryl silnou vrstvou lubrikačního gelu. Nadšení mírně opadlo, nicméně ne zcela. Pro jistotu se ještě jednou nahnul pro lahvičku s gelem a zvlhčovací rituál zopakoval. ´Alespoň to´, říkala si Marika a vzpomínala na jejich první milování, které si opravdu užívala. Marek začínal zrychleně dýchat a červenaly se mu tváře.

´Tohle se už dlouho nestalo´, pomyslela si a lehce kývla hlavou. Marek si kleknul mezi její nohy a prohlížel si ji. Anebo možná oddaloval to, na co se vždycky tolik těšil. Marika se snažila uvolnit a najednou jí přišla celá situace bizarní. Markovi se hrudník zvedal v neskutečné rychlosti, Marika přemýšlela, jak je možné, že ona byla vždycky první ženou, se kterou měli její partneři anální sex. Mohlo to bylo tím, že si styk nepředstavovala jako soubor baletních figurín na vypnutém prostěradle a kilometry gázy podle ní neměly povívat vzduchem, aby vytvořily efekt jsoucna, nejsoucna, prostoru a bůh ví, čeho ještě…  Ale v téhle pozici věděla, že by se měla snažit co nejvíc uvolnit. Marek pokračoval pomalu, přesně tak, jak bylo předem dohodnuto. Marice se v hlavě odvíjel film, kde mu vysvětlovala anatomii těla a způsob, jakým na to musí, aby byla schopna přežít. Zjistila, že na nic nezapomněla a to ji celkem uklidnilo.

Mariku probrala ze snění bolest, která jí nutila pevně zatnout zuby. Chytla se oběma rukama čela postele nad svou hlavou a pohnula pánví nepatrně směrem k Markovi. Ten vypadal šťastně, nebo si alespoň tak chtěla Marika jeho výraz vyložit.

„Dobrý?“ zeptal se zdvořilostně Marek a přemýšlel, co by změnila odpověď „ne“ na téhle situaci. ¨

„Jo jo, výborný.“, zalhala žoviálně Marika a Marek se pustil do plného soustředění na rozdíly mezi „normálním“ a „análním“ sexem. Čekal víc. Vzpomínal na články z internetu a  pánských časopisů a prohlížel si Mariku - odevzdanou, horkou a naprosto zranitelnou. Kopuloval v nižší frekvenci, než na jakou byl zvyklý, ale chuť ´zakázaného ´v něm vyvolala takový chtíč, že to pro dnešek naprosto stačilo. Krev se mu hrnula do podbřišku.

Marika cítila, že jestli vydrží ONA ještě chvilku beze změny nynějšího tempa, pak ON tedy rozhodně ne, což znamenalo konec a pro Mariku vysvobození. Vydržela. Marek nepatrně zrychloval, ale nakonec stejně obratně vyklouzl, jedním pohybem doslova strhl prezervativ a na ňadra jeho milé dopadlo sperma. Pro Mariku to byla skvrna, ale Marek v ní jasně rozpoznával iniciál svého jména. Chvilku hladil její horké tělo, potom sebral z podlahy papírové ubrousky a začal jimi stírat zbytky gelu. Ten mu legračně klouzal pod rukama a on měl pocit, že ho vůbec neubývá.  Na nejednom z ubrousků zůstala napříč růžová skvrna. Marek se zadíval na kapku krve v Maričině klíně a cítil, že by se jí měl omluvit,  ač se mu vlastně právě tohle tolik líbilo.

„Promiň.“, řekl s omluvným tónem a ukazoval Marice ubrousky od krve.

„To je dobrý.. Tak co?“..zeptala se.

„Super.“..řekl Marek a měl pocit alfa samce, i přes to, že od toho popravdě čekal víc.

„..to ráda slyším..“, řekla Marika, pohladila Marka po vlasech jako malého kluka a pomalu odcházela do koupelny.

Marek zůstal v posteli a připadal si jako vítěz těžkého boje. Marika se postavila před zrcadlo, usmála se na sebe a věděla, že v téhle hře se neprohrává.


79 názorů

Dept
27. 03. 2015
Dát tip
Porno pro intelektuály? Dočetl jsem to protoze to je dobře napsane, ale nebavilo mě to jako tve verše. ..možná kdyby misto Marka byl Bobby Brown?

těša
01. 02. 2011
Dát tip
né, to vysvětlovat nemusíš, tohle je z toho celkem vidět a líbí se mi to, jenom mi tam chybí rámec, kterej by dával tý situaci vnější smysl, a kterej by skončil hepiendem:)

sepiolite
01. 02. 2011
Dát tip
já jsem to nechtěla moc okecávat, koho baví číst o večeři před televizí a unylé rozhovory partnerů:-) A jako hlavní dějovou linku vzít Patrika, který chce zkusit něco nového v sexu. Jako paralelu postavit Mariku, která už to zažila, ví, co se bude dít nejen během aktu, ale i po něm a to i v jejich vztahu a stejně to podstupuje a jako závěr jakási ztráta snů, když se nenaplní očekávání, která člověk v sobě nosí a neschopnost přiznat svoje zklamání...ale když musí autor vysvětlovat dílo, tak se evidentně stala někde chyba, takže si to beru k srdci a děkuji!:)

těša
01. 02. 2011
Dát tip
jasně, akorát mi tam prostě chybí začátek, konec, pointa a tak, ač je to jinak parádní. a recipročně jsem to myslel se smajlíkem:)

sepiolite
01. 02. 2011
Dát tip
jéé, recipročně nemusíš nic, ale jsem ráda, jestli alespoň tohle trklo...ony i ty "básničky" jsou dva rozdílné soudky před a po a zrovna touhle "minipokusnoupopisnoupovídkou" se zlomily Tohle neměl být nějaký delší text, bylo to dokonce snad i školní cvičení, mám ten pocit, takže spíš by to nakonec asi opravdu vyústilo v jeden večer zaběhlé, lehce se nudící dvojice, kdybych měla tendence to rozpracovávat... děkuji Ti

těša
01. 02. 2011
Dát tip
výborný, tohle se mi líbí, anžto nic nenutíš, akorát prostě cosi popisuješ /opravdu, přestože si tě čtu recipročně, když jsi mi něco napsala ty:) - a snažil jsem se i o básničky, ale to pro mě není, tak pardón:)/. ale samo o sobě by mě to asi úplně nepřitáhlo, spíš bych to bral jako dobrou stránku 109-110, na který se prostě spolu vyspali /o což vlastně až tolik nejde, ale popsaný je to parádně/ postavy ze stran 39 a 101.

Elleanor
29. 07. 2010
Dát tip
Chválím za nadpis a tipuju za povídku..my lidé jsme zvláštní zvířátka..každopádně život není Harlequin***

sepiolite
27. 06. 2010
Dát tip
to není tak zcela jisté, protože on čekal on tohoto zážitku víc...čili-otevřený závěr! :)

sepiolite
01. 04. 2010
Dát tip
děkuji Ti

Kuchot
31. 03. 2010
Dát tip
pravda a hepyend*

Saša Deda
20. 03. 2010
Dát tip
:-) zajímalo mě, zda-li to byla reálná zkušenost Dle mé zkušenosti je nakonec největší blbost, co může žena kdy udělat "dávat muži sama sebe" na "oltář vztahu". Vztah jako takový je cenná věc, ale ne tak moc. Bez ohledu na rozbory výše, že tím má jakousi moc. Protože moc ve vztahu je sakra sporná věc se kterou je třeba nakládat zvlášť zrale a opatrně. SD

sepiolite
19. 03. 2010
Dát tip
:) já myslím, že tady se ptát můžeš na cokoli odpovědi už byly řečeny a že zajímavý počin - jsem jedině ráda:)

Saša Deda
19. 03. 2010
Dát tip
Připadá mi to pravdivý, ale taky jako možný začátek konce, nebo pokus oddálit konec? Pokud to fakt bylo na zadání a bez zkušenosti (je to slušné se takhle ptát,asi ne což?), zajímavý počin. :-)

sepiolite
19. 03. 2010
Dát tip
myslím, že to by se asi Patrik lehce zhrozil ale je otázkou, chtěl by potom něco takového ještě někdy opakovat - ne u sebe, ale u Mariky

Barman
17. 03. 2010
Dát tip
Hmmm, náramné... Je ale vidět, že žena, která víc dovolí, víc na sebe fixuje. Protože kdo by opouštěl svolnou milenku, která ví co chce. Jen bych chtěl dotyčného vidět, kdyby Marika chtěla to samé obráceně...

sepiolite
01. 02. 2010
Dát tip
krásné jméno:) děkuji Ti

Jmenuju se Marika.. A tohle se mi líbí.*

sepiolite
29. 01. 2010
Dát tip
líbylo líbilo - bylo to líbivé, se můžem shodnout:)) Tohle vždycky potěší, když chce číst dál někdo, kdo normálně takové věci přechází. Děkuji za odvahu a čas a a tak..všechno:)

sepiolite
24. 01. 2010
Dát tip
ona tam dost možná ani žádná povídková kvalita nebude.. a za zbytek dík, nechutně a oporně pravdivý jsou pro mě dobrý přízviska

Zajin
09. 01. 2010
Dát tip
Velmi cynický text, plný černého humoru (iniciála písmene M ze spermatu), škoda, že tam nebyla nějaká drsná pointa. Pokud ten text dokázal uspokojit nějakou feministku, tak ji tu rozkoš přeji, protože to je velmi drsný popis čistého masochismu lidí, kteří spolu neumí a nejsou schopni komunikovat (a zřejmě nejen v sexu) a ještě je to svým způsobem uspokojuje. A možná to bylo cílem povídky - zamyslet se nad úchylností feministek. Tip za čtivost i za to, že člověk je nucen přemýšlet nad životem.

G_B_Show
03. 01. 2010
Dát tip
tip za happyend*

sepiolite
27. 12. 2009
Dát tip
jojo, tak to vidíš:))

Pecy
27. 12. 2009
Dát tip
všichni jsme bestie ;) :)

já vím...

sepiolite
15. 12. 2009
Dát tip
já reagovala na to, že se Ti to jako představa nelíbí - myslela jsem to tak, že coby obrazotvorná věc je to slabé

nemluvila jsem o síle nebo nesíle...

sepiolite
14. 12. 2009
Dát tip
Manuamanua: o to větší je mé potěšení, že jsi zvládla i povídku! Lidi, kteří se mají rádi si většinou lžou nejvíc..a ubližují. To je stará známá, že to, co si člověk dovolí k vlastním, by u cizích ani nezkoušel. Děkuji Ti. D4N: nene, nesnažím se kritizovat nic. Měl to být chladný pohled na jednu událost. Navíc zadání padlo, jak jsem tu už někdy psala, od silně feministicky založené ženy, takže onu strojovost jsem chtěla zanechat, protože potěšení a objevování bylo na straně muže a žena, tak trochu, utřela nos, ale je to její chyba, že nechtěla snažit se o něco víc. Děkuji Ti. nevím, neznám: tohle není na představení, na to to je moc slabý. Děkuji Ti.

jako představa se mi to moc nelíbí, ale je to zajímavé a hezky napsané

Manuamanua
11. 12. 2009
Dát tip
Jakože tad čtu 100 X raději básně než prózu, nechala jsem se strhnout. Je to někdy celé ubohé, jak si lidi, co se chtějí mít rádi, při milování lžou. Člověk má strach, těžo říct z čeho. No, určitě vyvoláš diskusi nebo aspoň lidi popřemýšlí. Popisuješ realitu, je to znát. Bez omáčky,tak, jak to je.

sepiolite
11. 12. 2009
Dát tip
blbe: díky Mini_sladký_kyji: tohle moc psychologický není, ale rozumím a že se Ti nepostavil je v tomhle případě snad i dobře..je to hodně špatný porno. A navíc se říká, že vy radši obrázky.

fake girls, fake boys :) tipa ti nedam, psychologicke pozadie jednania ludi moc citat nemusim a ako porno... nepostavil sa mi :D


sepiolite
09. 12. 2009
Dát tip
jak kde, jak kdy..:)

tak takto to funguje..:)

sepiolite
08. 12. 2009
Dát tip
co se to stalo s písmem? to ještě včera takhle kolohnátský nebylo! bestye: jo, čím dřív si tohle ženská uvědomí, tím šťastnější bude:) vaud: v takových chvílích je asi lepší nepřemýšlet pozorovatel: pochopil jsi dobře, tak to bylo myšleno, tak si to paní feministka přála a ani jsem nedoufala, že se mi to tam podaří propašovat. Marika sice nese odpovědnost, ale je si toho vědoma a je ochotna dělat ústupky, plnit přání a snažit se. Jen je otázkou, kdy to koho přestane bavit a s čím se bude Marek ochoten smířit. Kdyby bylo víc času, možná by bylo víc cynismu, ale kdyby jsou chyby..třeba to někdy zkusím dobrousit

pozorovatel
08. 12. 2009
Dát tip
jako hru jsem to pochopil pak jsem z textu pochopil, že jejich vztah stojí, přestože marek objevuje anální sex a tím posouvá svůj sexuální život - takhle to beru jako výbornou sondu do statického vztahu, ve kterém není východiska, jen možných extrémů - úniků ven/dovnitř (nemyslim sex) a v takhle napsaný povídce mi vychází, že o vztahu těch dvou rozhoduje a tak i nese odpovědnost marika vidim tam dobrej cynickej humor, ale jen místy.. povídka jím není prostoupena, což nemusí vadít, ale může mrzet *

Vaud
07. 12. 2009
Dát tip
jo - jsem Melovo jednovaječné dvojče - ortopéd Nemel Gypsoň :-)) ale zřejmě bych měl v hlavě jedno velký zatmění a nepřemýšlel bych, kam se náš vztah v tuto chvíli ubírá

bestye
07. 12. 2009
Dát tip
ne, nevidím v tom výsměch, spíš jakýsi druh dárku, který ji samotnou nijakým způsobem neobohatí leda možná uspokojení, že mu věnovala něco, po čem on dávno touží. A k tomu dalšímu - o co si ženská neřekne, to nemá :c)

sepiolite
07. 12. 2009
Dát tip
ale jako Marek bys vnitřní monolog nezaregistroval a jestli ano, pak konkuruješ Gibsonovi..(ač my ženy si rády myslíme, že to, co neřeknem, vy musíte vytušit a splnit:-))

Vaud
07. 12. 2009
Dát tip
Spis asi z vnitrniho monologu Mariky - nez ze bych byl standardne paranoidni :-). Ale je pravda, ze jsem ohromne nevsimavej ke spouste veci.

sepiolite
07. 12. 2009
Dát tip
a proč by sis myslel, že jde o hru, když by Ti Tvá přítelkyně něco takového "dovolila", nebo jak to nazvat?

Vaud
07. 12. 2009
Dát tip
jo, to zni logicky (na jeho miste bych se bal, ze jde o nejakou hru, kterou jsem nepochopil a uz v ni priste ani hrat nebudu)

sepiolite
07. 12. 2009
Dát tip
určitě se mu nevysmívá - kdyby to chtěla dělat, není to vztah.. má ho ráda, proto podstupuje něco, co jí není tak úplně příjemné, ale chápe, že jemu to udělá radost, že tím získá třeba plusové body...ne, uričtě se mu nevysmívá, naopak jí na něm záleží tolik, že tohle udělá..možná přemýšlí, jak to bere Marek, ale určitě to v tom není prvoplánová nadřazenost..to by mu ten konec osolila jinak, to by se k němu po tom všem chovala víc drze..

Vaud
07. 12. 2009
Dát tip
A jaky ma vztah Marika k Markovi? Nemyslim jen to, ze je submisivni? Vysmiva se tomu, ze si on hraje na alfa samce? Ja myslim, ze je nestastna (a mozna stastna nikdy uplne nebude, ale neda to najevo) a on si bude myslet, ze je vsechno v pohode, protoze nikdy nepronikne bliz k ni.

sepiolite
07. 12. 2009
Dát tip
Vaud: četls´to znova? blázne! Marek není dál, může mít pocit, že je k Marice blíž, ač ona si ho vlastně pořád drží od těla. Celý to je jen hra, kdy ten "silnější" stejně musí počkat, co všechno ten "sub" dovolí...je to hra:-) bestye: někde určitě:-) děkuju

bestye
07. 12. 2009
Dát tip
ano, tak nějak ví, že za pár minut to skončí bez toho, aby ona body ztratila, ba naopak, aby on body získal a tím potažmo i ona. Třeba zrovna tohle je jedna z forem lásky :c)*

Vaud
07. 12. 2009
Dát tip
ja to ctu znovu - Marika ma celou dobu navrch, ikdyz dovolila to posledni, co jeji telo zrejme dovolit mohlo. Ma k tely trochu spotrebni vztah. Vzdycky ji zustane jeji duse (nevim - jeji ja), kde je zabednena a kam se nikdo nikdy neprosuka. A Marek, ktery si mysli, ze vyhral je najednou dal nez driv.

BigBivoj
07. 12. 2009
Dát tip
jo ještě avi

BigBivoj
07. 12. 2009
Dát tip
jasně, super :) dáme to do KOULÍ !

Lakrov
07. 12. 2009
Dát tip
Celkem hledím, co všechno se může na webových stránkách vedle děl ambiciózních mladých umělců objevit a kolik to zde najde obdivovatelů. Divím se, že tuhle povídku dosud nikdo nenominoval do nějaké té souťože. + jedno avízo s přáním šťastného prožití :-)

Yvaine
07. 12. 2009
Dát tip
neměnila bych:)

sepiolite
07. 12. 2009
Dát tip
to se někdo prostě umí narodit..

Yvaine
07. 12. 2009
Dát tip
u nás v rodině všichni vypadají mladě:) nevím, asi geny a dobrá nálada:)

sepiolite
07. 12. 2009
Dát tip
sakulajda...tak to bude chtít záminku o jeho návratu do puberty právě přes to růžové minimonstrum (mimochodem,jak to dělá, že vypadá tak mladě?)

Yvaine
07. 12. 2009
Dát tip
Můj tatínek v sedmačtyřiceti vypadá na dvacet, ale když si sedne k malinkýmu růžovýmu počítači, taky to je hezkej pohled:)

sepiolite
07. 12. 2009
Dát tip
jestli je Tvůj tatínek velký, statný, v optimálním případě má ještě hodně velký vousy, hluboký hlastak a neobvyklý humor, pak můžete začít točit sitcom!

sepiolite
07. 12. 2009
Dát tip
Vaud: ano, i tak se to možná dá napsat

Yvaine
07. 12. 2009
Dát tip
to už by nebylo tak vtipný, spíš k pláči;) růžovej je zkrátka geniální:)) obzvlášť, když k němu zasedne taťka... pohled pro bohy:)

Vaud
07. 12. 2009
Dát tip
hmmm *

sepiolite
07. 12. 2009
Dát tip
tak vezmi liháč a udělej si emonetobook:)

Yvaine
07. 12. 2009
Dát tip
:)) Já se za "růžovou" označit ani v nejmenším nedám, přišlo mi to proto docela vtipný:)

sepiolite
07. 12. 2009
Dát tip
mně to taky nic neříká, právě naopak, ale o to to bylo zajímavější a nepochopitelnější růžový? hm..to je dobrá nadílka! jak mu říkáš?

Yvaine
07. 12. 2009
Dát tip
Femenismus mi nic neříká:)) Já jsem ráda ženská, se vším, co to nese:) Nejšílenější věc, která potkala poslední dobou, mě, je můj novej, sladce růžovej netbook:)

sepiolite
07. 12. 2009
Dát tip
to už se stalo...školní práce, 35 minut, feministický časopis a rádobygenderově vyčištěná beseda...Dějou se šííílený věci a já se občas nechám ráda strhnout:)

Yvaine
07. 12. 2009
Dát tip
No, tak teď je mi leccos jasný:)) tohle chceš fakt odevzdat ve škole? :))

sepiolite
07. 12. 2009
Dát tip
no tak zase nepřeháněj! Jen chci vidět reakce na nesmyslnou školní práci s šílenym zadánim:))

Yvaine
07. 12. 2009
Dát tip
No teď je to paráda!

sepiolite
07. 12. 2009
Dát tip
7. odstavec, 3. řádek - Enigma hadr:) lepší?

Yvaine
07. 12. 2009
Dát tip
7. odstavec, 3. řádek :))

sepiolite
07. 12. 2009
Dát tip
Y: a bude nápověda?:) děkuji

Yvaine
07. 12. 2009
Dát tip
Tak jako ale... opravit hrubku!:) Jinak bohužel, povídky o tom, jak se kdo cítí před, při nebo po sexu a jak je to vlastně mezi lidma složitý a jak jsou na sebe oškliví a navzájem sebou pohrdají mě moc nebaví...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru