Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O Popelce (pravdivý příběh)

21. 12. 2009
4
20
2124
Autor
FAE BOMB

Příroda se zachumlala do bílé peřinky a všude vůkol se rozhostil klid a mír. Sváteční nálada v předvečer Štědrého dne rozehřála i jinak chladné srdce FAE BOMBovo...

 

 

 O Popelce

 

     "Zasraná macecha! Zas mi nedala nažrat!!" láteří Popelka. "A to mýho fotra vojebala vo statek, pole a mlejn!" Pak rouhavě vyjmenovala všechny členy Svaté rodiny, vyslovila latinské pojmenování kříže a německy řekla "Panebože na nebesích". Tuberácky zachrchlala a odplivla si.

     Od ukrajinského dělníka načerno makajícího na statku vysomrovala bezfiltrové cigáro. Ze zmuchlané krabičky celý den nošené v zapařené kapse nikdy nepraných kalhot povytáhl špinavými prsty placatého Kozáka a nabídl. Zapálila si a lačně polykala kouř. To je něco jiného než tabák z vajglů!

     Pomalu  došla ke své tajné skrýši v boudě uprostřed sadu. "Poser se a chcípni!!!" zahrozila pěstí směrem ke statku. Pak otevřela dveře a po žebříku vylezla na půdu.

    "Uhni, děvko!" zařvala na sovu a úderem předloktí jí srazila z víka dřevěné truhlice. Poté truhlici otevřela.  Zrcátko, hřeben, trocha laciné bižutérie, tři oříšky... Zkrátka nic k žrádlu.

     "Pocem, kurvo!" Popelka se vrhla na sovu. Ta se pokoušela spasit útěkem. Měla zlomené křídlo a nemohla létat, tak před Popelkou pobíhala jak splašená slepice.

     Popelka to nakonec vzdala. Po včerejší kalbě se jí pořát ještě motala hlava.  Chlastala s Rusákama až do rána. Ta jejich samohonka pálená z řepy je fakt pěkný svinstvo!

     Pak si uvědomila, že má ještě tři lískové oříšky. Jeden z nich vyloupla a hodila ho mezi zadní stoličky. Znalecky udeřila dlaní na spodní čelist. Hadry ze sekáče jí urvaly hlavu...

 

 

 


20 názorů

FAE BOMB
21. 12. 2009
Dát tip
Pro dospělý to asi neni, ale dětičky by to určitě pobavilo... :-))

renegátka
21. 12. 2009
Dát tip
Trochu brutální Popelka, ale jdeš s dobou.

FAE BOMB
21. 12. 2009
Dát tip
XvC: Spíš by to vypadalo jak vetřelec. Po krátký nevolnosti by hodila šavli, pak by spadla na zem a kroutila se jak žížala. Následně by jí z břicha vylezly starý hadry ze second handu...

ŇaŇuška
21. 12. 2009
Dát tip
Pekne.. :-DD Pobavila som sa *

FAE BOMB
21. 12. 2009
Dát tip
XvC: Taky bych jí moh' nechat pojít hlady. Nebo by mohla ve stopěti letech chcípnout na sešlost věkem,néé?! Spíš to bylo, jak naznačil Al. V hubě se jí nafouknul airbag a mozek jí proletěl střechou. VT: Původně jsem to chtěl nacpat asi tak do třech vět, takže si nestěžuj.

tak to jsem tedy zvědav :o) jak početný byl vzorek?

FAE BOMB
21. 12. 2009
Dát tip
Psal jsem to hlavně kvůli tomu závěru. Origoš pohádku jsem viděl už mockrát. Mrazíka taky. Marfuša tam žere voříšky tak, že jejich skořápky drtí zubama. Tak mě napadlo, co by se asi stalo, když by byl některej voříšek kouzelnej... :-)))

FAE BOMB
21. 12. 2009
Dát tip
Ukrajinci makaj' na statku. Asi bych to tam měl nějak zdůraznit. Pokud se ti nelíbí závěr, tak navrhni lepší. Takhle je to dle mě OK.

smrtící airbag...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru