Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídka měsíce - Prosinec 09 - Nominace

01. 01. 2010
3
17
3804
Autor
Tragicus

    Cizí či vlastní povídk-u/-y je možno přihlásit do Povídky měsíce (PM) za prosinec 2009 zasláním avíza od daného textu StvNovi, Beed, VT Marvinovi či autorovi této upoutávky. Nominace budou ukončeny 23:59:59 GTM +01:00 07.01.2010.

    Zatím byly nominovány tyto texty:

    Adam a Lucie autorky Anthemis
    Kreténem zůstaneš autora 57188418432178751875
    O dvoch láskach Irmy Fulekyovej autorky filemon
    Rezne autorství Sculptor
    Terapie realitou autorky Yvaine
    Ubrousek autora Šmodrcha

    Seznam bude v případě nutnosti doplňován. Na stánkách klubu jsou další informace včetně zcela aktuálního seznamu nominovaných děl v příslušné kategorii.

    Zde je prostor k diskusi nad povídkami uplynulého měsíce.


17 názorů

Tragicus
04. 01. 2010
Dát tip
No, je fakt, VT Marvine, ze se tezko muzes divit takovym reakcim, stejne jako absenci "diskusnich" reakci, kdyz jen "hodis" k diskusi dve jmena. Tak se diskuse opravdu nezklada.

StvN
03. 01. 2010
Dát tip
Co ti na to říct? Až budeš chtít diskutovat, tak zkus nadhodit, o čem by se mělo diskutovat. Koukám na ten tvůj první příspěvek, kde jsi jen napsal: házím v diskusi, ale přitom jsi vlastně nenapsal, o čem chceš diskutovat. Já to tím pádem pochopil tak, že nevíš, jestli ty texty můžeš nominovat. tak příště nějak napiš, o co ti jde, bude to tak snáze pochopitelné i pro debily, jako jsem třeba já.

StvN
03. 01. 2010
Dát tip
Nepředstavuji si, že budu diskutovat nad tím, jestli nějaká povídka je nebo není vhodná k nominaci, nadto je tak trochu nesmyslné diskutovat nad povídkami, které nominované nejsou. Diskuse nad povídkami, které nominované jsou, to by mi dávalo smysl.

StvN
02. 01. 2010
Dát tip
Děláš z toho velkou vědu Marvine. Jak napsal Tragicus - vypadá to, že děáš nominace na nominace. je to úplně zbytečné. Je úplně jedno, jestli nominovaná povídka nedostane ani hlas. Důležité je, že ji máme v PM. Někdy chápu, že ze všeho děláš aféru, ale tady to nechápu. Přitom jsem pravidla nastavil tak děsně jednoduše.

Tragicus
01. 01. 2010
Dát tip
Nikdo se ti nebude smat, kdyz nominujes text, ktery nebude na druhem miste, Marvine. Nemas omezeny pocet nominaci, takze se nemusis bat ani toho. "Presvedcivou" povidku tedy potrebujes az na hlasovani - nemusis delat nominace na nominace.

Tragicus
01. 01. 2010
Dát tip
To si dovolim tvrdit, ze urcite nemuze. Je preci jen rozdil mezi povidkou uzivajici nektere prvky scenare (coz muze byt brano s primhourenim oci jako experiment) a "cistym" scenarem.

StvN
01. 01. 2010
Dát tip
Jde nám především o povídky, takže scénáře ani dramata se sem nehodí. Marvine, můžeš nominovat i sám, tak to klidně udělej, nepotřebuješ naše svolení.

Mám s tímhle spojený dotaz - pokud je dílo uveřejněno v kategorii Dramata, scénáře, tak do soutěže nominováno být nemůže?

Tragicus
01. 01. 2010
Dát tip
GB je legracni, nebyt scenaricnosti, byl bych pro jeho nominaci. Takto je mi to jedno.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru