Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

LÉČBA ŠOKEM

24. 01. 2010
12
33
3835
Autor
macecha

nevhodné pro děti


     Zažila jsem setkání, které mi dalo tolik pozitivní energie, že mi snad vydrží až do jara. A tak by to také mělo být. Musela jsem sice cestovat dvě hodiny autobusem, ale byla jsem odměněna setkáním s lidmi, kterých si vážím a kteří pro mne mnoho znamenají. Dokonce mám pocit, že jsem v nich našla svoji novou, ztracenou rodinu, a to pro mne znamená mnoho.

     Nejen, že jsme si pochutnali v krásné restauraci na výborném obědě, ale potom u mé přítelkyně doma, jsme to doladili vínečkem, kávou a zákuskem. A hlavně povídáním. Nebyla chvíle, kdy by nastalo ticho. A to je velmi důležité! Když si máte co povídat, zasmát se, případně zavzpomínat. Samozřejmě se vyprávěly i zážitky, o kterých se na veřejnosti nemluví, ale v kruhu, skoro rodinném, to bylo velké zpestření. Také jsem dala jednu takovou vzpomínku k dobru. A tu vám chci vyprávět, i když se u ní, i po třiceti letech, musím červenat.

     Pracovala jsem v té době jako sekretářka ředitele v nejmenované výrobní společnosti. Ředitel byl opravdu bezvadný, navíc velmi pohledný chlap. Nemohla jsem si na něj po pracovní stránce stěžovat. Měl ale jednu velkou vadu. Miloval ženy. A to přes míru. Byl sice ženatý, ale to mu nebránilo v tom, aby při každé příležitosti podnikového školení, svůj šarm nedal najevo. Nutno říci, že mu málokterá odolala. Já ano, jelikož jsem určitých zásad. Ale možná to bylo na škodu. Snad i proto tu dnes sedím sama a bavím se tak akorát s počítačem. Ale, k věci.

     Na jednom školení si, jak se u nás říká, nabrnkl krásnou ženskou. Dělnici z výroby. Ta byla samozřejmě velmi poctěna tím, že může řediteli podniku poskytovat  žádané rozkoše. Bylo mi to docela jedno až na to, že si zvykla občas ho navštívit i v pracovní době u něho v kanceláři. Já jsem byla v předpokoji, a někdy jsem s ní tenkrát řešila  věci, které se týkaly rekreace pracujících. Ona se velmi angažovala v ROH, myslela jsem si tedy, že i nyní jde za ředitelem v pracovní záležitosti.

     Ohlásila jsem ji soudruhovi ředitelovi a otevřela jí dveře do jeho kanceláře. Nevím, zda hovořili, bylo tam ticho, navíc jsem byla zaměstnána zpracováváním nějaké důležité zprávy, na kterou ředitel čekal. Když jsem ji dokončila, ťukla jsem jednou na dveře a ihned vešla. Byl to bohužel takový můj hloupý zvyk. Nikdy jsem nečekala na vyzvání, abych vstoupila. A ředitel to akceptoval, nikdy mi to nevyčítal, také si nepotrpěl na nějaké zdvořilosti.

     Vstoupila jsem.  Nevím, co se se mnou v tu chvíli dělo, ale normální to nebylo. Ředitel stál před svým stolem. V plášti. Jeho přítelkyně seděla v křesle u stolku, který stál vedle dveří do mé kanceláře. Vypadalo to na první pohled, jako by spolu něco probírali. Ale, jen na první pohled. Ředitel měl totiž plášť zapnutý až ke krku, až na dva knoflíky v intimní zóně. A z otvoru mu visel penis. S odstupem času musím podotknout, že ho měl takový, jak si ho většina žen přestavuje.  Sama nevím, jak je možné, že jsem to v té chvíli vše zaznamenala. Ale, zaznamenala. Tenkrát bych to asi neřekla, ale dnes, když jsem stará žena, mohu to lépe posoudit. A já tedy stojím oproti němu a snažím se dělat, že to nevidím. On si to zřejmě vůbec neuvědomoval. Žena, která seděla v křesle ,musela vědět, že to vidím, ale  mlčela. Co by také říkala, že?

     Podařilo se mi říci docela obstojně "soudruhu řediteli, tady máte ty papíry, co jste chtěl. Kdyby něco, tak mi to pak řeknete."Otočila jsem se, ani nevím jak jsem prorazila svými dveřmi do kanceláře a tam jsem skoro omdlela hrůzou z toho, čeho jsem byla svědkem. Nyní se tomu směju, ale tenkrát, a to mi věřte, to byla pro mne neřešitelná situace. Vůbec jsem si neuměla představit , jak se se mnou bude ředitel pracovně bavit, až ta žena odejde.

     Nevím, zda mu to ona řekla, nebo ne. Ale, když odešla, ředitel mi  přinesl podepsané papíry. Jakoby se nic nestalo, řekl, abych je odeslala a jelo se dál, jakoby nic. Tehdy jsem, věřte, nebo nevěřte, k němu získala velký respekt a velmi jsem si vážila toho, jak uměl z každé situace vybruslit. Měla jsem ho ráda a víceméně jsem to zazlívala té ženštině, která ho přišla do kanceláře otravovat, jen, aby si ho udržela. Je fakt, že jejich poměr trval několik let. Tak, asi tam fakt zapracovaly i city a nejen "umění orálního sexu" a sexu vůbec.
     
     Bohužel, ten pán již dávno zemřel. Věřím, že se na mne nezlobí ani teď, když tuto historku dávám k dobru všem, nejen pro zasmání, ale také pro ponaučení. On měl ohromný smysl pro humor. Určitě by se zasmál s námi.

 


33 názorů

macecha
26. 01. 2010
Dát tip
No, říkám si, že ještě, dokud si to pamatuji, tak si to musím všechno zapsat a pokud možno, seznámit s tím více lidí, aby z toho také něco měli :-))

a nedostala to ředitelským příkazem? jenom zpočátku teda, když jim to vydrželo léta - pobavila jsem se, především tím, jak naše Anna ztrácí zábrany :)))*

macecha
25. 01. 2010
Dát tip
Jiří, já bych tomu ani milování neříkala. Tady jde vždy jen o sex a nic jiného. Ovšem, na druhou stranu je fakt, že muži už nejsou, nebo nechtějí být tak plodní, jako kdysi.

macecha
25. 01. 2010
Dát tip
koloušku, ale stálo mne to hodně přemáhání. Dnes se tomu usmívám, ale v té době.....

macecha
25. 01. 2010
Dát tip
papouchu - a to má svatou pravdu!!!!! :o)

papouch
24. 01. 2010
Dát tip
Náš pan šéf říkává: Když souložíte v kanceláři, tak se zamkněte! :-P .-)

nostalgik
24. 01. 2010
Dát tip
Promluvil život. A ten zná i drobné, běžné a nudné příběhy, jak je přináší utahaný sex. Razantnější zpracování je atraktivnější jen pro čtenáře, který se sám v podobné situaci neocitnul. Jen malé pozastavení: čím více se milujem, tím méně se množíme....

koloušek
24. 01. 2010
Dát tip
Tehdy nebo dneska, za vše může ženská. Ale zvládla jsi to s přehledem...T*

macecha
24. 01. 2010
Dát tip
Mohl by nám o tom něco Papouch napsat, ne? Možná by se nám to líbilo :-)

Diana
24. 01. 2010
Dát tip
Papouš, héj! - pro tebe je to "DROBNÁ a BĚŽNÁ příhoda"? no co ty asi vyvádíš v práci, to snad ani nechci vědět ;-))

macecha
24. 01. 2010
Dát tip
Bíšo- děkuji.

Bíša
24. 01. 2010
Dát tip
t.

macecha
24. 01. 2010
Dát tip
papouchu- to je schválně! Aby to některé tak nešokovalo. Hned jsem si myslela,že pro vás mladé, to nebude ono :-))

papouch
24. 01. 2010
Dát tip
hmm.. na takovou drobnou a běžnou příhodu je to strašně roztahané, ukecané, dlouhé a nudné.. sory

No jo. Ředitelování má své drobné výhody.

Diana
24. 01. 2010
Dát tip
Květoň lituje, jak by byl coby soudruh ředitel "opečovávaný"?

macecha
24. 01. 2010
Dát tip
Květoni - no vidíš!

macecha
24. 01. 2010
Dát tip
Karlíčku- jestli je toto pornografické, tak ještě neznáš život. Je to totiž lidské. Co by s Tebou asi udělala taková "Kámasútra?"

macecha
24. 01. 2010
Dát tip
Diano - vzpomněla jsem si na to až nyní a to při jisté vzpomínkové akci :-))

macecha
24. 01. 2010
Dát tip
renegátko- také z toho mám doživotní trauma :-))

macecha
24. 01. 2010
Dát tip
Prosecký - díky za pochopení.Ano, lidé jsou stále stejní, jen otevřenost hovořit o určitých tématech se mění. Před takovými dvaceti lety bych si vůbec netroufla o tom napsat.

...a jsme zase u humidoru.

u nás ve firmě se kouřit nesmí...

Ach jo. Kdybych se byl lépe učil, mohl jsem být ředitelem. Co už teď.

Pros: nabrnkávání je celostátní výraz, řekl bych...

Diana
24. 01. 2010
Dát tip
Na TAKOVÝ zážitek z pracovního procesu určitě nelze zapomenout ;-)).

renegátka
24. 01. 2010
Dát tip
No, to já vůbec netuším, jak bych takovou situaci zvládla.Pěkně kořeněná.

Prosecký
24. 01. 2010
Dát tip
Macecho, za otevřenost určitě tip. Text má asi proto zatím tak málo tipů, protože jsi dla přednost kávovému vypravování před razantnějším literárním zpracováním. Ukazuje to, že jsme pořád stejní, jenom holt dřív se takových věcech méně psalo. Přiznám se, že jsem nejvíce přemýšlel o tom, lze-li podle výrazu "nabrnkl" určit, odkud jsi. Nedovolil jsem si dojít k jednoznačnému závěru. Nemám dostatek podkladů. Spíše subjektivně tipuji na východní Polabí.

tohle nikoho nepohorší :o) spíš polepší...náladu :o)

macecha
24. 01. 2010
Dát tip
aleši, kdyby se někdo cítil příliš pohoršen, tak to smažu :-))

macecha
24. 01. 2010
Dát tip
proč? Odvaha k tomu sice byla potřebná, ale vzhledem k tomu, jak je dnes sex "provařenou" záležitostí, je to jen kapka v moři.

tip za odvahu :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru