Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Yvonne :D

22. 02. 2010
0
9
1310
Autor
OffTheLip

Lampa není,

světlo ne,

duši špiní

Yvonne....


9 názorů

Nj, to je zdejší problém - že často mizerná díla jsou oceněna nějakým záhadným způsobem... taky mě to šve, ale přesto sem nedávám všechno co mě napadne :-)

OffTheLip
30. 04. 2010
Dát tip
Já si to nemyslím, jsem o tom dokonce skálopevně přesvědčen :), nejsem alternick, dřív jsem to tu bral až moc vážně, ale po pošpinění několika "literárními znalci", kteří má díla shodili, přičemž mnohá daleko hloupější díla vyzdvihli, rozhodl jsem se "mít vše v piči" a dělat to aspoň na tomto serveru podle sebe. Toť můj vhled do problematiky.

abych byl objektivní, přečetl jsem si pár tvých děl - hlavně ty, které nejsou ve sbírce, z té sbírky jen asi dvě... Nechci nikoho urážet, nebo odrazovat od psaní, ale buďto jsi nějaký rádobyvtipný alternick, který se úporně snaží zvítězit ve STUPID LIZE, nebo jsi mladý člověk, který si ani nechce nechat poradit, protože si vskutku myslí že je nejlepší... Tvoje verše jsou jen samy pro sebe - nenesou žádné sdělení, prostě najdeš pár slov která se rýmují... - občas to může působit i hlubokým dojmem, ale když si čtenář přečte ostatní dílka, zjistí že to je nejspíše čirá náhoda.. Přeji ti hodně úspěchů v psaní, i přes negativní kritiky.

OffTheLip
26. 02. 2010
Dát tip
mmm, tak mi tady nešpiň a zase zalez :D

Petrusha
23. 02. 2010
Dát tip
ale toto nie je ani úvaha, ani na vážnu kritiku ...

OffTheLip
22. 02. 2010
Dát tip
jo, zkus to :D

Prosecký
22. 02. 2010
Dát tip
Zatím to není úvaha. Spíše blbůstka.

Petrusha
22. 02. 2010
Dát tip
úvaha? k vážnej kritike?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru