Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyhlášení soutěže "Slovo má" - leden 2010

18. 03. 2010
1
4
1629
Autor
slovoma

9. kolo soutěže "Slovo má"

Vyhlašuji výsledky dlouhodobé soutěže "Slovo má" za měsíc leden

1. místo - aleš-novák

2. místo – AKD4329

 

Na základě rozhodnutí poroty bude tentokrát na úvodní stránce vyvěšen pouze vítězný úvodník. Hodnocení porotců pak najdete pod jednotlivými díly zveřejněnými ve sbírce - 9. kolo - leden

Vítězi  patří gratulace a AKDéčku poděkování.

Soutěž i přes ne příliš hojnou účast stále pokračuje dál., jen se vzhledem k nedostatku příspěvků z ní stává nikoliv měsíčník, anóbrž občasník.

Uzávěrka dalšího kola je 10. dubna

Stejně jako minule stále věřím, že soutěž nebude muset skončit pro nedostatek příspěvků, a že se opět budu muset obracet na osvědčené autory a žádat je o příspěvek na úvodní stránce. Tato možnost je tu i pro Vás. Prosím tedy, zasílejte svoje soutěžní díla za další období přímo mně do zpráv nebo použijte odkazu na stránce vyhlášení (tj menu Soutěže - Slovo má).


4 názory

Á takže první příspěvek do klubu - kategorie "Nechť se jde Písmák léčit!"

slovoma
19. 03. 2010
Dát tip
Cuprumov - tohle je definice úvodníku, kterou by dílo mělo alespoň v nějaké míře dodržet: Úvodník je dílem, kterým se chceme vyjádřit k něčemu závažnému. Píše se jazykem jadrným a hlavně srozumitelným a stručným, bez rozmanitých jazykových kudrlinek, často vtipným. Úvodník neklade otázky, nýbrž vytyčuje, jak a co dělat. Vyvozuje závěry, odhaluje souvislosti, ukazuje příčiny. Téma je naprosto libovolné.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru