Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sousedská

12. 04. 2010
6
12
1684
Autor
Kiwagamo´ag

Hysterická stařena

oběť svého amoku.

Stařena je praštěná?!

Má monokla na oku.


12 názorů

Bíša
15. 04. 2010
Dát tip
:-)

Jistěěěěěééé! Nejspíš na letošní Slam Poetry 2010 v HK? Netušíš, kdyže to vlastně bude, ty jedno Kiwagamo? Jdeš ve čtvrtek na Nose do AC-čka? Zdar a sílu! J.Š.

Děkuji šem návštěvníkům za tipy či komentáře. Zvlášť povedený je od Aleše.Štěpovi dík za Praštěnou stařenu,ale mám pocit, že se s ní ještě někde setkám.

A ještě něco pro tebe Kiwagamo, ty zatracená Skoromúzo! ***Praštěná stařenka – papírová retka?*** V krabici ležela stařena praštěná , na plících studila truhlice dřevěná. Ve vrásčitých ústech chladivě hřála stařenka z papíru, co na lyru hrála. Úsměvně drnkala na struny zlacené, dětské sny v prdeli, myšlenky ztracené. Retkovská láska! Měla je bláznivě ráda. Teď studěj´ jen plíce, odpočívaj´ záda. Zdar a sílu! J.Š.

dvousmyslně..jak u nás na schodech v baráku:)*

Jistě, v tomhle s tebou souhlasím. Myslím si také, že možná právě v tomto je největší bohatství našich pokusů zde na písmákovi, které někdy tak honosně nazýváme literaturou. Podle mne písmáctví by asi bylo pravděpodobnější a vhodnější. Zdar a sílu! J.Š.

je jedno, jak to autor myslel. Záleží na tom, jak to vidí čtenář :o)

Aleši, na tohle se musíš zeptat Kiwagama, jak to myslel. U nás na královéhradecku se monoklem na oku neboli monclem, myslí modřina na oku způsobená převážně úderem pěsti! Kdyby ta bába, měla mít monokl, který myslíš ty, buď by nebyla praštěná nebo měla by tam měla je vysklený rámeček. Tedy pokud by měla na svém oku vůbec nějaký rámeček. Zdar a sílu! J.Š.

Štěpo, kdysi se pod slovem monokl rozuměly brýle jen s jedním sklíčkem...třeba ta stařena prostě špatně vidí a pojištovna jí neuhradila kompletní okuláry...:o)

irem
13. 04. 2010
Dát tip
Vždyť je to v "Jen tak pro radost" ... copak nevíš, že někoho máloco potěší tak, jako cizí neštěstí? :o)

Tohle je jednoznačně k přezazení do jiné kategorie! Musím to hned naprášit vševědovi-papouchovi! Ten je na přeřazování samozvaný specialista! Copak tohle veselé? Je to hrozné, naopak hrozně smutné! A "Furt je to stejný...!" TOHLE TÉMA UŽ KDYSI DÁVNO PRACOVAL JAROMÍR NOHAVICA V PÍSNIČCE "V JEDNYM DUMKU NA ZARUBKU..." Tak se ptám za některé ostatní chytré písmácké kritiky-vševědy: Proč o tom píšeš znova? To se ti tohle tak líbí, když dostane stařena po hubě a má pak moncla? Vždyť ji to muselo hrozně bolet! Anebo se domníváš, že si to snad ta hysterka jedna, jak tvrdí psychologové, dokonce zasloužila? Nevím, nevím, jak se tímhle názorem vyrovná feministická část ženské populace. V každém případě je to na tip. A tip i za odvahu. Zdar a sílu! J.Š.

Toscana
13. 04. 2010
Dát tip
a praštil ji stařík, co chodí do posilovny?? :o)) *t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru