Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

XXVI

13. 04. 2010
9
9
1246
Autor
Houmeles

 

bolavý klouby –

než popojdu k zastávce,

číslo odjíždí

 

 


9 názorů

jorel
20. 06. 2010
Dát tip
a ten motiv je skvělý

jorel
20. 06. 2010
Dát tip
pro mě už je haiku ryze osobní poezií. na pomíjivou lásku publika jsem rezignoval. Oceňuji dobré houmelesovi verše a každého, kdo dává poctivou zpětnou vazbu. Ještě více si cením alternativ, které rozvíjí fantazii a ukazují pestrost možných variant. Tato houmelesoova haiku je dobrá momentem, který zvěčňuje a mizerná třetím řádkem, který tam zbytečně cpe to číslo. Informace o odjíždějícím čísle je marginální. prázdná lavička cena útěchy pro mé bolavé klouby

moorgaan
16. 04. 2010
Dát tip
hrozne se pletes..nejsem vubec urazlivy a docela me mrzi ,ze si to myslis..vis sam, ze k haiku je dobra mit oponety, kteri o tom neco vedi..pokud jsem se snazil na tebe reagovat, tka jedine v tom dobrem slova smyslu..protze jsi jeden z mala kdo se o opravdu dobre haiku snazi a umi!...ale haiku je opravdu slizite a potrebuje maximalni kritiku-to ovsem neznamena, ze kritka te nekam degraduje, ba naopak-haiku je o vnimani..a pokud nekdo vnima jinak tvuj pokus, je potreba to vnimat take..

Houmeles
16. 04. 2010
Dát tip
moorgaane, nemusíš se hned urážet. Vadí mi jen kategorické soudy bez argumentů. Jsem na ně od dob, co jsem byl v diskuzi s Japhym, alergický.

moorgaan
14. 04. 2010
Dát tip
Houmeles- sorry, uz ti nebudu lezt do haikovstvi- nesezral jsem zadnou moudrost, pouze jsme vyjadril svuj nazor..tak se mej hezky a uz budu mlcet, aby te to nahodou neofouklo!

Houmeles
14. 04. 2010
Dát tip
O Darmošlapovi nic nevím a ani nechci vědět. Moorgaane, ty se tváříš, jako bys sežral moudrost světa, vidíš ujíždějící haiku a myslíš si, že v něm sedíš jen ty, že? :-)

Paulart
14. 04. 2010
Dát tip
Neujelo. Je to dobré. Jen přemýšlím, není-li tam první verš příliš objasňující. Víc tajemství by neškodilo.

moorgaan
13. 04. 2010
Dát tip
musis vyjit driv:-))...tady ti ujelo i haiku.-))

čaro
13. 04. 2010
Dát tip
Čau houme, jak se vede Darmošlapovi?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru