Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Usni v sýkorkách

15. 05. 2010
7
6
1805
Autor
pupin

věnováno Markétě

Zdí Ti prorůstají

řasy,

oči putují v klávesách.

 

Na zádech divoký otazník -

galerie návratů,

obálky rozbité

do esemes.

 

Nespěchej

a zůstaň ještě dnes.

Narodˇ se v sýkorkách


6 názorů

pupin
22. 05. 2010
Dát tip
Ferry - ***

Ferry
17. 05. 2010
Dát tip
Naroď se třeba v koťatech živících se sýkorkami, běh života je nelaskavý, ale učíme se ho respektovat, když není zbytí - všichni... t* Co se autorčiny obrazotvornosti týče, nalézám ji nanejvýš sdělnou, srozumitelnou, oslovující až k spoluprožití....

Norsko 1
16. 05. 2010
Dát tip
nemluvě o tom, že mi ten název cosi připomíná, naroď se je divné. zřejmě nemyslíš

Fouraix
15. 05. 2010
Dát tip
divný že celková atmoška je dobrá a přitom jednotlivý obrazy většinou ne.. aspoň mně tam moc nepasují oči v klávesách - sice jde asi o obraz pohledů na ně, ale mi se stejně zorbazují spíš oční koule kutálející se po klapkách; dál kérka otazníku na zádech... něco zajímavějšího tento obraz vyvolá sotva; nebo sms.. nevim, vedle dopisů úplná popelka.. sms je mi zatezko chapat i co jen fragmenty vznesenosti uceleneho dopisu. asi bych to po stránce konstrukční šteloval spíš v duchu prvního obrazu až toho sýkorkovna se střetem někde uprostřed. tohle je trochu činka s plastovou tyčí.)

Štírka
15. 05. 2010
Dát tip
t*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru