Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

vaxl

05. 06. 2010
1
3
965
Autor
cem

   tohle mi neudělá, není možné, že bych tak blbě nalít, přece tu musí být nějaký východ.

   nad ránem se protáhla, narazila na jeho spící stehno, hladce teplé, chtělo by-li  tělo, chtělo by-li  tělo, chtělo by-li  tělo, zanotovala si, za zády ucítila chlapa strachu. minuta? sekundy? odešlo to.

   rychle do práce, nemohl to být on, a jestli, stejně se rozvádějí.....po cestě do schodů ho potkal, nic, pohoda. po dvanácti hodinách je všechno jinak.

   nasaďte si na hlavu vaxl, tak, je vám to pohodlné? nebylo, pocítil pochyby, že by opravdu věděl? smích jeho sekretářky, alespoň tu nejsou sami.

   vaxl měl být průlom, funkční LSD 21. století, stoprocentně úspěšný lék-stroj, schizofrenie navždy zmizí, nobelovka minimálně, procenta od GE.

   docent a doktor. dělá mi do ženy, hajzl. nemůže to tak nechat, zítra otvíráme, klinické zkoušky dopadly skvěle. chtělo by-li  tělo, chtělo by-li  tělo, chtělo by-li  tělo. je úplně normální poprosit ho o poslední konzultaci. markéta mi pomůže. je to hajzl, má bude pomsta a kancelář na universitě.

   co říkáte, markéto, pustíme ho? stačilo by otočit kolečkem... pohlédl na řídící pult revoluce v psychiarii. přikývla.

   nic, vůbec nic se neudálo, teda z toho, co očekávali. ani smrt, ani schizofrenie. vzájemná návštěva vědomí. doktor a docent – navždy spolu. klinické pokusy doposud nikdy nezaznamenaly ztrátu vnímání barev.


3 názory

a2a2a
05. 06. 2010
Dát tip
Pokud to byla takováto rychlovka a navíc tématicky předem svázaná, pak se rozhodně nemusíš stydět, ale takovéto psaní asi není o ničem, pokud je to opravdu jen na nějakých pár desítek minut.

cem
05. 06. 2010
Dát tip
to taky bylo za 20 min do koule, ale asi jo, vše pro poslední větu,častá chyba, že

a2a2a
05. 06. 2010
Dát tip
Na mne to působí podle hesla ...účel světí prostředky. Tedy že forma zde má přednost před vlastním sdělením, a ač forma působí směle a dynamicky, přece jen mi nestačí.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru