Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dítě

11. 05. 2010
2
7
934
Autor
beda

 

Držíš si dáreček

věcičku bezcennou

a štěstí z tebe září

človíčku malinký ...


Ach jak moc

ty lišíš se

od těch dospělých

až brečet by se chtělo ...

 


7 názorů

zvedavec
25. 06. 2010
Dát tip
súhlas, o tých vzoroch, hodnotné vzory dávajú šťastie, harmóniu ale deprimovaná (už) nie som, taký je svet áno, má to veľkú daň, napr. absenciu blízkosti, faloš neprináša šťastie

beda
22. 06. 2010
Dát tip
Zvedavec, to je deprimující zjištění. Já neumím lhát pořádně do teď. :-))) Bohužel ti největší lháři asi nejúspěšnější v životě budou, jenže ono to má velkou daň. Kristus nelhal a já si budu raději volit tyto a podobné vzory ...

zvedavec
21. 06. 2010
Dát tip
Vraj tie deti, ktoré začnú klamať do dvoch rokov, sú v živote úspešnejšie ako tie iné, ktoré umenie klamstva zvládnu neskôr... V siedmych rokoch už vraj vie klamať každé (nepostihnuté) dieťa. Umenie je, zdá sa mi, vrátiť sa neskôr (so zvládnutým umením klamať a chápajúc "pravé hodnoty") - späť a dívať sa opäť na svet detskými očami a s nevinným srdcom.

beda
20. 06. 2010
Dát tip
Zvedavec, tohle jsem psal ve chvíli, kdy jsem to i silně prožíval. Vyvstalo to ve mě jako vzpomínka jako pocit a drtilo mne to zevnitř. Děkuji ti. :-)))

zvedavec
18. 06. 2010
Dát tip
:)

beda
13. 06. 2010
Dát tip
Ano jsou a navíc tím, že je nám to tak blízké, se to i tak dobře prožívá. Jen kdyby tak mohlo být pořád veselo a nebo alespoň skoro pořád. :-)))

Oldjerry
11. 06. 2010
Dát tip
Děti jsou vděčné téma

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru